Olomouc – Chomutov 1:4 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Kladno 0:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Pátek 07.10.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    29:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jihlavští svojí šanci na vstřelení kontaktního gólu nevyužili, naopak Rytíři zásluhou JAKUBA ČERMÁKA z protiútoku ihned skórují a vedou tak krátce před polovinou zápasu již o tři branky. Asistence: Dominik Borkovec, Yuya Okegawa.
     
    28:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté střílí druhý gól dnešního utkání a znovu slaví VINCENT KESZI, který se svojí sedmou brankou v sezoně dostává do čela "rytířské" tabulky střelců. Kladno zahrozilo v předbrankovém prostoru. První šanci hostí ještě Brož zlikvidoval, ale při druhém náporu a druhé dorážce z hranice brankoviště již kapituloval. Spoluhráči jihlavskému gólmanovi před jeho klecí příliš nepomáhají, z dorážky dal Keszi i první gól. Asistence: Jakub Cibák, Petr Patyk.
     
    14:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No, co je Jihlavě platné, že její gólman Jan Brož vyrazil dva střelecké pokusy hostí, naposled Bláhův. Když se k třetí dorážce dostal VINCENT KESZI, byl již na jeho pokus krátký. Hosté se tak šestým gólem tohoto útočníka v sezoně dostávají do vedení. Asistence: Štěpán Bláha, Petr Patyk.

    Zdeněk Drla

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Keszi (Bláha, Patyk), 29. Keszi (Cibák, Patyk), 30. J. Čermák (Borkovec, Okegawa)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Kristian, D. Čermák, Heinrich – Rezek, Mejzlík, Peschout – Hejna, Maštěra, Kraučuk – Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Šíma, Havelka, Zelingr, Chládek, Malý, Cibák – Keszi, Patyk, Bláha – Kalaj, Kučera, Schildhabel – Okegawa, Borkovec, J. Čermák – Janeček, Piovarči, Řepka. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Pokorný – Polák, Rampír
    bahis siteleri