Fiorentina – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Janov – Empoli 0:0 (kon.) | Inter – Cagliari 1:2 (kon.)
Lazio – Bologna 1:1 (kon.) | Sassuolo – Crotone 2:1 (kon.) | Chievo – AC Milán 1:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:1 (0:1)
Bologna FC
Neděle 16.10.2016, 15:00 • Stadio Olimpico • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90+6. Ciro IMMOBILE - 1:1
     
    90+6
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Na konci nastaveného času se k pokutovému kopu je CIRO IMMOBILE, jenž poslal Da Costu na druhou stranu branky! Už to vypadalo, že Bologna si odveze cennou výhru, ale nakonec z penalty inkasovala.
    90+6. Zákrok, po kterém byl odpískán pokutový kop
     
    90+6
    Na konci nastaveného času odpískal hlavní sudí pokutový kop. Oikonomou na dlouhou nohu zasáhl Wallaceho, a tak je tu penalta.
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Umar Sadiq (Bologna FC).
     
    90
    Žlutou kartu dostává Ciro Immobile (S. S. Lazio), který neudržel nervy na uzdě a běžel strčit do soupeře. Hlavní sudí byl k celému momentu zády, ale na radu pomezního uděluje další žlutý kartónek.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Wallace (S. S. Lazio), který zcela zbytečně strčil do soupeře.
    87. Další zahozená šance Lazia
     
    87
    Z pravé strany odcentroval Anderson, který na zadní tyči našel Immobileho. Domácí útočník zamířil jen těsně vedle branky a celou akci ještě pohlídal Maietta.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Felipe Anderson (S. S. Lazio), jenž začal popohánět střídání hostujícího celku. Domácí hráč to přehnal v momentě, kdy strčil do Helandera.
     
    84
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Filip Helander, přichází Marios Oikonomou.
     
    83
    Tak Ladislav Krejčí se nakonec do hry nepodívá. U postranní čáry už je jiný z hráčů ve žlutém dresu. Ovšem Lazio spálilo další obrovskou šanci. Odražený míč zamířil na zadní tyči k Immobilemu, jenž na dlouhou nohu nedokázal balon umístit do branky.
     
    76
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Sergej Milinković-Savić, přichází Luis Alberto.
    69. Hostující tým si málem vsítil vyrovnávací branku sám
     
    69
    Hostující hráči si málem dali vlastní branku! Na pravé straně velmi dobře pracoval Immobile, jehož centr si málem srazil za brankovou čáru jeden z obránců. Da Costa měl plné ruce práce, aby neinkasoval poprvé, ale i tentokrát se mu to podařilo.
     
    68
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Stefan Radu, přichází Wallace.
     
    68
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Godfred Donsah, přichází Erick Pulgar.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Stefan Radu (S. S. Lazio), který po chybě zastavil zatažením za dres rychle se rozvíjející útok Bologny.
    63. Immobile spálil další tutovku
     
    63
    Krasně nadýchaný centr zamířil na zadní tyč, kde zůstal zcela osamocený Immobile! Útočník Lazia celou akci pokazil nepřesnou placírkou, která zamířila jen nad branku Bologny.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Adam Masina (Bologna FC), jenž za zákrok u pokutového území je dalším potrestaným hráčem. Hostující obránce si pomohl zatažením za dres a nabízí soupeři standardní situaci z dobré pozice.
     
    54
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Sergio Floccari, přichází Umar Sadiq.
     
    51
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Stefan de Vrij, přichází Danilo Cataldi.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Federico Di Francisco (Bologna FC), jenž předvedl herecké umění, které mu hlavní sudí správně nezbaštil. Hostující ofenzivní hráč tak vidí zbytečnou žlutou kartu a je prvním potrestaným hráčem.
    34. Po chybě obrany se do další stoprocentní šance dostal Immobile, jenž trefil prostor, kde stál Da Costa
     
    34
    Hostující obránci přihráli v pokutovém území za bukem číhajícímu útočníkovi Lazia. Ovšem Immobile v další stoprocentní šanci trefuje dobře postaveného Da Costu.
    31. Immobile si řekl o balon, ale trefil jen tyč
     
    31
    Další obrovská šance zůstává bez odezvy a hlavně vyrovnání! O balon do pokutového území si řekl, kdo jiný než Immobile, jehož pumelici vyrazil Da Costa na tyč. To bylo obrovské štěstí pro hostující tým.
     
    21
    Zdá se, že Immobile dnes neobul střelecké kopačky! Po sraženém centru míč dopadal na hranici malého vápna, kde útočník Lazia předskočil obránce, ale jeho pokus zamířil vedle brány.
     
    16
    Středopolaři Lazia opět ztratili balon na polovině hrací plochy, a tak se Bologna dostala do rychlého přečíslení. O míč si řekl na pravé straně Nagy, jehož pokus mířil k zadní tyč, kde jej do branky neuklidil Di Francisco!
    10. Filip HELANDER - 0:1
     
    10
    Bologna právě vstřelila branku!
    Tak to je obrovský šok pro domácí mužstvo! Standardní situaci prodloužil na hranici malého vápna jeden z domácích hráčů, jehož hlavička našla na zadní tyči FILIPA HELANDERA. Hostující obránce se po balonu natáhl a poprvé změnil stav skóre utkání.
    6. Immobile v první velké šanci selhal
     
    6
    V první obrovské šanci zápasu selhal Immobile, jenž dostal přihrávku do pokutového území. Ovšem jeho pokus z levé strany vápna mířil jen k bližší tyči, kde se zákrokem nohou blýskl Da Costa!

    Michal Luxa

    Branky: 90+6. Immobile (pen.) – 10. Helander (M'Baye)

    Karty:   67. Radu (LAZ), 84. Anderson (LAZ), 88. Wallace (LAZ), 90. Immobile (LAZ) – 37. Di Francisco (BLG), 57. Masina (BLG), 90+6. Sadiq (BLG)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 11:0. Rohy: 18:0. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:15.
    S. S. Lazio: Marchetti – Patric, de Vrij (51. Cataldi), Hoedt, Radu (68. Wallace) – Milinković-Savić (76. Alberto), Parolo, Lulić – Anderson, Immobile, Keita.
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Cataldi, Đorđević, Wallace, Leitner, C. Lombardi, Prce, Murgia, Freitas, Alberto.

    Bologna FC: A. Da Costa – Krafth, Helander (84. Oikonomou), Maietta, Masina – Donsah (68. Pulgar), Nagy, Taïder – Di Francisco, Floccari (54. Sadiq), Verdi.
    Náhradníci: Ravaglia, A. Gomis – Oikonomou, Pulgar, Mounier, Krejčí, M'Baye, Rizzo, Ferrari, Viviani, Sadiq.

    Rozhodčí: Di Bello – Fiorito, Marzaloni
    bahis siteleri