Rusko – Vietnam 7:0 (kon.) | Kolumbie – Paraguay 0:0 (2:3 po pen.)
konec
Rusko
7:0 (4:0)
Vietnam
Středa 21.09.2016, 00:30 • Coliseo Ivan de Bedout, Medellin • Mistrovství světa • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Na shledanou! (02:10:54)
     
    STATISTIKY ZÁPASU

    Držení míče: 56% – 44%
    Střely na bránu: 21 – 7
    Střely vedle brány: 21 – 8
    Zablokované střely: 14 – 15
    Fauly: 6 – 7
    Žluté karty: 0 – 1
    Rohové kopy: 9 – 12
     
    Utkání je tedy u konce a favorizovaní Rusové jednoznačně postupují do čtvrtfinále. Ve druhém poločase totiž dokázal brzy zvýšit na 5:0, když se prosadil Artem Nijazov a to byla definitivní konečná pro naděje Vietnamu. Ve 30. minutě se navíc trefil Romulo a skóre na konečných 7:0 uzavřel Ivan Milovanov. Vietnam se tedy se šampionátem loučí, Rusko se může připravovat na jednoho z dvojice Španělsko – Kazachstán.
     
    Konec zápasu.
     
    39:45
    Velká paráda v závěru zápasu. Vikulov dlouhým nákopem našel Abramova, který se zavěsil do vzduchu a letící míč trefil téměř dokonale. Nguyen připraven!
     
    38:39
    Výborně se teď z velkého tlaku při napadání soupeře vymanili ruští futsalisté. Dokonce jejich souhra vyústila v povedený lob Nijazova, který však trefil boční stranu tyče.
     
    38:09
    Zatímco se Vietnamci snaží aspoň o jednu branku, Rusové pravidelně vyrážejí do rychlých brejků. Další takový končí nepřesnou střelou.
     
    37:40
    Rusové znovu zahrozili. Tentokrát to byl Davydov, který pálil kolem vietnamského brankáře a osmý gól nevsítil jen vinou několika decimetrů.
     
    37:06
    Tentokrát už byl Nguyen v bráně Vietnamu překonán, ale Šajachmetovo zakončení do odkryté brány ještě dokázal vykopnout jeden z vietnamských futsalistů.
     
    36:42
    Hned dvakrát v krátkém časovém úseku musel zasahovat Van Huy Nguyen! V obou případech si poradil na výbornou a drží skóre na sedmibrankovém rozdílu.
    36:02 Ivan MILOVANOV - 7:0
     
    36:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom přichází sedmá branka ve prospěch Ruska. První kolmice na Edera Limu sice neprošla, ale ta další už ano a naturalizovaný Brazilec zády k bráně přistrčil míč před IVANA MILOVANOVA, jenž bez potíží skóroval. Asistence: Eder Lima
     
    35:06
    Hraje se posledních pět minut zápasu. Na útočné polovině se drží Rusové, kterým zjevně nestačí šest zářezů.
     
    34:31
    Romulo se po souboji s jedním z Vietnamců ocitl na zemi a signalizoval zásah do tváře, ale rozhodčí mu důrazně naznačil, že se má postavit zpátky na nohy.
     
    34:06
    Utkání se prakticky už jen z povinnosti dohrává. Rusové jsou jednoznačnými vítězi zápasu a jediné, o co teď půjde, bude čisté konto na straně vedoucího týmu.
     
    32:43
    A další šance Ruska. Tentokrát to byl sám Lyskov, kdo postupoval na brankáře, avšak na velmi dobře chytajícího Nguyena si rovněž nepřišel.
     
    32:17
    Přečíslení pro změnu na druhé straně! Lyskov ze středu předal míč doleva Romulovi, ale ten si vylámal zuby na dobře postavenému brankáři Vietnamu.
     
    31:57
    Vikulov ustál nebezpečné zakončení z levé strany a z rozehrávky se výhozem pokusil oslovit spoluhráče. Míč si to namířil do zámezí.
     
    31:27
    Už to pomalu začíná vypadat na to, že se Vietnam nedočká branky. Nyní jsme sice byli svědky rychlého přečíslení dvou na jednoho, ale Vikulov zasahovat vůbec nemusel

    Lukáš Podleśny

    Branky: 3. Čiškala (Eder Lima), 10. Abramovič (Romulo), 13. Abramovič (Abramov), 18. Abramov, 21. Nijazov (Eder Lima), 30. Romulo (Eder Lima), 37. Milovanov (Eder Lima)

    Karty:   25. Q. N. Le (VIE)


    Rusko: Gustavo – Čiškala, Eder Lima, Robinho, Davydov
    Náhradníci: Zamtaradze, Vikulov – Šajachmetov (C), Lyskov, Romulo, Milovanov, Abramov, Nijazovič, Abramovič

    Vietnam: D. T. Ngo – Y. D. Vu, N. S. Ngo, M. T. Nguyen, V. V. Tran
    Náhradníci: V. H. Nguyen – Q. N. Le, L. V. Tran, T. L. Phung, T. H. Tran, B. Q. Nguyen (C), D. H. Pham, P. Danh, T. D. Mai

    Rozhodčí: Flores Hernández (SLV), Rivera (MEX), Cabrera (CUB)

    Diváci: 643
    bahis siteleri