Vladivostok – Toljatti 5:2 (kon.) | Chabarovsk – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Kunlun – Kazaň 2:3 (kon.)
Ufa – HC Slovan 6:3 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 0:1 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 22.09.2016, 13:30 • LeSports Center (Beijing) [Kapacita: 14 000] • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:18 Andrej ČIBISOV - 2:3
     
    50:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté se dostávají opět do vedení! ANDREJ ČIBISOV převzal kotouč ve středním pásmu, následně se s ním dostal až před Makarovova a toho dokázal na dvakrát překonat! Asistence: Vladimir Tkačjov a Arťjom Lukojanov.
    23:04 Anssi SALMELA - 2:2
     
    23:04
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí využívají přesilovku čtyři na tři a vyrovnávají na 2:2! ANSSI SALMELA napřáhl ke střele z pravého kruhu, jeho tvrdý pokus mířený pod horní tyčku skončil za bezmocným Galimovovem. Asistence: Tobias Viklund.
    07:31 Fjodor MALYCHIN - 1:2
     
    07:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! Varnakov našel skvělou přihrávkou zpoza branky před ní volného FJODORA MALYCHINA a ten se následně střelou k bližší tyči nemýlil. Asistence: Michail Varnakov.
    06:42 Jiří SEKÁČ - 1:1
     
    06:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají svou přesilovku a vyrovnávají na 1:1! Tokranov vyslal na branku střelu od modré čáry. JÍŘÍ SEKÁČ těsně před Makarovovem kotouč tečoval pod horní tyčku a Makarov tak neměl žádnou šanci puk chytit! Stav utkání je tak tedy 1:1. Asistence: Vasilyj Tokranov.
    05:35 Tomáš MARCINKO - 1:0
     
    05:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí využívají svou přesilovku a dostávají se tak do vedení! TOMÁŠ MARCINKO napřáhl ke střele od modré čáry, prostřelil vše co mu stálo v cestě, včetně Galimova a kotouč tak skončil až v síti! Asistence: Tobias Viklund.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 6. Marcinko (Viklund), 24. Salmela (Viklund) – 7. Sekáč (Tokranov), 8. Malychin (Varnakov), 51. Čibisov (Tkačjov, Lukojanov)


    Red Star Kunlun: An. Makarov (Karhunen) – Salmela, Jalasvaara (C), Viklund, Pereťagin, Mäntylä, Bellemore, Mikulovič, Jüe – Wärn, Rau, Lahti – Fleury, Marcinko, Jašin – Ponikarovskij, Pereskokov, Collins – Veličkin, T. Sia, Jing.
    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Ohtamaa, Čerepanov, Tokranov, Abrosimov, D. Musin, S. Zacharčuk, Sidorov – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Glinkin, An. Popov, Žukov – Azevedo, Svitov (C), Sekáč – Golubev, Varnakov, Malychin – M. Lazarev.

    Rozhodčí: Sergejev, Cyplakov – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri