Zlín – Zlínské Legendy 8:8 (kon.)
konec
Berani Zlín
8:8 (3:1, 1:4, 4:3)
Zlínské Legendy
Pátek 02.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • Exhibiční utkání
Partner:
     
    58:54
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku! Máme srovnáno! Do zakončení se dostal Kotásek, kterého ještě Tuček vychytal, ale následně se k puku dostal Štraub, jenž našel JAROSLAVA BALAŠTÍKA a ten se nemýlil!
     
    56:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel. PSG již vede. Po buly se dostal puk k ONDŘEJ VESELÝ, který střelou od modré vymetl růžek brány.
     
    56:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tomu tak. PSG Zlín znova skóruje a srovnává stav utkání čtyři minuty před koncem. JIŘÍ KARAFIÁT vystihl špatnou rozehrávku a nedal gólmanovi šanci.
     
    54:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už je to pouze o gól! PSG zabralo a dvěmi slepenými góly se dostalo na dostřel Legend. DAVID HRAZDÍRA využil přihrávku Holíka a znova překonal Štůrala.
     
    53:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG Zlín snižuje stav utkání. Hráči ve žlutých dresech se dostali do protiútoku a Holík naservíroval přesnou přihrávku JIŘÍMU ONDRÁČKOVI , který neměl problém se zakončením do odkryté klece.
     
    52:20
    Legendy jsou nebezpečné především z protiútoků. S jedním takovým si nyní musel poradit pozorný Hrazdíra.
     
    46:01
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Říčka – 2 min., podražení).
     
    44:16
    Hrazdíra však prokázal, že určité kvality stále má a nedovolil Legendám znova skórovat. Střelu Čajánka mezi betony si pohlídal.
     
    44:16
    Trestné střílení pro Zlínské Legendy!
     
    44:00
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku! PSG je zralé na ručník! Zlínské Legendy ukazují mladším borcům, jak by to měli v příští sezóně hrát. Insipirují se tím? PETR MOKREJŠ bez problémů zakončil.
     
    42:36
    PSG se dostalo do velké šance, ale Kašík byl opět pozorný. Ani z bezprostřední blízkosti neinkasoval.
     
    40:41
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku! Legendy znova nastupují ve velkém stylu! Střelu Vlacha ještě Hrazdíra vyrazil, ale na následnou dorážku RADIMA TESAŘÍKA byl krátký!
     
    36:35
    Znova výborný Tuček, jenž nyní kryl samostatný nájezd, do kterého se dostal jeden z hráčů týmu Zlínských Legend.
     
    35:40
    Pavel Janků se dostal do zajímavé příležitosti, ale jeho střelu příklepem kryl výtečný Tuček, který prokázal, že chytání mu stále není cizí.
     
    33:30
    Velkou šanci PSG zlikvidoval Kašík, který má teď plné ruce práce. Zlínské Legendy už by pravděpodobně znova potřebovaly přestávku.
     
    32:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už to však PSG vyšlo a dočkali jsme se korigování stavu. Hokejisté PSG si rozebrali obranu soupeře a TOMÁŠ ŽIŽKA dokázal překonat po přihrávce Matějíčka Kašíka. Tomu nepomohl ani odvážný tygří skok.
     
    30:17
    Málem to bylo 3:6! Zpoza brány se snažil skórovat Jurík, ale Hrazdíra, který se mezitím vystřídal s Tučkem, dokázal puk zachytit před brankovou čarou.
     
    29:01
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku! Do protiútoku se dostal Miroslav Okál, který se pokusil uspět střelou mezi betony Tučka, ten jeho střelu chytil, ale proti následné dorážce PETRA ČAJÁNKA byl bezmocný.
     
    23:40
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku! Legendy už vedou. O další gól se zasloužil kapitán týmu, MIROSLAV OKÁL. Ten musí hlavně poděkovat Petru Leškovi za výbornou přihrávku.
     
