Rusko – Vietnam 7:0 (kon.) | Kolumbie – Paraguay 0:0 (2:3 po pen.)
konec
Rusko
7:0 (4:0)
Vietnam
Středa 21.09.2016, 00:30 • Coliseo Ivan de Bedout, Medellin • Mistrovství světa • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Na shledanou! (02:10:54)
     
    STATISTIKY ZÁPASU

    Držení míče: 56% – 44%
    Střely na bránu: 21 – 7
    Střely vedle brány: 21 – 8
    Zablokované střely: 14 – 15
    Fauly: 6 – 7
    Žluté karty: 0 – 1
    Rohové kopy: 9 – 12
     
    Utkání je tedy u konce a favorizovaní Rusové jednoznačně postupují do čtvrtfinále. Ve druhém poločase totiž dokázal brzy zvýšit na 5:0, když se prosadil Artem Nijazov a to byla definitivní konečná pro naděje Vietnamu. Ve 30. minutě se navíc trefil Romulo a skóre na konečných 7:0 uzavřel Ivan Milovanov. Vietnam se tedy se šampionátem loučí, Rusko se může připravovat na jednoho z dvojice Španělsko – Kazachstán.
     
    Konec zápasu.
     
    39:45
    Velká paráda v závěru zápasu. Vikulov dlouhým nákopem našel Abramova, který se zavěsil do vzduchu a letící míč trefil téměř dokonale. Nguyen připraven!
     
    38:39
    Výborně se teď z velkého tlaku při napadání soupeře vymanili ruští futsalisté. Dokonce jejich souhra vyústila v povedený lob Nijazova, který však trefil boční stranu tyče.
     
    38:09
    Zatímco se Vietnamci snaží aspoň o jednu branku, Rusové pravidelně vyrážejí do rychlých brejků. Další takový končí nepřesnou střelou.
     
    37:40
    Rusové znovu zahrozili. Tentokrát to byl Davydov, který pálil kolem vietnamského brankáře a osmý gól nevsítil jen vinou několika decimetrů.
     
    37:06
    Tentokrát už byl Nguyen v bráně Vietnamu překonán, ale Šajachmetovo zakončení do odkryté brány ještě dokázal vykopnout jeden z vietnamských futsalistů.
     
    36:42
    Hned dvakrát v krátkém časovém úseku musel zasahovat Van Huy Nguyen! V obou případech si poradil na výbornou a drží skóre na sedmibrankovém rozdílu.
    36:02 Ivan MILOVANOV - 7:0
     
    36:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom přichází sedmá branka ve prospěch Ruska. První kolmice na Edera Limu sice neprošla, ale ta další už ano a naturalizovaný Brazilec zády k bráně přistrčil míč před IVANA MILOVANOVA, jenž bez potíží skóroval. Asistence: Eder Lima
     
    35:06
    Hraje se posledních pět minut zápasu. Na útočné polovině se drží Rusové, kterým zjevně nestačí šest zářezů.
     
    34:31
    Romulo se po souboji s jedním z Vietnamců ocitl na zemi a signalizoval zásah do tváře, ale rozhodčí mu důrazně naznačil, že se má postavit zpátky na nohy.
     
    34:06
    Utkání se prakticky už jen z povinnosti dohrává. Rusové jsou jednoznačnými vítězi zápasu a jediné, o co teď půjde, bude čisté konto na straně vedoucího týmu.
     
    32:43
    A další šance Ruska. Tentokrát to byl sám Lyskov, kdo postupoval na brankáře, avšak na velmi dobře chytajícího Nguyena si rovněž nepřišel.
     
    32:17
    Přečíslení pro změnu na druhé straně! Lyskov ze středu předal míč doleva Romulovi, ale ten si vylámal zuby na dobře postavenému brankáři Vietnamu.
     
    31:57
    Vikulov ustál nebezpečné zakončení z levé strany a z rozehrávky se výhozem pokusil oslovit spoluhráče. Míč si to namířil do zámezí.
     
