Jihlava – Kladno 1:3 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 4:3 (po pr.)
Ústí n/L – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 4:1 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (kon.)
Most – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 17.09.2016, 17:30Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    MICHAL DRAGOUN odvedl skvělou práci, když nejdříve zablokoval v obranném pásmu střelu soupeře a následně si vzal puk, který po samostatné akci poslal do opuštěné branky! Bez asistence.
     
    30:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kallovi se sice nejdříve zamotal kotouč pod brusle, nakonec přece jen dokázal nahrát na modrou ONDŘEJI SMETANOVI, který využil dobrého clonění svých spoluhráčů před brankářem a tvrdou ranou se trefil k levé tyčce! Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    23:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Štebih po modré čáře nahrál Knotovi, který se okamžitě opřel do kotouče. Trefil ale jen obránce, od kterého se puk odrazil k MICHALU DRAGOUNOVI a ten ihned zamířil do odkryté klece! Dragoun si tak připisuje k dosavadním pěti asistencím první trefu v sezóně! Asistence: Ronald Knot a Miha Štebih.
     
    16:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dušek na modré čáře zachytil vyhození a ihned našel mezi kruhy Markoviče. Ten byl ale k brance otočený zády, a tak jen přiklepl kotouč volnému DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který z voleje propálil Rybára a připsal si už druhou trefu v zápase! Asistence: Jaroslav Markovič a Antonín Dušek.
     
    11:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velkou hokejovou parádu předvedl DAVID ŠAFRÁNEK. Nejdříve si bez problémů obhodil obránce a přistrčení puku od Jiránka si vybruslil před branku. Jelikož všichni čekali zakončení z forhendu, nechal litoměřický obránce volný prostor na své pravé straně, čehož slávistický útočník využil a po rychlé zasekávačce vypálil bekhendem přesně do vzdálenějšího rohu! Asistence: Tomáš Jiránek.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 12. Šafránek (Jiránek), 17. Šafránek (Markovič, Dušek), 24. Dragoun (Knot, Štebih), 60. Dragoun – 31. Smetana (Jaroslav Kalla)


    HC Slavia Praha: Frodl (Hylák) – M. Drtina, Pohl, Štebih, Knot, Hraško, A. Růžička, Valík – Chlouba, Tuominen, Dušek – Dragoun, Šafránek, Jiránek – M. Kadlec, Kubica, Rys – Kern, Markovič.
    HC Stadion Litoměřice: Rybár (Šindelář) – Smetana, Pavlas, Jebavý, Šulc, Bača, Frühauf, Málek – O. Procházka, Nedvídek, Valášek – Jaroslav Kalla, J. Veselý, Paločko – Kopta, Pilař, P. Beránek – Racek, Hanták, Miškář.

    Rozhodčí: Dědek – Klouček, Lukš

    Diváci: 955
    bahis siteleri