Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 1:7 (kon.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Toljatti – HC Slovan 5:2 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Riga 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Ufa 7:1 (kon.)
Soči – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
5:2 (2:0, 0:0, 3:2)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 25.08.2016, 17:00 • Lada Arena (kapacita 6000 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada dvojnásobnou přesilovou hru využívá celkem rychle a pojišťuje si tak tříbodové vítězství z dnešního zápasu! Na brance MIKAELA JOHANSSONA si další asistenci připisuje Filatov! Asistence: Nikita Filatov.
     
    58:04
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Je nejspíš rozhodnuto! Domácím se i přes nepřesvědčivou hru nakonec v závěru trestu podařilo využít početní výhodu, po přihrávce Nikity Filatova se prosazuje ALEXANDER BUMAGIN! Asistence: Nikita Filatov.
     
    53:41
    Slovan právě vstřelil branku!
    A máme o zápletku postaráno! Slovanu se povedlo odemknout domácí branku a po dalších 28 vteřinách se hosté prosazují znovu! Kanonýr JONATHAN CHEECHOO využil přihrávky od Plastina a už je to jen o jeden gól! Asistence: Nick Plastino.
     
    53:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně prosazují! Přesilovou hru umocnil Miloš Říha ještě odvoláním Brusta z branky a Slovan přesilovou hru 6 na 4 využívá! Po přihrávce od Jegliče se prosazuje JEFF TAFFE! Asistence: Žiga Jeglič a Václav Nedorost.
     
    50:16
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Z obrovského tlaku se Slovan nedokázal prosadit a chvíli po skončení dlouhé přesilovky hostů se prosazuje na druhé straně Lada! Po přihrávce Filatova se trefuje ANTON KRYSANOV! Asistence: Nikita Filatov.
     
    18:42
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou v závěru úvodního dějství do dvoubrankového trháku! Lada se ubránila tlaku Slovanu a na druhé straně udeřil po přihrávce od Alexandera Strelcova RAFAEL ACHMETOV! Asistence: Alexander Strelcov a Dmitrij Sinicyn.
     
    09:32
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí ze svého tlaku vytěžují branku a ujímají se tak vedení! Po přihrávce od Kristapse Sotniekse se prosazuje STANISLAV BOČAROV! Asistence: Kristaps Sotnieks a Anton Šenfeld.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Bočarov (Sotnieks, Šenfeld), 19. Achmetov (Strelcov, Sinicyn), 51. Krysanov (Filatov), 59. Bumagin (Filatov), 60. Johansson (Filatov) – 54. Taffe (Jeglič, Nedorost), 54. Cheechoo (Plastino)


    Lada Toljatti: Ježov (Masalskis) – Sotnieks, Gurkin, Bolšakov, Maleňkich, Korjagin, Sinicyn – Filatov, Bumagin, Johansson – Bělousov, Krysanov, Děmagin – Šenfeld, Komarov, Bočarov – Achmetov, Zernov, Strelcov – Mokšancev. Trenér: Artis Abols.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Meszároš, Kundrátek, Plastino, Švarný, Luža, Starosta, Pokorný – Cheechoo, Taffe, Chipchura – Nedorost, Jeglič, Valský – Viedenský, Skalický, Lušňák – Zigo, Šiška, Kubalík – Hlinka. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Ravodin, Soin – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 4550
    bahis siteleri