    31:27
    Už to pomalu začíná vypadat na to, že se Vietnam nedočká branky. Nyní jsme sice byli svědky rychlého přečíslení dvou na jednoho, ale Vikulov zasahovat vůbec nemusel
    29:36 ROMULO - 6:0
     
    29:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nádherná souhra! Romulo ve středu hřiště rozjel bleskovou sérii narážeček a ač se zdálo, že po doteku Milovanova půjde míč za brankovou čáru, Eder Lima kulatý předmět ještě stihl na hrací ploše a předložil ho znovu ROMULOVI. Tomu již stačilo zblízka dotlačit míč do brány. Asistence: Eder Lima
     
    28:52
    Velmi pomalu a rozvážně se nyní Rusové prodrali až do blízkosti Van Huy Nguyena. Ten již nedokázal zareagovat na Nijazovu poslední změnu, avšak míč se dostal až mimo dosah ruského fotbalisty.
     
    27:33
    Hodně odvážný prúnik nyní pokoušel Ngoc Son Ngo. Vietnamského hráče však zastavuje hvizd sudího, který viděl míč celým objemem za postranní čárou.
     
    27:17
    Rohový kop byl zahráván i na druhé straně a byla z toho jen sražená střela. Další rozehrávkou z rohu byl Van Vu Tran zahnán až na vlastní polovinu.
     
    26:48
    Naopak Rusové jsou po rozích velmi nebezpeční. Téměř vždy se dostanou ke střele a jinak tomu nebylo ani nyní, kdy pálil Lyskov. Míč šel jen do blokujícího soupeře.
     
    26:33
    Vietnamci se stále ne a ne dostat k nějakému nebezpečnějšímu zakončení. Sice si v této půli vypracovali několik rohových kopů, ale ty nebyly zahrány ideálně.
     
    25:13
    Znovu zakončoval Sergej Abramov. Tentokrát to bylo po rohovém kopu a Van Huy Nguyen musel předvést výtečný zákrok!
     
    24:46
    Před chvílí faulovaný Abramov si mohl spravit chuť, avšak střelou po rozehrání volného kopu poslal míč nad bránu.
     
    24:22
    Abramov bleskově postupoval k bráně Vietnamu a Quoc Nam Le (VIE) ho zezadu zatáhl za dres. První žlutá karta zápasu!
     
    23:47
    Xuan Du Vu se výborně uvolnil na levé straně hrací plochy, ale Gustavo byl včas z brány a dokonale zmenšil střelecký úhel. Následuje tak pouze rohový kop.
     
    23:16
    Reprezentanti Vietnamu nyní skvěle přečetli rozehrávku této nebezpečné standardní situace a docela v pohodě poslali míč daleko od své brány.
     
    23:05
    Eder Lima to udělal výborně, když se obtočil kolem Ngoc Sona Ngoa a vykoledoval si faul na hranici brankoviště.
     
    22:23
    Vietnamci se pokoušejí aspoň o čestný úspěch v podobě jedné branky, ale ani aktivní napadání zatím nepřináší úspěch. Rusové dnes dokonale ukazují svou vyzrálost.
    21:00 Artem NIJAZOV - 5:0
     
    21:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Výborný vstup do druhé půle pro Rusko. ARTEM NIJAZOV si bleskově narazil míč s Ederem Limou a následně se zjevil ve skvělé pozici na středu hrací plochy. Odtud prudkou ranou po zemi propálil vietnamského gólmana. Asistence: Eder Lima
     
    20:20
    Jeden z Rusů se doslova fotbalovým centrem snažil najít Edera Limu. Tento brazilský šikula v dresu Ruska se pokusil o akrobatické zakončení, nicméně těžký míč ve vzduchu netrefil.
     
    20:09
    Pokus o okamžitý přechod do útoku v podání Vietnamu končí dalekým odkopem brankáře Gustava.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 1:27.
     
