Olomouc – Chomutov 1:4 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Kladno 0:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Pátek 07.10.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:24
    Tak vypadá to, že přesilovka Dukly pět na tři bude rozhodně delší než 64 vteřin. Kladenská trestná lavice je nyní zaplněná třemi hráči, dvě minuty za hru vysokou holí vyfasoval Dominik Havelka.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    51:44
    Jihlava bude hrát 64 vteřin přesilovou hru pět proti třem. Michal Šíma padl soupeři pod nohy a je za to vyloučen na dvě minuty. Uvidíme na Horáckém zimním stadionu ještě drama?

    Na vyloučení: 4-5.
     
    50:48
    Ještě jednu početní výhodu si vyzkouší Dukla a na vyloučení je tak srovnáno. Dvě minuty za hákování dostává hlasateli na některých zimních stadionech velice oblíbený Krešimir Schildhabel.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    43:59
    Jihlavě se naskýtá šance na lehčí korekci zápasu. Kvůli nedovolenému bránění putuje za katr Matyáš Zelingr.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    37:29
    Na konci druhého dějství si Dukla, stejně jako v první třetině, zahraje přesilovku. Vysokou holí se provinil střelec třetího gólu Kladna Jakub Čermák.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    31:32
    Čtvrté vyloučení Dukly v dnešním utkání. Za faul kolenem jde ven Aleš Krtek.

    Na vyloučení: 4-1.
     
    23:32
    Aleš Heinrich je třetím vyloučeným hráčem Dukly, jde ven za nedovolené bránění. Využijí hosté další přesilovku? První početní výhodu nevyužili, druhou ano.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    18:54
    Jihlava dostává možnost srovnat stav zápasu. Pokud nevyužije 66 vteřin přesilovky v první třetině, bude pokračovat 54 sekundami v druhé části. Golman hostí David Stahl doslova zalehl puk a jde na dvě minuty ven. Samozřejmě gólman nemůže jít na trestnou, takže dvě minuty za něj odpyká Adam Kalaj.
     
    14:05
    Davidu Čermákovi to tam zatím letos hodně padá, během devíti zápasů dal sedm branek, z toho tři v předešlých dvou utkáních. Nyní ale bude sledovat hru čtyř svých spoluhráčů proti kladenské pětici, jde ven za faul kolenem.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    10:05
    Tak jsem to možná trošku zakřikl, ven jde Richard Peschout za hákování. V letošní sezoně je to třetí dvouminutový trest kapitána jihlavské juniorky.

    Na vyloučení: 1-0.

    Zdeněk Drla

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Keszi (Bláha, Patyk), 29. Keszi (Cibák, Patyk), 30. J. Čermák (Borkovec, Okegawa)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Kristian, D. Čermák, Heinrich – Rezek, Mejzlík, Peschout – Hejna, Maštěra, Kraučuk – Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Šíma, Havelka, Zelingr, Chládek, Malý, Cibák – Keszi, Patyk, Bláha – Kalaj, Kučera, Schildhabel – Okegawa, Borkovec, J. Čermák – Janeček, Piovarči, Řepka. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Pokorný – Polák, Rampír
    bahis siteleri