Ústí n/L – Pardubice 0:4 (kon.) | Kovo Praha – Rakovník 3:1 (kon.) | Hr. Králové – Letohrad 4:1 (kon.)
konec
HBC Hradec Králové 1988
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
SK Hokejbal Letohrad
Neděle 25.09.2016, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 5. kolo
     
    44:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Patrik Mitra pronikl podél levého mantinelu až do útočné třetiny, odkud nahrál před volnou branku na JANA BACOVSKÉHO, který měl sice na zádech obránce, i tak ale stihl zakončit – 4:1.
     
    42:13
    Mohlo být sníženo! Míček se odrazil vedle levé tyčky, kde byl úplně sám Věchet. Ten ale druhou branku Letohradu nedává, jelikož mu obětavě skočil pod nohy Hora, jenž zabránil jednoznačnému gólu!
     
    38:50
    Navíc to bude znamenat dvojnásobnou přesilovou hru, Hrubý totiž dostal pět minut plus osobní trest do konce zápasu.
     
    37:31
    Škoda dostává dvě minuty za držení, podaří se hostům snížit a zdramatizovat zápas?
     
    33:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se to skutečně daří, a to navíc velice rychle! Tomáš Hora od modré obloučkem našel kapitána JANA BACOVSKÉHO, který nejdříve ukázal své rychlé ruce a poté poslal míček za záda brankáře. Možná ani sám nevěděl, jak se mu to podařilo, každopádně domácí jdou do dvoubrankového vedení 3:1!
     
    30:56
    Hora fauloval loktem a na začátku třetí periody je tu tak přesilová hra pro Letohrad.
     
    28:04
    Přesilová hra pro domácí, Ondřej Lux dostává dvě minuty za podražení.
     
    26:36
    Biegl a jeho další zákrok par excellence! Od pravého mantinelu si naběhl do velice nadějné příležitosti s míčkem na hokejce Cvejn, s jeho ranou si ale brankář Pirátů dokázal skvěle poradit a zneškodnil i následující dorážku Věcheta!
     
    23:41
    A znovu Biegl! Tentokrát se po odrazu od mantinelu ocitl u levé tyčky úplně sám v obrovské šanci Košťál, jenomže i toho domácí brankář dokázal v příležitosti vychytat!
     
    22:34
    Domácí Tesař dostává dvě minuty za vysokou hůl a je to první přesilová hra také pro hosty.
     
    20:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jan Fišer pronikl do útočné třetiny a poté oběhl okolo branky hostů až ne levou stranu. Odtud hned našel na středu zcela volného spoluhráče, kterým byl JIŘÍ RAIL, jenž si už dokázal s příležitostí pohotově poradit a poslat domácí zpět do vedení – 2:1!
     
    16:57
    Šupíkovi musí teď tedy pořádně zvonit v hlavě. Protože, ani ne po půl minutě po předchozí situaci, proběhl kolem pravého mantinelu Tesař a i on tvrdou ránou trefuje hostujícího strážce svatyně do helmy!
     
    16:33
    V obrovské šanci se ocitl před hostujícím brankářem Svoboda, který však i díky bránícímu hráči trefuje pouze helmu brankáře Šupíka!
     
    15:27
    Hostující Košťál dostává dvě minuty za podražení a je to první přesilová hra v zápase, kterou si zahraje Hradec.
     
    09:49
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Po další z mnoha střel, která se ještě zastavila na obraně Hradce, se ale k míčku rychle dostal ONDŘEJ BĚLOUŠEK, jenž si se svojí premiérovou trefou v CCM Extralize poradil nejlépe, jak mohl – 1:1!
     
    00:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za svoji úvodní aktivitu odměněni brzkou vedoucí brankou. Tomáš Jiřík dostal v útočném pásmu míček na PETRA NOVÁKA, který vystřelil z prostoru nějakých sedm metrů před brankou. Jenomže po následné radosti to vypadalo, že to branka nakonec není. Míček však pak byl nalezený zaseknutý v růžku branky, takže rozhodčí svůj verdikt opravují a Piráti se dostávají do jednobrankového vedení.

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 1. Novák (Jiřík), 21. Rail (Fišer, Tesař), 34. Bacovský (Hora, Jiřík), 45. Bacovský (Mitra, Novák) – 10. Běloušek (Věchet, Josef Hejtmánek)


    HBC Hradec Králové 1988: Biegl – Sádovský, Hrubý, Jiřík, Soukup, Škoda, Hora – Šimek, Svoboda, Mitra, Rail, Fišer, Krejčík, Bacovský (C), Tesař, P Novák.
    SK Hokejbal Letohrad: Šupík (M. Novák) – Bóhm, Hejtmánek, Teplý, Adamec, Vychytil, Věchet, Cvejn, Halbrštát (C), Lajčiak, Košťál, Švec, J. Lux, Derka, Běloušek, Protzner, O. Lux, Bogdaný.
    bahis siteleri