Finsko – Švédsko 3:2 (po pr.) | Rusko – Česko 4:3 (kon.)
po prodl.
Finsko
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Švédsko
Čtvrtek 08.09.2016, 18:10 • Hartwall Arena • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:18 Olli MÄÄTTÄ - 3:2
     
    64:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V závěru prodloužení se hra začala přelévat ze strany na stranu a už bylo otázkou času, které přečíslení jednomu z celku vyjde! Aleksander Barkov našel na levé straně OLLIHO MÄÄTTÄU, jehož pokus skončil ve vzdálenějším horním rohu branky. Musíme uznat, že obránce Pittsburghu nedal švédskému brankáři nejmenší šanci kotouč zachytit. Asistence: Aleksander Barkov a Jussi Jokinen.
    55:01 Mikael GRANLUND - 2:2
     
    55:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jhonas Enroth podcenil střelu soupeře a je opět vyrovnáno! MIKAEL GRANLUND dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy a z ostrého úhlu překvapil hostujícího brankáře. Tomu kotouč proletěl mezi rukou a tělem až do branky. Asistence: Mikko Koivu.
    49:48 Carl SÖDERBERG - 1:2
     
    49:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pasivní hra se finskému výběru nevyplatila, a tak se z další branky raduje Tre Kronor! U mantinelu získal černou gumu CARL SÖDERBERG, jehož nahození propadlo domácímu brankáři mezi betony až za brankovou čáru. Pekka Rinne toho moc neviděl, jelikož před ním clonil Gabriel Landeskog. Ovšem jinak hostující tým zcela zaslouženě otáčí skóre zápasu na svoji stranu. Asistence: Rickard Rakell a Gabriel Landeskog.
    35:30 Loui ERIKSSON - 1:1
     
    35:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    V krátkém sledu je opět vyrovnáno a talk do branky se Tre Kronor vyplatil. Pokus Daniela Sedina dokázal Pekka Rinne vyrazit před sebe. Jenže do prostoru dojížděl také atakovaný LOUI ERIKSSON, od jehož brusle kotouč doskákal za brankovou čáru. Asistence: Daniel Sedin a Victor Hedman.
    34:40 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    34:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Konečně jsme se dočkali branky, kterou si z přesilové hry připisuje do statistiky talentovaný hráč Floridy! ALEKSANDER BARKOV zachytil špatnou rozehrávku Erika Karlssona, jenž našel přesně finského hráče. Barkov již na nic nečekal a rychlou střelou propálil Jhonase Enrotha. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 35. Barkov, 56. Granlund (Koivu), 65. Määttä (Barkov, Jokinen) – 36. Eriksson (D. Sedin, Hedman), 50. Söderberg (Rakell, Landeskog)


    Finsko: Rinne (Rask) – Ristolainen, Määttä, Vatanen, Jokipakka, Lindell, Pokka – Laine, Barkov, Jokinen (A) – Granlund, Koivu (C), Donskoi – Teräväinen, Filppula (A), Lehtera – Komarov, Haula, Korpikovski.
    Švédsko: Markström (32. Enroth) – Ekholm, Karlsson (A), Hedman, Stralman, Ekman-Larsson, Hjalmarsson – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – Forsberg, Bäckström, Hörnqvist – Hagelin, Kruger, Silfverberg – Landeskog, Söderberg, Rakell.

    Rozhodčí: Eric Furlatt (CAN), Anssi Salonen (FIN) – Steve Miller (CAN), Sakari Suominen (FIN)

    Diváci: 11 634
    bahis siteleri