    23:08
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku! Máme srovnáno! Zlínské Legendy zaslouženě skórují. Richard Hrazdíra sice předvedl krásnou roznožku, ale na střelu MARTINA HAMRLÍKA byl i tak krátký. Hráči PSG Zlín se pravděpodobně zapomněli někde na půl cesty z kabiny.
     
    22:29
    Další velká šance Legend! Hráči v modrých dresech se znova dostali do úniku a až poslední přihrávka se nepovedla. Kdo by to do legend byl řekl, že budou soupeře tolik přečíslovat?!
     
    21:36
    Málem ano, Josef Štraub ale v koncové chvíli ztratil kontrolu nad pukem. Hrazdíra měl teď velké štěstí.
    20:18 TOMEK - 3:2

     
    20:18
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku! Znova rychlý nástup Zlínských Legend! PSG sice vyhrálo buly, ale následně se do protiútoku dostal Juraj Jurík s MICHALEM TOMKEM a stejně jako při prvním gólu nedali Hrazdírovi šanci.
     
    19:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Zatímco na jedné straně mohl skórovat Čajánek, tak na druhé straně nezaváhal ZDENĚK OKÁL, který přidal třetí gól týmu PSG Zlín. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    17:52
    Jaroslav Balaštík byl blízko ke vstřelení gólu, ale z mezikruží minul. To bylo velmi těsné.
     
    15:59
    Máme zde první vyloučení zápasu a to hned dvojité. Na dvě minuty si půjdou odpočinout Vlach a Ondráček
     
    12:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tým PSG již vede, Zlínské Legendy sice vyhrály buly, ale k puku se dostal Petr Holík ,který našel unikajícího ONDŘEJE VESELÉHO, a ten nádhernou kličku do bekhendu skóroval.
     
    11:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG Zlín srovnává krok s Legendami. Do protiútoku se dostal Jiří Ondráček s ROMANEM VLACHEM, který nedal Kašíkovi šanci. Kdo se do vedení dostane nyní?
     
    01:17
    Tým Zlínské Legendy právě vstřelil branku!
    Souhru mezi PAVLEM JANKŮ a Josefem Štraubem zakončil první jmenovaný a nedal Hrazdírovi šanci. Obránci PSG svému sokovi gól pravděpodobně darovali jako náskok.
     
    Zlínské Legendy byly vyzvány k otočení se směrem k sektoru stání, kde na ně čekalo obrovské choreo "Díky za všechno". Fanoušci stojí a vzdávají hold hráčům na ledové ploše. Tohle musí být pro hráče velmi emotivní zážitek.
     
    Stadion se otřásá v základech, na scénu totiž nastoupil Rostislav Vlach.
     
    Nyní nastupují na led hráči z výběru Zlínských legend, jako první z nich nastupuje za obrovských ovací Richard Hrazdíra.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 12. Vlach (Ondráček), 13. Veselý (Holík, Honejsek), 20. Z. Okál (Kubiš), 33. Žižka (Matějíček, Šťatný), 54. Ondráček (Holík, Hrazdíra), 55. Hrazdíra (Holík, Okál), 57. Karafiát, 57. Veselý (Karafiát) – 2. Janků (Štraub), 21. Tomek (Jurík), 24. Hamrlík, 24. Okál (Leška), 30. Čajánek (Okál), 41. Tesařík (Vlach), 44. Mokrejš (Sedlák, Balaštík), 59. Balaštík (Štraub, Kotásek)


    Berani Zlín: Tuček, Hrazdíra – Horák, Žižka, Marušák, Matějíček, Blaťák, Kotvan, Holomek, Bořuta – Podešva, Vlach, Ondráček, Kubiš, Honejsek, Šťastný, Říčka, Bukarts, Karafiát, Holík, Veselý, Okál, Hrazdíra, Gago
    Zlínské Legendy: Kašík, Štůrala – Tesařík, Rajnoha, Kowalczyk, Maškarinec, Hamrlík, Hučko, Krajíček – Štraub, Sedlák, Kotásek, Čajánek, Leška, Jurík, Janků, Tomek, Vlach, Mokrejš, Okál, Němčický, Balaštík

    Rozhodčí: Husička – Charous, Wesley
    bahis siteleri