    Úvodní půle je tedy u konce a Rusko zatím zcela po zásluze vede. Favorizovaná reprezentace měla od úvodního výkopu více ze hry a již ve třetí minutě skóre otevřel Ivan Čiškala. Na tuto úvodní branku pak v 10. a 13. minutě navázal Sergej Abramovič a v čase 17:56 skóroval ještě Sergej Abramov. Vietnam si sice dokázal vypracovat nějaké šance, ale pozorný Gustavo dosud nekapituloval.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:59
    Ještě jedno zakončení soupeře musel řešit i Ngo. Abramovova snaha o krásný gól přes polovinu hřiště neslavila úspěch.
     
    19:43
    V samotném závěru ještě přišla šance Vietnamu. Velmi výživná střela z volného kopu však letěla přeci jenom trochu vedle pravé tyče Gustavovy brány.
     
    18:26
    Vietnamci přispěchali s okamžitou odpovědí. Po pěkné akci byl Gustavo již překonán, ale střelu do odkryté ruské brány dokázal zastavit dobře postavený Romulo.
    17:56 Sergej ABRAMOV - 4:0
     
    17:56
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je tady další branky favorizovaného týmu. Rusové se bez potíží ubránili akci soupeře a rychlejší postup na druhou stranu tak mohl rozjet Abramovič. Střelec dvou branek předal míč SERGEJI ABRAMOVOVI, jenž přízemní střelou nachytal nepřipraveného Ngoa!
     
    17:08
    Nedorozumění v souhře ruské reprezentace znamenalo další rohový kop ve prospěch Vietnamu. Tentokrát šlo následné zakončení hodně vedle brány.
     
    16:45
    Vietnamci jsou nyní aktivnější a Gustavo musel znovu řešit tvrdou ránu od postranní čáry. Zatím to jsou ale projektily z poměrně velké vzdálenosti.
     
    16:27
    Už už to vypadalo na zajímavou standardní situaci pro Rusko, ale nakonec je to právě jeden z ruských hráč, který je označen jako faulující.
     
    15:59
    Vietnamu se mohlo podařit snížit. Nebezpečné zakončení však přináší jen rohový kop, neboť Gustavo dokázal výtečně zasáhnout.
     
    15:22
    Oddechový čas pro Rusko.
     
    14:38
    Rohový kop přinesl otevřenou střelu pro vietnamského hráče. Dělovka z první si to namířila hodně vysoko nad Gustava.
     
    14:29
    Navíc přišla ztráta míče, po které se do hry musel zapojit brankář Ngo. Ten si v klidu pohlídal atakujícího soupeře a nechal balón dojet vedle brány.
     
    13:49
    Po další inkasované brance se Vietnamc poměrně rychle přesunuli na polovinu soupeře, nicméně jejich kombinace dosud nepřinesla nebezpečnější zakončení.
    12:17 Sergej ABRAMOVIČ - 3:0
     
    12:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je to 3:0! Jeden z Vietnamců ztratil míč při zakládání útoku, Abramov dokázal rozjet rychlé přečíslení, které vyřešil přihrávkou na SERGEJE ABRAMOVIČE. Ruský futsalista si míč přehodil na pravačku a přesnou bombou do horního rohu brány zvýšil vedení svého celku. Asistence: Sergej Abramov
     
    12:04
    Tentokrát se ale Ngo zjevil v pozici faulujícího hráče a musel čelit standardní situaci. Ta přinesla dvě zakončení, ale první bylo zablokováno a druhé letělo vedle.
     
    11:53
    Nyní již se Rusku daří hrát na polovině soupeře. Ngo v bráně Vietnamu si však zatím připsal jen další úspěšný zákrok.
     
    11:27
    Po akci podél postranní čáry chtěl vypálit Bao Quan Nguyen. Zakončení vietnamského kapitána bylo bez větších potíží zablokováno.
     
