Jekatěrinburg – Petrohrad 3:2 (2:1 po s.n.) | Jokerit – Novosibirsk 0:4 (kon.) | Riga – Novokuzněck 5:1 (kon.)
Minsk – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Pondělí 19.09.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:41 Tim SESTITO - 5:1
     
    48:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga přečkala oslabení, po chybě Vichareva ve středním pásmu se domácí dostali do šance, jmenovitě TIM SESTITO, který si najel před branku Metallurgu a střelou nad levý beton Podjapolského dává pátý gól domácího týmu. Asistence: Krišjanis Redlihs.
    34:41 Pjotr SČASTLIVYJ - 4:1
     
    34:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Výborně to udělal Colton Gillies, který vybruslil z rohu před branku Birjukova, kterého sice nepřekonal, ale za ním z druhé vlny najel PJOTR SČASTLIVYJ, jež byl úspěšnější a přehodil gólmana Metallurgu. Asistence: Colton Gillies.
    33:14 Gunars SKVORCOVS - 3:1
     
    33:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí přečkali oslabení a v podstatě z protiútoku skórují! GUNARS SKVORCOVS si najel z levé strany k brance, kde se k němu odrazil puk po zákroku Birjukova a střelou přes ležícího gólmana Metallurgu vrací Rize dvoubrankové vedení. Asistence: Kristaps Zile a Krišjanis Redlihs.
    29:57 Jevgenij SOLOVJOV - 2:1
     
    29:57
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Skvělé rozehrání Birjukova, puk převzal JEVGENIJ SOLOVJOV, který z levé strany najel před Kalninše a překonal ho střelou mezi betony! Asistence: Michail Birjukov.
    25:55 Lauris DARZINŠ - 2:0
     
    25:55
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí přece jenom využívají přesilovou hru, z levé strany se prosazuje LAURIS DARZINŠ, který trefil odkrytou branku, Birjukov se nestihl přemístit. Asistence: Miks Indrašis a Guntis Galvinš.
    05:19 Nikolajs JELISEJEVS - 1:0
     
    05:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Aktivita domácích se vyplácí, Redhlis zavezl puk do levého kruhu pro vhazování, odkud pohotově vypálil NIKOLAJS JELISEJEVS, jež zaskočil Birjukova střelou nad lapačku. Asistence: Vitalijs Pavlovs a Mikelis Redlihs.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 6. Jelisejevs (Pavlovs, M. Redlihs), 26. Darzinš (Indrašis, Galvinš), 34. Skvorcovs (Zile, K. Redlihs), 35. Sčastlivyj (Gillies), 49. Sestito (K. Redlihs) – 30. Solovjov (M. Birjukov)


    Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Jerofejevs, Mullen, Cibulskis, Galvinš, Zile, K. Redlihs, J. Redlihs – Gillies, Shugg, Sčastlivyj – Indrašis, Darzinš, Sestito – Pavlovs, M. Redlihs, Jelisejevs – Razgals, Skvorcovs, Saulietis – Meija.
    Metallurg Novokuzněck: M. Birjukov (41. Podjapolskij) – Ljamkin, Kuklev, Pervyšin, Viksna, Arbuzov, Vasilčenko, Tatalin, Ďjakov – Zemčenko, Lebeděv, Komaristyj – Vicharev, Anisin, K. Semjonov – A. Michejev, Solovjov, Razumov – Poliščuk, Jemec, I. Musin.

    Rozhodčí: Jeřábek, Rogačev – Lazarev, Šichanov
    bahis siteleri