Leganés – Barcelona 1:5 (kon.) | Atlético – Gijón 5:0 (kon.) | Eibar – Sevilla 1:1 (kon.)
Las Palmas – Malaga 1:0 (kon.)
konec
UD Las Palmas
1:0 (1:0)
Malaga CF
Sobota 17.09.2016, 20:45 • Estadio de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:43:45)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:18.
     
    Je dobojováno! Las Palmas navázalo na skvělý vstup do nového ročníku Primeira Division a porazila Málagu 1:0! Domácí o svém vítězství rozhodli už na začátku duelu! Recio v desáté minutě zahrál rukou v pokutovém území a nařízenou penaltu přetavil ve vedoucí branku Momo! Málaga mohla o deset minut později vyrovnat, ale rána Charlese prolétla nad břevnem! Ve druhé půli se Málaga natlačila před pokutové území Las Palmas, ale vypracovala si jedinou šanci! Charles z malého vápna trestuhodně poslal míč nad břevno! V nastaveném čase ještě Sergio Araujo orazítkoval tyč, a domácí tak mohli slavit další tři body!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Araujo si zpracoval míč pětadvacet metrů od branky, připravil si jej na pravačku a vyslal jedovatou ránu! Míč se od tyče odrazil mimo branku!
     
    90+2
    Domácí drží míč daleko od pokutového území. Las Palmas dokonce vybojovalo rohový kop. Ve vápně jsou jen dva hlavičkáři ve žlutém. Las Palmas sbírá cenné vteřinky!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Hosté se nastěhovali před pokutové území Las Palmas. Rosales chtěl odcentrovat do pokutového území, jenže Castellano jeho pobídku srazil do zámezí.
     
    89
    Rosales táhl útok Málagy po pravé straně, ale Mateo jej obral o míč, který přenechal Boatengovi. Reprezentant Ghany vyslal ránu zpoza šestnáctky, míč však ohrozil jen diváky za brankou.
     
    88
    Las Palmas se vydalo na polovinu Málagy. Tana potáhl míč až do pokutového území, kde jej přenechal Boatengovi, jež se dral před branku, ale obránce mu míč ukopl.
     
    87
    Kameni dlouho vyzýval spoluhráče k aktivnějšímu pohybu. Hostující brankář poté napálil míč přes celé hřiště až ke svému protějšku Varasovi.
     
    86
    Další protiútok domácího celku! Na centr do pokutového území si sbíhal Boateng, ale největší hvězda domácího celku se v době přihrávky pohybovala za hranicí ofsajdu!
     
    85
    Obrovská šance i na druhé straně! Araujo si na hranici ofsajdu počkal na přihrávku za obranu, ale tváří v tvář Kamenimu poslal míč vedle hostující branky!
     
    84
    Domácí fotbalisté drží míč na svých kopačkách a kombinují s ním na polovině hřiště! Boateng zapojil do hry i brankáře Varase. Hostům se krátí čas na vstřelení vyrovnávací branky.
     
    83
    Domácí si mohou na malou chvíli oddechnout! Kévin Prince Boateng se pustil do hlavičkového souboje na půlící čáře a nechal se chytře faulovat.
    82. Obrovská šance Málagy na vyrovnání
     
    82
    Obrovská šance Málagy na vyrovnání! Míč v pokutovém území propadl k Charlesovi, který se do něj opřel na malém vápně, ale trestuhodně minul branku!
     
    81
    Las Palmas zahrávalo rohový kop. Za vysokým centrem se ale nehnal nikdo ve žlutém dresu a brankář Kameni si pro něj došel nikým neatakován.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. Momo (pen.)

    Karty:   50. V. Gómez (LPA), 59. Michel (LPA), 72. Lemos (LPA) – 9. Recio (MLG)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:18.
    UD Las Palmas: Varas – Michel, Lemos, Bigas, D. Castellano – Tana, V. Gómez, Mesa – El Zhar (69. K-P. Boateng), Livaja (60. Araujo), Momo (80. Mateo).
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Montoro, K-P. Boateng, Araujo, Artiles, Mateo.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, D. Llorente, Koné, Ricca – Camacho, Recio (55. En Nesyri) – G. Castro (55. Sandro Ramírez), Añor, Jony (62. Keko) – Charles.
    Náhradníci: Bojko – J. P. Carlos, Keko, Sandro Ramírez, Kuzmanović, En Nesyri, Miguel Torres.

    Rozhodčí: Sánchez – Gallego, Martínez
    bahis siteleri