Slavia – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (2:1 po s.n.)
Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 5:2 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 3:2 (po pr.) | Písek – Kolín 3:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Letňany – Kladno 3:4 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 17.09.2016, 12:30 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    49:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá rychlá akce Komety končí další gólovou akcí. VOJTĚCH STŘONDALA našel skulinku a raduje se tak z hattricku! Asistence: Adam Gajarský, Karel Plášek.
     
    49:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po dlouhém oslabení domácího celku přichází sladká odměna v podobě čtvrté branky! PETR KREJČÍ se protáhl obranou a parádní střelou k tyči zvyšuje rozdíl o dvě branky. Asistence: Adam Gajarský.
     
    37:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení zpět na svoji stranu a to necelé dvě minuty před druhou sirénou. VOJTĚCH STŘONDALA si našel skulinku v horním růžku Mrázkovy svatyně a rozjásal tak většinu přítomných. Asistence: Karel Plášek.
     
    32:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Svoji početní převahu zužitkovli i hosté, kteří pálili opravdu ze všech stran. Nakonec se uchytila rána PETRA FRIDRICHA, který dal zápasu nový náboj. Asistence: Viktor Konečný.
     
    24:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté ale rozhodně neskládají zbraně a snižují na rozdíl jediné branky. Beránek poslal kotouč na JANA ŽÍDKA, který prudkou pumelicí překonal Holíka. Asistence: Adam Beránek.
     
    24:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    A početní převaha je zužitkována! VOJTĚCH STŘONDALA obdržel nabídku od Jana Nováka a střelou mezi Mrázkovu lapačku byl neomylný. Kometa již vede o dvě branky a jistě se jí dýchá daleko lépe než hostům. Asistence: Jan Novák.
     
    20:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    A domácí celek otvírá gólové konto zápasu pětačtyřicet sekund po startu druhého dějství. KAREL PLÁŠEK obdržel kotouč na pravém kruhu, odkud vymetl růžek Mrázkovy klece! Asistence: Matěj Svoboda, Vojtěch Střondala.

    Veronika Freyová

    Branky a nahrávky: 21. Plášek (Svoboda, Střondala), 25. Střondala (Novák), 38. Střondala (Plášek), 50. Krejčí (Gajarský), 50. Střondala (Gajarský, Plášek) – 25. Žídek (Beránek), 33. Fridrich (Konečný)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Krejčí, Věžník, Jurnečka, Kučera (C), Mlčák, Vašíček, Jeřábek – Süss, Svoboda, Minárik – Střondala, Krejčí, Matula – Novák, Gajarský, Frydrych – Lašák, Kunc, Plášek – Kadlic
    HC Vítkovice Ridera: Mrázek (Piták) – Kaláb, Vícha, Vondál, Kučera, Šulák, Vacula, Kunc – Gřesík, Richtár, Žemba – Fridrich (C), Urban, Bochnak – Mrva, Beránek, Hladoník – Konečný, Věntus, Žídek

    Rozhodčí: Dufka – Čelechovský, Vašíček

    Diváci: 77
    bahis siteleri