Pardubice – Zlín 2:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Berani Zlín
Úterý 11.10.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Jan ŠČOTKA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši možná dramatizují zápas a sedmatřicet vteřin před koncem zápasu snižují na rozdíl jedné branky, když kotouč do branky procpal JAN ŠČOTKA. Asistence: Petr Čáslava
    47:38 Pavel KUBIŠ - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci odskakují do dvoubrankového vedení, když ve středním pásmu vybojoval kotouč PAVEL KUBIŠ, rozjel se s ním na Štěpánkovu branku a přes obránce zakončil přesně k tyči. Asistence: David Šťastný.
    40:39 Roberts BUKARTS - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se po 39 vteřinách hry dostává do vedení! Robert Říčka si krásně obhodil pardubického beka a bekhendovou střelou ohrozil Štěpánka. Ten puk vyrazil pouze před sebe a ROBERTS BUKARTS jej zametl do brány. Asistence: Robert Říčka.
    37:19 Jérôme LEDUC - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ihned po vhazování se ke kotouči na modré čáře dostal JEROME LEDUC a přesnou střelou vyrovnal stav zápasu. Jednoduché a prosté! Asistence: Tomáš Kaut.
    15:07 Jiří GOIŠ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se dostává do vedení! Pardubickým hokejistům se teď nalepila smůla na paty, střela Miroslava Blaťáka trefila hlouček hráčů před Jakubem Štěpánkem a puk přistál na bekhendu JIŘÍMU GOIŠOVI, který jej dorazil za pardubického gólmana. Asistence: Miroslav Blaťák.
    Marken.cz

    Jiří Aberle

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 38. Leduc (T. Kaut), 60. Ščotka (Čáslava) – 16. Goiš (Blaťák, Honejsek), 41. Bukarts (Říčka), 48. Kubiš (Šťastný)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Maxwell) – Schaus, Ščotka, Bokroš, Novák, Ovčačík, Čáslava, Leduc – M. Kaut, Nahodil, Hubáček – Mallet, Tomášek, Rolinek – Bárta, T. Kaut, Klimenta – Rohlík, Panna, Nedbal.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Kotvan, Bořuta, Blaťák, Matějíček, Žižka, Horák – Bukarts, P. Holík, Říčka – Honejsek, Vlach, Goiš – Šťastný, Podešva, Kubiš – Chytil, Pechanec, Maruna.

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6 034
    bahis siteleri