    10:48
    Vietnamci se již nyní odhodlali ke hře bez brankáře. Z početní výhody však na útočné polovině zatím nic nezískali.
    09:11 Sergej ABRAMOVIČ - 2:0
     
    09:11
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo sehráno opravdu skvěle! Lyskov pouze přistrčil míč k Romulovi, jenž vyslal tvrdou střílenou přihrávku na zadní tyč. Tam do hry zasáhla hlava SERGEJE ABRAMOVIČE, od které balón putoval do sítě. Asistence: Romulo
     
    09:09
    Na pravé straně byl faulován Lyskov. Zajímavá standardní situace ve prospěch ruské reprezentace.
     
    08:56
    Konečně si Vietnamci trochu více pohráli s míčem. Nakonec ale stejně přišel jen vysoký a příliš nepřesný nákop.
     
    08:16
    Opět téměř na chlup stejná situace. Tentokrát Eder Lima pálil vedle, ale Dinh Thuan Ngo dlouhý výhozem vrací míč Rusům.
     
    08:12
    Záhy po ztrátě se Rusové prezentovali dobrým napadáním. Robinho získal míč a našel volného Edera Limu, nicméně ten vybojoval jen další roh.
     
    07:38
    Výborně sehraná standardní situace končí střelou vysoko nad bránu. Ngo se poté pokoušel o rychlou rozehrávku, ale míč poslal jen zpátky k soupeři.
     
    07:26
    Tvrdou ránu Edera Limy teď obětavě zablokoval Phat Danh, jenž okamžitě dostal křeč do levé nohy. Každopádně se bude kopa roh.
     
    06:54
    Po úvodním tlaku Ruska se pomalu osmělují i Vietnamci. Jejich kombinace však začíná z hloubi vlastní poloviny a dopředu se Asiaté posouvají jen velmi pomalu.
     
    06:35
    Na druhé straně jsme rovněž viděli rychlejší přechod do útoku. Ding Thuan Ngo v bráně Vietnamu tentokrát nemusel zasahovat, neboť míč šel vedle tyče.
     
    05:52
    Ruská kombinace dospěla jen ve ztrátu míče a k vidění byl brejk Vietnamu! Phung zakončoval, avšak Gustavo rychle vyběhl a při zákroku byl kousek od soupeře, který tak neměl prostor na přesnější střelu.
     
    04:41
    Rusům se nepodařilo aspoň o něco lépe rozehrát volný kop, ale stále se drží u míče a dobývají Ngoovu bránu.
     
    04:04
    Lysov se pokusil uvolnit mezi dvěma hráči a jeden z nich jej povalil na hrací plochu. První akumulovaný faul Vietnamu a volný kop pro Rusko.
     
    03:30
    Velmi rychle z brány musel Gustavo, který důrazným odkopem zastavil potenciální velkou šanci. Long Vua Trana.
     
    03:02
    Nepřesná rozehrávka Vietnamu mohla přinést brejk pro Edera Limu. Naturalizovanému Brazilci v ruském dresu k míči chyběly dva kroky.
    02:18 Ivan ČIŠKALA - 1:0
     
    02:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je tady první branka zápasu! Eder Lima dokázal i přes obránce přihrát před prázdnou bránu, kde se od jednoho ze soupeřů uvolnil IVAN ČIŠKALA a ten míč usměrnil do svatyně vietnamského brankáře. Asistence: Eder Lima
     
    01:27
    Vietnamu se zatím nepodařilo přejít na útočnou polovinu hřiště. Navíc je nyní domlouváno vietnamskému gólmanovi, který zřejmě překročil hranici brankoviště.
     
    00:40
    Registrujeme další zakončení. Eder Lima trefil z velké blízkosti jen brankáře Ngoa.
     
    00:18
    Obrovská šance hned při první akci Ruska. Robinho se uvolnil na pravé straně a dokázat přehodit vyběhnuvšího gólmana. Míč se snesl jen na břevno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Státní hymny jsou za námi a do zahájení zápasu už zbývá pouze několik desítek vteřin. Jisté je, že úvodní výkop obstarají Rusové.
     
    Futsalisté obou reprezentací již přicházejí na hrací plochu. Před námi jsou samozřejmě státní hymny.
     
