Celta Vigo – Ajax 2:2 (kon.) | Standard – Panathinaikos 2:2 (kon.) | Šachtar – Gent 5:0 (kon.)
Konyaspor – Braga 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Schalke 0:1 (kon.) | Salzburg – Nice 0:1 (kon.)
Karabach – PAOK 2:0 (kon.) | Liberec – Fiorentina 1:3 (kon.) | Beer Ševa – Sparta 0:1 (kon.)
Inter – Southampton 1:0 (kon.) | FCSB – Curych 1:1 (kon.) | Osmanlispor – Villarreal 2:2 (kon.)
Olympiakos – Astana 4:1 (kon.) | Manchester Utd. – Fenerbahce 4:1 (kon.) | Feyenoord – Zorja Luhansk 1:0 (kon.)
Young Boys – APOEL 3:1 (kon.) | Saint-Étienne – Qäbälä 1:0 (kon.) | Mohuč – Anderlecht 1:1 (kon.)
Dundalk – Zenit 1:2 (kon.) | Alkmaar – Maccabi Tel Aviv 1:2 (kon.) | AS Řím – Austria 3:3 (kon.)
Plzeň – Astra Giurgiu 1:2 (kon.) | Genk – Ath. Bilbao 2:0 (kon.) | Rapid – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
Hapoel Beer Ševa
0:1 (0:0)
AC Sparta Praha
Čtvrtek 20.10.2016, 19:00 • Turner Stadium, Beer Sheva • Evropská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký čtvrteční večer přeji všem příznivcům kvalitní kopané. Dnes je na programu Evropská liga, ve které má Česko zástupce v podobě tří klubů – Plzeň, Sparta Praha a Liberec. My se v našem online přenosu zaměříme na utkání mezi týmy Hapoel Be'er Sheva FC a AC Sparta Praha.
     
    Hapoel Be'er Sheva FC

    Izraelský celek má v základní skupině K na svém kontě dva zápasy. Nejprve dokázal vyhrát 2:0 na půdě Interu Milán a poté ve svém teritoriu remizoval s anglickým Southamptonem 0:0. Skupinu tak má zatím dobře rozehranou. V tabulce se nachází na druhém, postupovém místě se ziskem čtyř bodů. Jenže rozhodně zdaleka nemají fotbalisté tohoto celku vyhráno a pokud chtějí pomýšlet na postup ze skupiny, měli by dnes proti českému zástupci rozhodně bodovat.

    Zápasy Hapoel Be'er Sheva FC ve skupině K

    Inter Milán – Hapoel Be'er Sheva FC 0:2
    Hapoel Be'er Sheva FC – Southampton 0:0
     
    AC Sparta Praha

    Hosté ze Sparty Praha mají také na svém kontě ve skupině K dvě utkání. V tom prvním změřila síly na půdě anglického Southamptonu, kde domácí zvítězili jasně 3:0. Poté v dalším kole přivítali Inter Milán, jenž dokázali porazit 3:1. V tabulce skupiny K si tak zatím připsali tři body za jednu výhru a prohru a postup ze skupiny tak rozhodně nemají ztracený. Pokud by dnes porazili izraelský tým, přeskočili by ho v tabulce. Hosté se rozhodně nebudou šetřit a do zápasu dají vše, aby z horké izraelské půdy přivezli nějaké body, nejlépe však všechny tři. Dokáží fotbalisté Sparty plně bodovat?

    Zápasy AC Sparta Praha ve skupině K

    Southampton – AC Sparta Praha 3:0
    AC Sparta Praha – Inter Milán 3:1
    Sestřih z předzápasové tiskové konference Sparty Praha.

     
    Jak si vedou oba celky ligách

    Hapoel Be'er Sheva FC je v izraelské lize na druhém místě a v posledním odehraném utkání porazila 5:0 tým Petah Tikva, který je třetí těsně za ním. Soupeř Sparty na první Maccabi Tel Aviv ztrácí pouhé tři body. V lize si tedy tento tým vede více než dobře.

