HC Plzeň – Sparta 3:4 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (po pr.) | HC Litvínov – Letňany 7:4 (kon.)
K. Vary – Kladno 5:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:4 (0:1 po s.n.) | Č. Budějovice – Písek 8:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 3:6 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 2:3, 0:2)
SC Marimex Kolín
Pátek 07.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    58:16
    Domácí špatně vystřídali a v jednu chvíli jich bylo na ledě šest. Rozhodčí si toho všimli a na trestnou lavici zamíří Jakub Adam (HBR).
     
    57:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Také hosté se prosazují ve vlastním oslabení a pravděpodobně tak rozhodují o svém dnešním vítězství. Matěj Poul přihrál VASYLU ZHELIZNYAKOVI, který si sjel až před brankářem a střelou na lapačku ho překonává! Asistence: Matěj Poul.
     
    55:49
    Miroslav Sýkora (KOL) je vyloučen za podražení a Havlíčkobrodští dostávají početní výhodu.
     
    55:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští se ujímají dvoubrankového vedení! Do konce třetí třetiny už příliš času nezbývá, domácí to budou mít těžké. Hosté se dostali do přečíslení a Jonáš Kronus se protlačil do zakončení z levé strany. Tomáš Blažek s vypětím všech sil jeho pokus vyrazil pravým betonem, jenže se po složitém zákroku nestačil zvednout a puk se odrazil k nepokrytému VASYLU ZHELIZNYAKOVI, který z dorážky trefil odkrytou část klece! Asistence: Jonáš Kronus, Tomáš Gorás.
     
    45:23
    V plném počtu se příliš dlouho nehrálo, Štěpán Dudycha (KOL) je potrestán za podražení.
     
    42:33
    Viktor Horák (HBR) podrazil svého soupeře a míří na trestnou lavici. Kolínští mají šanci navýšit své vedení.
     
    39:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neskutečné, co se v těchto chvílích děje v Kotlině! Daniel Polák uvolnil ne levé straně Vojtěcha Holendu, který vyslal z kruhu nebezpečnou ránu zápěstím. Tu Martin Březina sice vyrazil, jenže puk se odrazil před MICHALA TEPLÉHO, který dokázal trefit poskakující kotouč a neomylně ho zavěsil do hostující klece! Asistence: Vojtěch Holenda, Daniel Polák.
     
    38:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračuj, tentokrát však svítilo červené světlo a opačné straně hřiště. Jakub Rubner poslal dopředu JIŘÍHO PŘIBYLA, který se vetřel mezi beky a střelou nad vyrážečku rozvlnil síť za zády Martina Březiny! Asistence: Jakub Rubner, David Donda.
     
    37:00
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tohle je ledová sprcha pro domácí Bruslaře, kteří během dvou minut inkasovali již třetí gól! Samuel Dotter poslal kotouč před brankoviště, kde už byl připravený JOSEF NUTIL, jenž zblízka propálil Tomáše Blažka! Asistence: Samuel Dotter, Ondřej Plíhal.
     
    35:58
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A vedou již dvougólovým rozdílem! Velkou zásluhu na této brance má Miroslav Sýkora, který přesným pasem uvolnil MIROSLAVA VASILEVA, jemuž nedělalo problémy uklidit puk do odkryté části klece, kam se nestačil domácí gólman přesunout! Asistence: Miroslav Sýkora, Matěj Poul.
     
    34:10
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Konečně se hostům podařilo jejich převahu přetavit v gól. Puk putoval od Ondřeje Plíhala k Samuelu Dotterovi, který uviděl v dobré pozici volného TOMÁŠE GORÁSE, který z levé strany překonal TOmáše Blažka a posílá svůj celek podruhé v utkání do vedení! Asistence: Samuel Dotter, Ondřej Plíhal.
     
    29:54
    Michal Teplý se rozjel ke svému pokusu, před brankářem udělal rychlý pohyb a zkusil krátký forhendový blafák, při zakončení ale minul hostující bránu!
     
    29:54
    Michal Teplý se dostal do úniku. Martina Březinu ohrozit nedokázal, bylo to však proto, že byl zahákovaný bránícím hráčem, po čemž bude následovat trestné střílení!
     
    22:48
    Pavel Grauer (KOL) sekl svého soupeře a následuje dvouminutový odpočinek na lavici hříšníků.
     
    17:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Branka padla na opačné hřiště, než bychom ji očekávali. Domácí dostali kotouč do středního pásma, kde byl u něj jako první JIŘÍ PŘIBYL, který nabral takovou rychlost, že ukázal všem soupeřům záda a řítil se sám na brankáře. Domácí útočník předvedl dlouhý blafák a přehodil beton levý beton ležícího Březiny! Bez asistence.
     
    16:36
    Kozlové mají možnost navýšit své vedení, Michal Teplý (HBR) je potrestán 2 minutami za krosček.
     
    13:15
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Teď už se všem Kolínští radují! Hosté pokračovali v obléhání domácí klece, až se nakonec ujala ta nejnenápadnější střela. MIROSLAV SÝKORA vyslal svůj pokus z vrcholku levého kruhu, ukryl jej za obránce a puk pomalu doskákal až k levé tyči domácí svatyně! Bez asistence.
     
    10:11
    Miroslav Vasilev se dostal k několika dorážkám a zblízka, což se nelíbilo Matěji Krejčímu (HBR), který si s ním spěchal vyřídit účty a odpyká si menší trest za hrubost.
     
    09:22
    Síly na ledě se vyrovnají, Jonáš Kronus (KOL) se provinil podražením a oslabí tak svůj tým.
     
    08:25
    Přesilovou hru si zahrají poprvé také hosté, Lukáš Pokorný (HBR) je potrestán za držení protihráče.
     
    05:55
    Domácí budou hrát 57 sekund v 5 proti 3, Matěj Poul (KOL) je poslán za dvířka trestné lavice kvůli nebezpečné výstroji.
     
    04:52
    Bruslaři si zahrají již druhou přesilovou hru, na trestnou lavici míří Štěpán Dudycha (KOL) za nedovolené bránění.
     
    04:36
    Tohle bylo nebezpečné! Kolín sevřel svého soupeře a i když jeho kombinace neprobíhala úplně přesně, po několika nepříjemných odrazech skončil puk jen těsně vedle Blažkovy klece!
     
    00:06
    Domácí vyhráli buly a Tomáš Křehlík se hned tlačil dopředu, jenže byl podražen Vasylem Zheliznyakem (KOL), který putuje na trestnou lavici na 2 minuty za podražení.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 18. Přibyl, 39. Přibyl (Rubner, Donda), 40. Teplý (Holenda, Polák) – 14. Sýkora, 35. Gorás (Dotter, Plíhal), 36. Vasilev (Sýkora, Poul), 37. Nutil (Dotter, Plíhal), 56. Zheliznyak (Kronus, Gorás), 58. Zheliznyak (Poul)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Škareda, Horák, Krejčí, Lachman "A", Pejchal – Křehlík, Teplý, Holenda "C" – Přibyl "A", Donda, Piskač – Kohout, Cachnín, Pokorný – Kyncl
    SC Marimex Kolín: Březina (Mašek) – Dotter, Dubovči, Štěpánek, Zdeněk "C", Grauer "A", Dudycha, Sýkora, Nutil – Gorás, Kronus "A", Rulc, Zheliznyak, Dytrych, Plíhal, Laube, Poul, Vasilev, Kalista

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Jan Jeletz, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri