Ústí n/L – Kladno 2:10 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 0:8 (kon.)
Zlín – Třinec 3:2 (po pr.) | Warriors Brno – Vítkovice 1:10 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 6:5 (1:0 po s.n.)
Tábor – Č. Budějovice 0:11 (kon.) | Kobra – Letňany 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 4:9 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 7:5 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 0:8 (kon.) | Žďár n/S – Slavia 5:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 04.09.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    59:45
    Zatím skvělá obrana Mountfieldu. Vojtěch Síla navíc předvedl ukázkový, obětavý pád do střely!
     
    59:10
    Už to vypadalo, že Liberec to zkusí v 6 proti 3, ale Čajan se do brány nakonec vrátil.
     
    59:10
    Dnes již potřetí je na trestné lavici Petr Poppel. Tentokrát posílá svůj tým do třech! Provinil se sekáním.
     
    57:54
    Záhy je Jaroslav Kašpar vyloučen za podražení.
     
    55:45
    Tak to je kuriózní situace. Dva útočníci Liberce mohli jet osamoceni na bránu, ale jejich akci ukončil hvizd rozhodčího. Ten totiž viděl vzájemné pošťuchování Petra Poppela a Jana Hampla a vykázal oba na dvě minuty za hrubost.
     
    54:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Liberec možná až trošku kruté. Těsně po skončení výborného oslabení inkasují z nulového úhlu. K puku se za bránou dostal JAN JUŠTA, jenž odrazil svou střelu o ležícího Čajana a puk se dostal za čáru. Asistence: Jakub Naar, Daniel Šedivý.
     
    49:12
    Tak tohle už bude pro hráče Liberce velmi těžké. Vojtěch Strnad neudržel nervy na uzdě a úplně mimo hru sekl svého protihráče, který se skácel k ledu. Rozhodčí vůbec neváhal a poslal jej rovnou do kabiny. Polehčující okolností budiž to, že Strnad se za svůj zákrok jel hráči ihned omluvit. Trest odpyká Ondřej Dupal.
     
    47:40
    Matěj Morong pohrdl zvýšením náskoku! Dostal krásný pas od Vojtěcha Síly, ale jeho zakončení do horní poloviny brány Čajan přečetl.
     
    44:58
    Tomáš Müller míří k trestoměřičům na dvě minuty za hákování. Šance pro Liberec.
     
    43:00
    Lukáš Petržílka nejdříve jel úplně osamocen na Čajana, ale trefil ho do betonu, pak si ovšem spravil chuť dvěma ostrými hity za bránou. Oba jeho soupeři skončili v poloze ležmo.
     
    39:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neskutečná akce první lajny! V době, kdy úkoly Hradce byly přečkat do sirény s dvougólovým vedením, se ve středním pásmu dostal k puku Poppel, krásně se uvolnil a předložil touš jako na podnose pro VOJTĚCHA SÍLU, jenž si jej ještě potáhl a zakončil do prázdné brány. Tahle formace bude postrach všech soupeřů. To si troufnu říct už po druhém zápase. Asistence: Petr Poppel, Marek Pelda.
     
    37:45
    Liberec začíná být hodně nebezpečný! Adam Liška vypálil švihem, ale zacílil těsně nad bránu.
     
    35:17
    Znovu velká šance ve výhodě! Tentokrát ji měl Jakub Rychlovský, ale znovu narazil na výborně chytajícího Denise Vacka. Martin Soukup je vyloučen za podražení.
     
    33:00
    Jakub Rychlovský měl jasnou gólovku! Byl úplně sám v ideální pozici mezi kruhy, ale kotouč se mu postavil na hranu a jeho střela sice mířila na bránu, ale neměla příliš rychlost. I tak musel Vacek předvést těžký zákrok.
     
    30:11
    Druhou přesilovku si dnes zahrají hosté, protože Martin Soukup trefil vysokou holí protihráče.
     