    Úvodní sestavy:

    Rusko: Gustavo – Čiškala, Eder Lima, Robinho, Davydov
    Náhradníci: Zamtaradze, Vikulov – Šajachmetov (C), Lyskov, Romulo, Milovanov, Abramov, Nijazovič, Abramovič

    Vietnam: D. T. Ngo – Y. D. Vu, N. S. Ngo, M. T. Nguyen, V. V. Tran
    Náhradníci: V. H. Nguyen – Q. N. Le, L. V. Tran, T. L. Phung, T. H. Tran, B. Q. Nguyen (C), D. H. Pham, P. Danh, T. D. Mai

    Rozhodčí: Flores Hernández (SLV), Rivera (MEX), Cabrera (CUB).
     
    Hlavním rozhodčím dnes bude Jorge Antonio Flores Hernández ze Salvadoru. Toho doplní Mexičan Francisco Rivera a Kubánec Sergio Cabrera. Dějištěm utkání pak bude hala Coliseo Ivan de Bedout, která pojme 6000 diváků.
     
    VIETNAM

    Vietnamští futsalisté dnes mohou jen překvapit. Rozhodně se od nich neočekává, že budou Rusku rovným soupeřem a už vůbec ne, že by své soky dneska mohli porazit. Dosud totiž na tomto mistrovství Vietnam zvítězil pouze v úvodním utkání s Guatemalou a poté s jen jednou vstřelenou brankou podlehli Paraguayi i Itálii. Ve své základní skupině obsadili Vietnamci třetí místo a do osmifinále se kvalifikovali jakožto čtvrtý nejlepší tým ze třetích míst. Měli totiž o chlup lepší skóre než Panama a Austrálie, kterým uškodily vysoké prohry s Portugalskem či Brazílií.

    Zápasy v základní skupině

    18.9.2016 Itálie – Vietnam 2:0
    15.9.2016 Paraguay – Vietnam 7:1
    12.9.2016 Vietnam – Guatemala 4:2
     
    RUSKO

    Reprezentanti této velmoci budou jednoznačnými favority zápasu. Úřadující vicemistři Evropy totiž svou základní skupinou prošli bez ztráty kytičky a s celkovým skóre 19:6 předčili Thajsko, Egypt i Kubu. Právě poslední dva zmiňované soupeře Rusové zlikvidovali pěti, respektive šestibrankovým rozdílem a sami inkasovali v obou případech pouhou jednu branku. Směle tak Rusko může navázat na čtvrtfinálovou účast na Mistrovství Světa 2014!

    Zápasy v základní skupině

    17.9.2016 Rusko – Kuba 7:1
    14.9.2016 Egypt – Rusko 1:6
    11.9.2016 Thajsko – Rusko 4:6
     
    Mistrovství světa ve futsalu 2016 nám dospělo do vyřazovacích bojů a my se spolu můžeme těšit na úvodní osmifinále. Půl hodiny po půlnoci totiž začne námi sledované utkání mezi Ruskem a Vietnamem. Přeji příjemný sportovní zážitek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 3. Čiškala (Eder Lima), 10. Abramovič (Romulo), 13. Abramovič (Abramov), 18. Abramov, 21. Nijazov (Eder Lima), 30. Romulo (Eder Lima), 37. Milovanov (Eder Lima)

    Karty:   25. Q. N. Le (VIE)


    Rusko: Gustavo – Čiškala, Eder Lima, Robinho, Davydov
    Náhradníci: Zamtaradze, Vikulov – Šajachmetov (C), Lyskov, Romulo, Milovanov, Abramov, Nijazovič, Abramovič

    Vietnam: D. T. Ngo – Y. D. Vu, N. S. Ngo, M. T. Nguyen, V. V. Tran
    Náhradníci: V. H. Nguyen – Q. N. Le, L. V. Tran, T. L. Phung, T. H. Tran, B. Q. Nguyen (C), D. H. Pham, P. Danh, T. D. Mai

    Rozhodčí: Flores Hernández (SLV), Rivera (MEX), Cabrera (CUB)

    Diváci: 643
    bahis siteleri