Olomouc – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 1:6 (kon.) | Litvínov – Polsko 3:1 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Bílina – Děčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Piešťany – SHK Hodonín 1:9 (kon.)
Jindř. Hradec – Pelhřimov 1:3 (kon.) | Kolín – Nymburk 5:5 (kon.) | Písek – Briançon 3:4 (0:2 po s.n.)
Ústí n/L – Kladno 3:2 (kon.) | Technika Brno – Šumperk 2:5 (kon.) | Vsetín – Jastrzębie 5:1 (kon.)
Opava – Poruba 2011 1:3 (kon.) | Zlín – Zvolen 4:3 (kon.) | Přerov – Frýdek-M. 2:6 (kon.)
Osvětim – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.) | Prostějov – Třebíč 2:4 (kon.)
konec
HC Technika Brno
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Čtvrtek 25.08.2016, 18:00 • Sportcentrum Lužánky • Přípravné zápasy
Partner:
     
    50:57
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme tu pověstného bůra! Technice se závěr utkání nedaří. Tlaku hostí dokázal využít Matěj Pavlovský, který našel na modré čáře MICHAELA JANOTU, který propálil Nováka od modré čáry. Asistence: Matěj Pavlovský.
     
    42:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Ačkoliv dokázal několik nebezpečných akcí hostí Novák zlikvidovat, tak na tu poslední zareagovat nedokázal. Janotovu střelu od modré čáry tečoval přímo pod břevno branky Nováka MILAN OSTŘANSKÝ a Šumperk opět vede o dvě branky. Asistence: Michael Janota.
     
    28:31
    Technika právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení! Po vybojování Ondřeje Stehlíka se kotouč dostal na hůl Adama Grmana, jehož střelu tečoval před Zavadilem JIŘÍ KOZÁK a snížil tak na 2:3 z pohledu domácích vysokoškoláků. Asistence: Adam Grman, Ondřej Stehlík.
     
    23:48
    Draci právě vstřelili branku!
    A Šumperk jde dovedení o dvě branky. Domácí Technika propadla na modré čáře, kotouč se odrazil na hůl JAKUBA ĎURKÁČE, který od modré čáry pelášil sám na Nováka a překonal jej bekhendovým blafákem. Asistence: Matěj Pavlovský.
     
    17:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí nepříjemné. Nenápadnou střelu Ďurkáče tečoval před Novákem DAVID JURÍK a Šumperk rázem vede o dvě branky. Asistence: Jakub Ďurkáč, Radek Ficher
     
    16:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Pěkná akce hostí končí vyrovnávací brankou. Domácím se nepovedlo vyhodit, Novák zlikvidoval střelu z levé strany, ale kotouč vyrazil pouze na hůl DANIELA VACHUTKY, který poslal puk do sítě.
     
    06:09
    Technika právě vstřelila branku!
    A Technika jde do vedení! Zavadil špatně rozehrál, puk se dostal na hůl Jiřího Čtvrtníčka, jehož střela skončila pouze na brankové konstrukci. Puku se ujal KAREL BENÝŠEK, objel branku a zasunul puk za brankovou čáru! Asistence: Jiří Čtvrtníček.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 7. Benýšek (Čtvrtníček), 29. Kozák (Grman, Stehlík) – 17. Vachutka, 18. Jurík (Ďurkáč, Fischer), 24. Ďurkáč (Pavlovský), 43. Ostřanský (Janota), 51. Janota (Pavlovský)


    HC Technika Brno: Novák (Holub) – Kupčík, Cívka, Švejda, Štancl, Grman, Šidák – Bustin "A", Benýšek"A", Brzobohatý P. – Buhaj, Stehlík "C", Matov – Biolek, Kozák, Čtvrtníček – Brzobohatý M., Grunwald, Florek – Fusek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zavadil (Slezák) – Sedlák, Tomek, Janota, Drtil, Řezáč, Navrátil, Ďurkáč – Vachutka, Matějka "C", Fischer "A" – Šimko, Ostřanský, Pavlovský – Cink "A", Hroch, Jurík – Hajšman

    Rozhodčí: Antonín – Čelechovský, Mužíček
    bahis siteleri