Magnitogorsk – Záhřeb 6:1 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 3:2 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Chanty-Mansijsk 9:4 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Soči – Jaroslavl 2:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:1 (1:1, 4:0, 1:0)
Medveščak Záhřeb
Pátek 23.09.2016, 16:05 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Sergej TĚREŠČENKO - 6:1
     
    58:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Niko Hovinen kapituloval pošesté, magnitogorská aréna znovu vybuchla nadšením! Železkov nabil na modrou čáru napřaženému SERGEJI TĚREŠČENKOVI, jehož rána z první se zastavila až v síti! Asistence: Arťom Železkov, Jevgenij Timkin.
    38:45 Tomáš FILIPPI - 5:1
     
    38:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tohle už je demolice záhřebského celku! Spoustu prostoru dostal na vrcholu kruhů TOMÁŠ FILIPPI, který se opřel do puku, co to šlo a tvrdou ranou propálil bezmocného Hovinena! Asistence: Alexandr Sjomin, Oskar Osala.
    31:14 Denis KAZIONOV - 4:1
     
    31:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Svěřenci Mika Pelina přidávají další trefu, to už je pro hosty kruté! Chyby v rozehrávce Medveščaku využil napadající DENIS KAZIONOV, který překonal Hovinena počtvrté! Bez asistence.
    29:08 Alexej BEREGLAZOV - 3:1
     
    29:08
    Metallurg právě vstřelil branku!
    No a už je to o dva góly, produktivita domácích je zatím ukázková! Denis Kazionov vyslal na zteč Kaletnika, jenž parádním křižným pasem vyzval ke skórování ALEXEJE BEREGLAZOVA a ten se se štěstím nemýlil! Asistence: Vladislav Kaletnik, Denis Kazionov.
    21:42 Jan KOVÁŘ - 2:1
     
    21:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a stejně jako v úvodu první třetiny se i na začátku té druhé ujímají vedení! Mozjakin našel parádní přihrávkou poslepu v předbrankovém prostoru JANA KOVÁŘE, jenž šikovně ztečoval puk do sítě! Asistence: Sergej Mozjakin, Chris Lee.
    09:11 Brandon MCMILLAN - 1:1
    https://giphy.com/gifs/d31vzKcs5wIommZi
     
    09:11
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Pár sekund po Morrisonnově návratu na led Záhřebští vyrovnávají! BRANDON MCMILLAN se po pravém křídle dostal do útočné třetiny a nadvakrát propálil Samsonova! Bez asistence.
    00:31 Wojtek WOLSKI - 1:0
     
    00:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový vstup do zápasu v podání Magnitogorsku! Jan Kovář si proklestil cestu ze středního pásma až za Hovinenovu svatyni, odkud nahodil kotouč do předbrankového prostoru a WOJTEK WOLSKI ho dorazil do sítě! Asistence: Jan Kovář.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 1. Wolski (Jan Kovář), 22. Jan Kovář (Mozjakin, Lee), 30. Bereglazov (Kaletnik, De. Kazionov), 32. De. Kazionov, 39. Filippi (A. Sjomin, Osala), 59. S. Těreščenko (Železkov, Timkin) – 10. McMillan


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, J. Birjukov, Lee, Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Dronov – Wolski, Jan Kovář, Mozjakin – Zaripov, Dm. Kazionov, De. Kazionov – A. Sjomin, Filippi, Osala – Kaletnik, Železkov, Timkin – Kosov.
    Medveščak Záhřeb: Hovinen (Taylor) – Morrisonn, Parlett, Bezina, T. Larkin, Katic, J. Krejčík – Co. Genoway, Mertl, McMillan – Butler, Brulé, Paré – Bolduc, A. Giroux, Perkovich – Glumac, Smejkal, Arkalov.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Komarov – Golovljov, Šeljanin (všichni RUS)
    bahis siteleri