Německo – Česko 1:5 (kon.)
konec
Německo
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
Česko
Sobota 17.09.2016, 13:10 • NETZSCH-Arena Selb • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    43:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tuhle branku už nám nikdo nevezme a musím říct, že ani ona nezklamala oko náročného diváka! Střela Daniely Pejšové z levé strany byla zblokována, ale Sára Čajanová potom rychle našla KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která puk bleskově dopravila do branky a slaví hattrick! Asistence: Sára Čajanová, Daniela Pejšová.
     
    34:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Já myslím, že takových akcí uvidíme v sezóně víc. Zrovna ve chvíli, kdy byl český tým v útlumu, se KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ po vyhraném vhazování rozjela po pravém mantinelu. Přebruslila německou obránkyni, vykroužila na střed hřiště a i když jí puk o kousek ujel, i zleva pak dokázala najít místečko u bližší tyče a individuální krasojízdu zakončila čtvrtým gólem – 1:4! Asistence: Kateřina Petřeková, Sára Čajanová.
     
    24:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, vedeme o dvě branky! Český tým vydržel v náporu a namísto kombinačních akcí se ujala střela z dálky. Tu přesně vyslala RENATA MUDRÁKOVÁ a protože Dislová měla trochu zakrytý výhled, puk zaplul za její záda! Po gólové radosti si pro něj Mudráková zajela za rozhodčí, protože ve svém prvním zápase střílí premiérový gól – 1:3. Asistence: Tereza Mazancová.
     
    10:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po další rychlé akci našeho druhého útoku si bereme zpátky ztracené vedení! Tereza Mazancová předvedla vynikající oči, když z pravé strany prostrčila puk před branku PATRICII ŠKORPÍKOVÉ. Ta rychle zasunula za záda gólmanky – 1:2! Asistence: Tereza Mazancová.
     
    03:23
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jenže ani ne za minutu je český náskok minulostí. Němky nás na chvíli sevřely a střelu Welckeové ještě Dvořáková zachytila, jenže puk se jí vykutálel vedle tyčky. Tam čekala NINA CHRISTOFOVÁ, která ho rychle zasunula do odkryté české klece – 1:1. Asistence: Luisa Welckeová.
     
    02:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka jako taková ještě ke změně skóre nestačila, ale sedm sekund po jejím skončení už zcela zaslouženě otevíráme skóre! Zpoza branky narýsovala rychlý oblouk KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a bekhendem zasunula ke druhé tyčce – 0:1! Asistence: Sára Čajanová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Christofová (Welckeová) – 3. Kaltounková (Čajanová), 11. Škorpíková (Mazancová), 25. Mudráková (Mazancová), 35. Kaltounková (Čajanová, Petřeková), 44. Kaltounková (Čajanová, Pejšová)


    Německo: Dislová (Wirthová) – Badurová, Kohbergová, Heinzová, Cyruliesová, Mayerová, Fuchsová, Harková, Raschkeová "C" – Liangová, Levringhausová "A", Millerová, Voigtová, Christofová, Gruchotová "A", Luisa Welckeová, Sterziková, Zellnerová, Bartellová, Kaiserová. Trenér: Florian Neumayer.
    Česko: Dvořáková (Hřívová) – Pejšová "A", Krsová, Mudráková, Chladová, Habartová, Hanzlíková, Kučerová, Czerweková – Čajanová "A", Kaltounková "C", Petřeková – Černá, Škorpíková, Mazancová – Chwastková, Sýkorová, Bartáková – Nepokojová, Horáková, Svatošová. Trenér: Roman Kosina.

    Rozhodčí: Weissová – Männleinová, Sauerová (všechny GER).
    bahis siteleri