NY Islanders – Anaheim 3:2 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 2:6 (kon.) | Vancouver – Carolina 4:3 (po pr.)
konec
Edmonton Oilers
2:6 (2:2, 0:2, 0:2)
Buffalo Sabres
Pondělí 17.10.2016, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:36 Matt MOULSON - 2:6
     
    44:36
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po pěti minutách hry ve třetí třetině je pravděpodobně rozhodnuto! Autorem další hostující branky je MATT MOULSON, který v přesilovce převzal O´Reillyho krátkou přihrávku z levého mantinelu a vypálil ideálně pod horní tyč. Cam Talbot dnes opravdu nezažívá šťastný zápas. Asistence: Ryan O´Reilly, Rasmus Ristolainen.
    40:37 Brian GIONTA - 2:5
     
    40:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Všechny přestávkové plány Edmontonu na vyrovnání v tuto chvíli berou za své! Nurse v obranném pásmu zkazil přihrávku, Johan Larsson poté zleva našel BRIANA GIONTU, jenž z kruhu zakončil mezi nohy Adama Larssona i mezi betony Talbota. Asistence: Johan Larsson.
    29:22 Brian GIONTA - 2:4
     
    29:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    No vida, hosté stejně jako v první třetině vedou o dvě branky! Foligno z prostoru vedle branky vrátil kotouč na modrou, odkud bez přípravy vypálil McCabe a jeho střelu ideálním způsobem tečoval mezi tři tyče BRIAN GIONTA. Talbot, který na kotouč neměl šanci vidět, s tímto už nemohl nic udělat. Asistence: Jake McCabe, Marcus Foligno.
    23:53 Ryan O'REILLY - 2:3
     
    23:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hrobové ticho na stadionu v Edmontonu! RYAN O´REILLY jen tak nahodil puk ze středního pásma a nachytal Talbota na švestkách! Gólman Oilers nezkrotil poskakující puk v lapačce a srazil si jej do branky. Asistence: Rasmus Ristolainen, Cody Franson.
    19:00 Milan LUCIC - 2:2
     
    19:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskové vyrovnání v podání Oilers! Domácí se znovu velmi rychle přesunuli z vlastního pásma a opět udeřili z dorážky střely z pravé části hřiště. Po pasu od Eberleho Draisaitl na Lehnera nevyzrál, odražený kotouč ale doputoval k volnému MILANU LUCICOVI a ten dorážkou do prázdné branky zaznamenal svůj 400. bod v NHL. Asistence: Leon Draisaitl, Jordan Eberle.
    17:20 Benoit POULIOT - 1:2
     
    17:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rogers Place je na nohou, domácí poprvé skórují a ještě před přestávkou dávají důležitou kontaktní branku! Nugent-Hopkins vyhrál buly v obranném pásmu, trojice mužů v modrooranžových dresech poté okamžitě vystartovala na Lehnera, jenž vyrazil Kassianovu střelu z pravého kruhu k BENOITU POULIOTOVI a ten dovezl puk až za brankovou čáru. Asitence: Zack Kassian, Ryan Nugent-Hopkins.
    07:14 Ryan O'REILLY - 0:2
     
    07:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle využívají přesilovku a možná trochu překvapivě brzy vedou už o dvě branky! Buffalo rozjelo další rychlou souhru v útočném pásmu, Okposo zpoza kruhů roztáhl hru na levou stranu, kam si velmi pomalu najel neobsazený RYAN O´REILLY a z první zakončil do volného koutu branky. Asistence: Kyle Okposo, Rasmus Ristolainen.
    02:37 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    02:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté jdou rychle do vedení! Eberle u mantinelu nezpracoval přihrávku od svého kolegy z obrany, kotouče se zmocnil Reinhart. Ten si vyměnil puk s O´Reillym a předal jej před branku KYLEU OKPOSOVI, který stihl zakončit do odkryté části domácí klece dřív, než se Talbot stihl přesunout k levé tyči. Asistence: Ryan O´Reilly, Sam Reinhart.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Pouliot (Kassian, Nugent-Hopkins), 19. Lucic (Draisaitl, Eberle) – 3. Okposo (R. O'Reilly, Reinhart), 8. R. O'Reilly (Okposo, Ristolainen), 24. R. O'Reilly (Ristolainen, Franson), 30. B. Gionta (McCabe, M. Foligno), 41. B. Gionta (Jo. Larsson), 45. Moulson (R. O'Reilly, Ristolainen)


    Edmonton Oilers: Talbot (30. – 40. Gustavsson) – A. Larsson, Klefbom, Russell, Sekera, Gryba, Nurse – Eberle, McDavid (C), Lucic – Kassian, Nugent-Hopkins, Pouliot – Puljujärvi, Draisaitl, Maroon – Lander, Letestu, Pitlick.
    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Franson, D. Kulikov – Okposo, R. O'Reilly, Reinhart – Fasching, Girgensons, Moulson – Deslauriers, D. Grant, Ennis – B. Gionta (C), Jo. Larsson, M. Foligno.

    Rozhodčí: Peel, Watson – Berg, Gibbons

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri