CM Punk (USA) - Mickey Gall (USA) Vítěz: Mickey Gall - submission (kon.) | Stipe Miocic (USA) - Alistair Overeem (NED) Vítěz: Stipe Miocic - KO (kon.)
konec
CM Punk (USA) - Mickey Gall (USA)
UFC 203: Zápas ve welterové váze

Vítěz: Mickey Gall - submission

Neděle 11.09.2016, 05:20 • Quicken Loans Arena, Cleveland • UFC
     
    Tento zápas je u konce, ale ještě neodcházejte, čeká nás titulový zápas v těžké váze. (05:31:19)
    Mickey Gall je vítězem na rean-naked choke

     
    Tak tohle trvalo těsně nad dvě minuty. Gall šel se soupeřem ihned na zem a po několika pokusech nasadil i úspěšné škrcení. CM Punk okamžitě odklepal a Mickey Gall si připsal třetí výhru v kariéře a opět v prvním kole na rear-naked choke.
     
    A je konec!
     
    1:45
    Zatím je to na jednu bránu, CM Punk se jen pasivně brání.
     
    1:40
    Gall je Punkovi v zádech a snaží se nasadit rear-naked choke.
     
    0:35
    A už se snaží nasadit škrcení. Punk ale zatím dobře kontruje.
     
    0:06
    Hned po šesti vteřinách dostal Gall Punka na zem a začíná ho zpracovávat tvrdými údery.
     
    No a teď už CM Punk. Na cestu do oktagonu mu hraje song Cult of Personality od Living Colour, která k němu patřila i v WWE.
     
    Je to tady. Jako první nastupuje do oktagonu Mickey Gall.
    Čekání je u konce!

     
    V dalším utkání Jimmie Rivera udolal svými low kicky dvojku bantamové váhy, Urijaha Fabera. Pro vítěze to bude znamenat skok v žebříčku směrem nahoru, Faber naopak prohrál druhý zápas v řadě.
     
    V prvním utkání hlavní karty jsme viděli akci na jednu bránu, kdy Jéssica Andradeová po vytrvalém tlaku vyhrála na guillotine choke nad Joanne Calderwoodovou a možná rozšířila zástup vyzývatelek šampionky Joanny Jędrzejczykové.
     
    Pojďme se podívat, jak dopadly zápasy, které byly na pořadu před hlavní kartou. Yancy Medeiros porazil ve druhém kole na rear-naked choke Seana Spencera, Drew Dober po necelých dvou minutách zdolal Jasona Gonzaleze na TKO, stejným způsobem, akorát ve druhém kole ukončil Nik Lentz Michaela McBridea a poté přišly dva zápasy, které šly na plný počet kol. Brad Tavares vyhrál 2:1 na body nad Caiem Magalhãesem a 2:1 na body zvítězila Bethe Correiová na Jessicou Eyeovou.
     
    Duel, stejně jako ty ostatní, se uskuteční v Quicken Loans Areně v Clevelandu a začít by měl kolem 5:15. To se ale může změnit v závislosti na předcházejících zápasech.
     
    Zajímavostí, alespoň Pro CM Punka je, že svůj debut zažije v hale, kde uzavřel svou wrestlingovou kariéru v WWE.
     
    Mickey Gall – bilance 2-0, v UFC 1-0

    Mickey je také celkem nezkušeným bojovníkem, ale dokázal zaujmout špičky UFC už při svém premiérovém vystoupení, které sledovala i hlava společnosti, Dana White. Po rychlé výhře si sám řekl, že chce do oktagonu Punka a White nebyl proti. Nejprve si ale Galla otestoval v ostrém utkání pro UFC a když uspěl, zápasu už nestálo nic v cestě. Tedy kromě zranění, která si CM Punk musel vyléčit. Den D je ale tady a vy můžete být u toho.

    Aleš Pur

    Keith Peterson
    bahis siteleri