Pardubice – Zlín 2:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Berani Zlín
Úterý 11.10.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Roman Vlach – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:35
    Petr Hubáček obdržel dvouminutový trest za sekání a poté naštvaně sekl do plexiskla, za což zinkasoval desetiminutový trest za nesportovní chování. Menší trest odpykává Martin Kaut.
    59:23 Jan ŠČOTKA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši možná dramatizují zápas a sedmatřicet vteřin před koncem zápasu snižují na rozdíl jedné branky, když kotouč do branky procpal JAN ŠČOTKA. Asistence: Petr Čáslava
     
    58:15
    Dynamo opět v šesti!
     
    57:17
    Dynamo to pod oddechovém čase zkouší v šesti hráčích v poli.
     
    56:19
    David Štastný se dostal do samostatného úniku, volil střelu mezi nohy, ale Štěpánek srazil oba betony včas.
     
    53:15
    To byla velká šance! Ondřej Panna posunul puk zpoza brány na Tomáše Kauta, ale ten trefil pouze Libora Kašíka. Tady to volalo po mnohem lepším zakončení.
     
    52:07
    Michal Bárta jen těsně mimo tečoval tvrdou střelu Schause!
     
    50:14
    Martin Podešva (ZLN) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    49:00
    Bukarts našel krásnou přihrávkou úplně volného Říčku, ten stál tváří v tvář Štěpánkovi, ale střela mu vůbec nesedla.
     
    48:20
    Tomáš Bokroš (PCE) míří na trestnou lavici na dvě minuty za hákování.
    47:38 Pavel KUBIŠ - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci odskakují do dvoubrankového vedení, když ve středním pásmu vybojoval kotouč PAVEL KUBIŠ, rozjel se s ním na Štěpánkovu branku a přes obránce zakončil přesně k tyči. Asistence: David Šťastný.
     
    44:26
    Pavel Kubiš byl při napadání Petra Čáslavy až moc aktivní a dopustil se nedovoleného zákroku. Dvě minuty za podražení.
    40:39 Roberts BUKARTS - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se po 39 vteřinách hry dostává do vedení! Robert Říčka si krásně obhodil pardubického beka a bekhendovou střelou ohrozil Štěpánka. Ten puk vyrazil pouze před sebe a ROBERTS BUKARTS jej zametl do brány. Asistence: Robert Říčka.
     
    38:13
    Po zákroku Jakuba Štěpánka proti střele Antonína Honejska se před bránou Dynama strhla hromadná strkanice. 2+2 minuty za hrubost obdrželi Jiří Goiš (ZLN) a Nicholas Schaus (PCE). Hraje se 5 na 5.
    37:19 Jérôme LEDUC - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ihned po vhazování se ke kotouči na modré čáře dostal JEROME LEDUC a přesnou střelou vyrovnal stav zápasu. Jednoduché a prosté! Asistence: Tomáš Kaut.
     
    29:01
    Na první vyloučení jsme museli čekat až do poloviny zápasu. Jan Ščotka si na modré čáře našel mladíka Filipa Chytila a nedovoleně jej poslal k ledu – podražení.
     
    26:59
    Petr Hubáček posunul kotouč na rozjetého Nicholase Schause a ten vyslal opravdu tvrdý příklep, jenž Kašík vyrážečkou poslal na tyčku! A to nebylo všechno.
     
    23:31
    Jan Ščotka poslal příklepem kotouč do chumlu hráčů před branku a Kašík ani nevěděl jak, když se rozložil v brankovišti a kotouč zastavil.
     
    16:15
    Alexandre Mallet poslal kotouč zpoza branky na úplně volného kapitána Rolinka a nabídl mu vyrovnání, Kašík ale předvádí fantastický zákrok!
    15:07 Jiří GOIŠ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se dostává do vedení! Pardubickým hokejistům se teď nalepila smůla na paty, střela Miroslava Blaťáka trefila hlouček hráčů před Jakubem Štěpánkem a puk přistál na bekhendu JIŘÍMU GOIŠOVI, který jej dorazil za pardubického gólmana. Asistence: Miroslav Blaťák.
     
    14:27
    Alexandre Mallet se vydal dopředu podél mantinelu a poslal kotouč před branku najíždějícímu Petru Čáslavovi, pardubický matador ale Kašíka překonat nedokázal!
     
    09:51
    Takřka volný Lukáš Nahodil dostal přesnou přihrávku přímo před Kašíka, ale nedokázal zvednout kotouč přes jeho beton! Následná dorážka letěla úplně mimo.
     
    06:27
    To byla šance jako hrom! Jiří Goiš našel krásnou přihrávkou zpoza brány úplně volného Antonína Honejska, který ovšem ve vynikající pozici netrefil puk.
     
    04:08
    Tomáš Bokroš obdržel přesnou přihrávku na vrchol kruhu pro vhazování a jeho pokus Kašík jen těsně vyráží!
    Marken.cz

    Jiří Aberle

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 38. Leduc (T. Kaut), 60. Ščotka (Čáslava) – 16. Goiš (Blaťák, Honejsek), 41. Bukarts (Říčka), 48. Kubiš (Šťastný)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Maxwell) – Schaus, Ščotka, Bokroš, Novák, Ovčačík, Čáslava, Leduc – M. Kaut, Nahodil, Hubáček – Mallet, Tomášek, Rolinek – Bárta, T. Kaut, Klimenta – Rohlík, Panna, Nedbal.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Kotvan, Bořuta, Blaťák, Matějíček, Žižka, Horák – Bukarts, P. Holík, Říčka – Honejsek, Vlach, Goiš – Šťastný, Podešva, Kubiš – Chytil, Pechanec, Maruna.

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6 034
    bahis siteleri