Swansea – Chelsea 2:2 (kon.) | Sunderland – Everton 0:3 (kon.)
konec
Sunderland AFC
0:3 (0:0)
Everton FC
Pondělí 12.09.2016, 21:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Javier Manquillo se vydal na útočný výlet, pak se ale zapomněl po ztrátě míče vrátit a toho mohl využít střídající Arouna Koné, s jehož přízemním pokusem z hranice pokutového území si ale Pickford poradil!
     
    88
    A to bude to poslední, co nezastavitelný Lukaku na hřišti stihne. Hostující snajpr po vstřelení hattricku opouští hřiště, tleská kotli příznivců Toffees a objímá se s koučem Koemanem, na jeho místo nastupuje Arouna Koné.
     
    84
    Patrick van Aanholt nedokázal odvrátit balon do bezpečí, čehož na pravém křídle využil španělský legionář Gerard Deulofeu, střídající útočník Toffees ale z ostrého úhlu těsně minul domácí svatyni!
     
    76
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jan Kirchhoff, přichází Jason Denayer.
     
    75
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Yannick Bolasie, přichází Tom Davies.
     
    74
    Evertonští navíc nepřestávají hrozit! Opět to byl Romelu Lukaku, kdo se dostal do zakončení, jeho střela z hranice pokutového území ale proletěla těsně nad!
     
    73
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Duncan Watmore, přichází Didier N'Dong.
    71. Romelu LUKAKU - 0:3
     
    71
    Everton právě vstřelil branku!
    Nechávat ROMELUA LUKAKA volného se prostě nevyplácí, a sunderlandská defenzíva se ani tentokrát nepoučila! Mirallas našel evertonskou hvězdu parádní dalekonosnou kolmicí a Lukaku se poté trefil přesně k pravé tyči – hattrick!
    68. Romelu LUKAKU - 0:2
     
    68
    Everton právě vstřelil branku!
    Jak ten fotbal vypadá krásně, když ho někdo umí! Yannick Bolasie teď vykouzlil neuvěřitelně povedený centr na ROMELUA LUKAKA, jenž se tváří v tvář Pickfordovi opět nemýlil – 0:2!
     
    63
    Zajímavé fotbalové momenty na obou stranách, v posledních minutách sledujeme strhující podívanou! Romelu Lukaku na jedné straně napřáhl ke spektakulární střele, která jen těsně neskončila v síti – míč totiž skončil na břevně! Následnou rychlou protiakci Sunderlandu vedl Duncan Watmore, jemuž se podařilo vytěžit "jen" rohový kop.
    60. Romelu LUKAKU - 0:1
     
    60
    Everton právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Domácí z rohového kopu nic nevytěžili a Toffees okamžitě poté založili smrtící protiútok. Kolmice Deulofeua ještě byla zblokována, poté se ale k míči dostal Idrissa Gueye, jenž milimetrovým centrem posadil balon na hlavu ROMELUA LUKAKA, který se ze skvělé pozice nemýlil!
     
    57
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Lynden Gooch, přichází Wahbi Khazri.
     
    55
    Idrissa Gueye teď po přerušení hry dětinsky znemožnil domácímu Rodwellovi rozehrát, za což obdržel žlutou kartu.
     
    54
    Zničehonic zahrozili i Toffees! Po střílené přihrávce Séamuse Colemana do pokutového území se v předbrankovém prostoru natahovali Lukaku a Mirallas, ani jeden z nich ale nedokázal poslat balon do sítě!
    52. Koné svou hlavičku nenasměroval do sítě.
     
    52
    Lynden Gooch poslal od rohového praporku míč do šestnáctky, kde nejvýše ze všech vyskočil stoper Koné, jenž ale ze skvělé pozice pálil pouze do Stekelenburga! Gólman Toffees měl nyní víc štěstí než rozumu.
     
    46
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Gerard Deulofeu.
     
    42
    Duncan Watmore se teatrálně svalil k zemi na hranici pokutového území, sudí Jones se nenechal opít rohlíkem a domácímu středopolaři udělil žlutou kartu za simulování.
     
    12
    Na pravém křídle se otevřela dálnice volného prostoru pro Yannicka Bolasieho, jenž poté milimetrově přesným centrem našel v šestnáctce Lukaka, proti jehož hlavičce však Jordan Pickford reflexivně zasáhl!
     
    10
    Domácí se i díky troše štěstí dostali do velké šance! Januzajova střela zpoza šestnáctky byla zblokována přímo do prostoru, kam si seběhl Jermain Defoe, zkušený střelec ale následně přestřelil!
     
    5
    To je krásný moment. Celý stadion povstal a začal hromadně skandovat jméno pětiletého chlapce Bradleyho Lowryho, jenž trpí rakovinou a který je dnes přítomen přímo na stadionu.

    Vojtěch Balon

    Branky: 60. R. Lukaku (Gueye), 68. R. Lukaku (Bolasie), 71. R. Lukaku (Mirallas)

    Karty:   42. Watmore (SUN) – 55. Gueye (EVE)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 1:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:8.
    Sunderland AFC: Pickford – Manquillo, Koné, Djilobodji, van Aanholt – Rodwell, Kirchhoff (76. Denayer) – Januzaj, Gooch (57. Khazri), Watmore (73. N'Dong) – Defoe.
    Náhradníci: Mika – Denayer, Khazri, O'Shea, N'Dong, McNair, Love.

    Everton FC: Stekelenburg – Coleman, A. Williams, Jagielka, Baines – Gueye, Barry – Mirallas, Barkley (46. Deulofeu), Bolasie (75. Davies) – R. Lukaku (88. Koné).
    Náhradníci: Robles – Deulofeu, Koné, Lennon, Ra. Funes Mori, Holgate, Davies.

    Rozhodčí: Jones – Scholes, Cann

    Diváci: 42406
    bahis siteleri