    27:11
    Věkem ještě žák osmé třídy Marek Pelda se opřel do tvrdé bomby a jeho projektil měl dobré parametry. Čajan si s ním ale poradil. To vše se stalo při výhodě Hradce, protože na trestnou míří Vojtěch Jiruš za podražení.
     
    26:01
    Martin Soukup se dostal do úniku jeden na jednoho, poradil si s obráncem a mířil na levou šibenici, kterou o kousek minul. Ještě před tím na druhé straně musel dobře zasáhnout Vacek, takže šancí je teď víc než dost na obou stranách.
     
    24:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Vojtěch Záliš od modré čáry nahodil na bránu, Marek Pelda posunul na DANIELA ŠEDIVÉHO, jenž zřejmě pod betonem Čajana dostal puk, nemohu říct do sítě, ale za brankovou čáru. Asistence: Marek Pelda, Vojtěch Záliš.
     
    22:10
    K Müllerovi se odrazil puk do příhodné pozice, ale ten neměl dostatečnou rychlost, takže jeho zakončení nakonec nebylo tak nebezpečné, jako to zprvu vypadalo.
     
    21:17
    Matěj Morong si vzal puk za svojí bránou a udělal ze svých soupeřů kužely. Krásný slalom, kterému chyběla pouze branka!
     
    19:55
    Ve středu hřiště to byl dlouho boj o puk, ale nakonec u něj byli dříve domácí a donutili Michaela Drábka k faulu. Ten se provinil hákováním.
     
    18:13
    Rozhodčí si teď všiml rozmíšky mezi Petrem Poppelem a Miloslavem Adamcem a oba kapitány posílá za katr na dvě minuty za hrubost.
     
    15:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    A nejen, že se vymotal, on dokonce skóruje! Od modré čáry po jeho přihrávce vypálil Řehák vysoko nad, ale kotouč odražený od mantinelu si našel právě PETR POPPEL, který do něj plácl a našel skulinku mezi betonem a tyčkou Čajana. Asistence: František Řehák.
     
    14:19
    Na Jakuba Cikharta zívala prázdná brána, ale ten ji trestuhodně minul! Následný závar před bránou Vacka ukončil hvizdem rozhodčí.
     
    13:00
    Marcel Virág slušně našlápl na pravé straně a z jeho rychlosti mohl těžit Vojtěch Jiruš, který se ocitl sám mezi kruhy. Denis Vacek si však dokázal poradit.
     
    07:37
    Vojtěch Síla vyplaval za obranou hráčů v modrém, ale jeho kličku do protipohybu si pohlídal svým levým betonem skvělý Čajan! To byla největší šance zápasu.
     
    07:23
    Naar vypálil od modré čáry pořádnou jedovku, která byla ještě tečovaná, ale Pavel Čajan předvedl kvalitní zákrok. Puk byl ještě zřejmě hratelný, protože za ním Hradečtí šli velmi dravě, což se nelíbilo hostující obraně.
     
    03:48
    Michael Drábek předvedl krásnou kličku a zbavil se obránců, jeho následné bekhendové zakončení bylo hodně nebezpečné!
     
    03:24
    Na trestné lavici už sedí Daniel Šedivý za podražení.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 16. Poppel, 25. Šedivý (Pelda, Záliš), 40. Síla (Poppel, Pelda), 55. Jušta (Naar, Šedivý)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Janoušek, Junek, Řehák, Naar, Perička, Heligr, Myška – Poppel "C", Morong, Síla – Müller, Nedomlel, Soukup – Jušta, Kašpar, Janda – Petržílka, Šedivý, Záliš. Trenér: Petr Luštinec.
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Hosnedl) – Adamec "C", Hampl, Žůrek, Kollert, Nikolič, Starý, Havlíček, Kovář – Cikhart, Rychlovský, Drábek – Dupal, Liška, Strnad – Jiruš, Vomáčka, Virág – Jakubec. Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Pilný – Pechánek, Vepřovský
    bahis siteleri