CM Punk (USA) - Mickey Gall (USA) Vítěz: Mickey Gall - submission (kon.) | Stipe Miocic (USA) - Alistair Overeem (NED) Vítěz: Stipe Miocic - KO (kon.)
konec
CM Punk (USA) - Mickey Gall (USA)
UFC 203: Zápas ve welterové váze

Vítěz: Mickey Gall - submission

Neděle 11.09.2016, 05:20 • Quicken Loans Arena, Cleveland • UFC
     
    Tento zápas je u konce, ale ještě neodcházejte, čeká nás titulový zápas v těžké váze. (05:31:19)
    Mickey Gall je vítězem na rean-naked choke

     
    Tak tohle trvalo těsně nad dvě minuty. Gall šel se soupeřem ihned na zem a po několika pokusech nasadil i úspěšné škrcení. CM Punk okamžitě odklepal a Mickey Gall si připsal třetí výhru v kariéře a opět v prvním kole na rear-naked choke.
     
    A je konec!
     
    1:45
    Zatím je to na jednu bránu, CM Punk se jen pasivně brání.
     
    1:40
    Gall je Punkovi v zádech a snaží se nasadit rear-naked choke.
     
    0:35
    A už se snaží nasadit škrcení. Punk ale zatím dobře kontruje.
     
    0:06
    Hned po šesti vteřinách dostal Gall Punka na zem a začíná ho zpracovávat tvrdými údery.
     
    No a teď už CM Punk. Na cestu do oktagonu mu hraje song Cult of Personality od Living Colour, která k němu patřila i v WWE.
     
    Je to tady. Jako první nastupuje do oktagonu Mickey Gall.
    Čekání je u konce!

     
    V dalším utkání Jimmie Rivera udolal svými low kicky dvojku bantamové váhy, Urijaha Fabera. Pro vítěze to bude znamenat skok v žebříčku směrem nahoru, Faber naopak prohrál druhý zápas v řadě.
     
    V prvním utkání hlavní karty jsme viděli akci na jednu bránu, kdy Jéssica Andradeová po vytrvalém tlaku vyhrála na guillotine choke nad Joanne Calderwoodovou a možná rozšířila zástup vyzývatelek šampionky Joanny Jędrzejczykové.
     
    Pojďme se podívat, jak dopadly zápasy, které byly na pořadu před hlavní kartou. Yancy Medeiros porazil ve druhém kole na rear-naked choke Seana Spencera, Drew Dober po necelých dvou minutách zdolal Jasona Gonzaleze na TKO, stejným způsobem, akorát ve druhém kole ukončil Nik Lentz Michaela McBridea a poté přišly dva zápasy, které šly na plný počet kol. Brad Tavares vyhrál 2:1 na body nad Caiem Magalhãesem a 2:1 na body zvítězila Bethe Correiová na Jessicou Eyeovou.
     
    Duel, stejně jako ty ostatní, se uskuteční v Quicken Loans Areně v Clevelandu a začít by měl kolem 5:15. To se ale může změnit v závislosti na předcházejících zápasech.
     
    Zajímavostí, alespoň Pro CM Punka je, že svůj debut zažije v hale, kde uzavřel svou wrestlingovou kariéru v WWE.
     
    Mickey Gall – bilance 2-0, v UFC 1-0

    Mickey je také celkem nezkušeným bojovníkem, ale dokázal zaujmout špičky UFC už při svém premiérovém vystoupení, které sledovala i hlava společnosti, Dana White. Po rychlé výhře si sám řekl, že chce do oktagonu Punka a White nebyl proti. Nejprve si ale Galla otestoval v ostrém utkání pro UFC a když uspěl, zápasu už nestálo nic v cestě. Tedy kromě zranění, která si CM Punk musel vyléčit. Den D je ale tady a vy můžete být u toho.
     
    CM Punk – bilance 0-0, v UFC 0-0

    V tomto utkání se nejde o titul, ani se nestřetnou protřelí bojovníci, přesto je zápas velmi očekáván a to zejména pro osobu CM Punka. Ve světě MMA se už objevilo několik wrestlerů a měli i úspěchy, vzpomeňme jména jako Ken Shamrock, Dan Severn, Bobby Lashley, nebo Brock Lesnar, ale CM Punk je něco zvláštního. Do oktagonu nejznámější společnosti vstoupí bez jakékoliv zápasové zkušenosti, přesto se už skoro dva roky na tento zápas čeká. A dnes se všichni fanoušci dočkali. Po velké propagaci, kdy UFC uvedla několikadílný seriál s názvem Evolution of Punk a hlavně po jeho perné přípravě nastoupí CM Punk do klece a svět MMA se dozví, jak na tom je a jestli na to má.
    Program akce UFC 203

     
    Dobré ráno u dalšího eventu společnosti UFC. Dnes je na programu akce UFC 203 a my se teď podíváme na duel mezi CM Punkem a Mickey Gallem. Zápas se uskuteční ve welterové váze.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:15.

    Aleš Pur

    Keith Peterson
    bahis siteleri