Bayern – Ingolstadt 3:1 (kon.) | Dortmund – Darmstadt 6:0 (kon.) | Hamburg – RB Lipsko 0:4 (kon.)
Hoffenheim – Wolfsburg 0:0 (kon.) | Frankfurt – Leverkusen 2:1 (kon.) | Mönchengladbach – W. Brémy 4:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
6:0 (1:0)
SV Darmstadt 98
Sobota 17.09.2016, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Emre MOR - 6:0
     
    88
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Destrukce borců v modrém pokračuje! Po centru z pravé strany se dostal míč až na EMRE MORA, jenž si míč zpracoval a střelou k levé tyčce překonal Essera pošesté!
    85. Sebastian RODE - 5:0
     
    85
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak toto byla opravdu nádherná branka, je to 5:0! Julian Weigl našel křižnou přihrávkou Gonzala Castra, jenž mohl jít pro hattrick. Dvougólový střelec ovšem předložil míč před prázdnou branku na SEBASTIANA RODEHO, jenž dal první branku ve žlutočerném dresu povedenou patičkou!
    78. Gonzalo CASTRO - 4:0
     
    78
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Nyní to ale domácím vyšlo, a to po opravdu krásné brance. Christian Pulisic si naběhl po levé straně do vápna, kde přihrávkou naše GONZALA CASTRA. Německý záložník se prosadil patičkou!
    54. Christian PULISIC - 3:0
     
    54
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo na levé straně vymyslet akci, která byla nakonec zakončena brankou. Dembélé již připravoval šanci pro své spoluhráče, ale míč byl odvrácen. Ovšem jen na nohu CHRISTIANA PULISICE, jenž odkrytou branku pohotově trefil!
    48. Adrián RAMOS - 2:0
     
    48
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je tu druhá branka utkání! Po trpělivé kombinaci se ke střele dostal Raphaël Guerreiro, jenž protáhl brankáře, který jeho pokus vyrazil před sebe. Pro míč si doběhl ADRIAN RAMOS, jenž střelou pod břevno překonal bezmocně natahujícího brankáře!
    7. Gonzalo CASTRO - 1:0
     
    7
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Toto byl příklad toho, jak se využívá protiútok. Po centru, který Bürki zachytil rozjel akci. Adrian Ramos našel na levé straně Ousmaneho Dembélého, který placírkou vyzval ke skórování GONZALA CASTRA, jenž se technickou střelou nemýlil!

    David Panuška

    Branky: 7. G. Castro (Dembèlé), 48. Ramos, 54. Pulisic, 78. G. Castro (Pulisic), 85. Rode (G. Castro), 88. Mor (Pulisic)

    Karty:   22. Ben-Hatira (DAM), 32. Milošević (DAM), 41. Höhn (DAM), 44. Niemeyer (DAM), 50. Jungwirth (DAM)   57. Niemeyer (DAM)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:16.
    Borussia Dortmund: Bürki – Passlack, Papastathopoulos, Ginter, Schmelzer (70. Rode) – Weigl – Pulisic, G. Castro, Guerreiro (63. Kagawa), Dembèlé (64. Mor) – Ramos.
    Náhradníci: Weidenfeller – Bartra, Mor, M. Götze, Aubameyang, Rode, Kagawa.

    SV Darmstadt 98: Esser – Jungwirth, Sulu, Milošević, Holland – Niemeyer, Höhn – Ben-Hatira (39. Sandro Sirigu), M. Vrančić (46. Bezjak), Heller – Schipplock (69. Čolak).
    Náhradníci: Heuer Fernandes – Guwara, Fedeckij, Bezjak, Čolak, Sandro Sirigu, Kleinheisler.

    Rozhodčí: Brand – Schröder, Assmuth.
    bahis siteleri