    AC Sparta Praha je na tom o něco hůře. Zatím je na pátém místě a na první Mladou Boleslav ztrácí šest bodů. V posledním kole dokázala porazit Jihlavu 3:0 a na tento výsledek by chtěla navázat i v Evropské lize. Na izraelskou půdu tak sparťané odcestovali s jasným cílem – získat jakékoli body. Zda se jim to podaří, nám napoví až samotné utkání
    Trenér Holoubek sestavu před nadcházejícím duelem s Plzní přizpůsobovat nebude. Chce uspět v obou soutěžích, proto není třeba nikoho šetřit.

     
    Vzájemná utkání

    Pro oba týmy to bude dnes premiéra, vzájemné zápasy tak tak mezi oběma celky nebyly ještě odehrány. Kdo si povede lépe?
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
    Fotbalisté Sparty Praha se už rozcvičují na stadionu v Be'er Shevě.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Hapoel Be'er Sheva FC: Goresh – B. Bitton, Vítor, Tzedek, Korhut – Radi, Ogu, Hoban – Melikson (C), Maranhao, A. Nwakaeme.
    Náhradníci: Haimov – Broun, Buzaglo, Ghadir, Ohayon, Sahar, Taha.

    AC Sparta Praha: Koubek – Karavajev, Mazuch, Mario Holek, Michal Kadlec – Zahustel, Mareček, Dočkal (C), Holzer – V. Kadlec, Juliš.
    Náhradníci: Miller – Dudl, Havelka, Milan Kadlec, Köstl, Lafata, Pulkrab.

    Rozhodčí: Ivan Bebek – Tomislav Petrovič, Miro Grgič (všichni CRO).
     
    Hráči obou celků už jsou připraveni v tunelu v útrobách domácího stadionu a za malou chvíli nastoupí za doprovodu malých fotbalistů a fotbalistek na hrací plochu.
     
    Už proběhlo také oficiální focení obou týmů, kapitáni si vyměnili vlaječky a podali si ruce s arbitry dnešního zápasu, který tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    U míče jsou od úvodního výkopu fotbalisté Sparty, kteří se hned hnali do útoku. Přišla ale nepřesná přihrávka Bořka Dočkala a domácí tak otáčejí směr hry na druhou stranu.
     
    2
    Uvidíme první rohový kop, o který se postarají fotbalisté domácího celku. Michal Kadlec hasil nebezpečí zakopnutím míče za zadní čáru.
     
    2
    Hned přišel centr do pokutového území, ale Holek vše dobře vyřešil, když vyhlavičkoval míč do bezpečí. Hned na to ale ještě přišel další centr domácích, který hosté znovu zastavili.
     
    3
    Dlouhý nákop před sparťanskou branku z kopačky Tzedeka zastavil znovu Bořek Dočkal a po delší době jdou do útoku fotbalisté Sparty.
     
    4
    Nwakaeme střílel z dobrých dvaceti metrů, Koubek se chystal na zákrok, ale nakonec nemusel. Míč letěl jen vedle jeho branky a následovat tak bude jeho odkop od ní.
     
    5
    Další náznak útoku Sparty, ale domácí obrana hosty k ničemu nepustila. U balónu tak budou znovu fotbalisté Be´er Shevy, kteří už míří na polovinu soupeře.
     
    6
    Karavajev poslal míč podél pravé postranní čáry směrem dopředu, Juliš ho ale nestihl doběhnout. Dříve u něho byli domácí hráči a ti tak míří znovu dopředu.
     
    7
    Hosté zachytili míč po centru domácích a opět půjdou do dalšího útoku. Zatím je hra ale z obou stran opatrná, nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovanou branku.
     
    8
    Tomáš Koubek musel znovu odkopávat míč od své branky a Sparta tak může jít znovu do útoku.
     
    9
    Jenže opět z toho nic nebylo. Obrana Hapoelu zatím pracuje na jedničku a hosty k ničemu opět nepustila.
     
    10
    Fotbalisté Be´er Shevy zakopli míč do zámezí a následovat tak bude autové vhazování pro Spartu, které provede Karavajev.
     
    11
    Na Koubka mířil centr pro domácího Nwakaemeho, ale brankář Sparty si povyskočil a vyboxoval ho do bezpečí. Akce domácích tak velmi rychle skončila. Nicméně zatím mají více ze hry domácí, hosté spíše vyčkávají na chybu svého soupeře.
     
    12
    Kadlec se napřahoval ke střele těsně za hranicí velkého vápna, ale nakonec k tomu nedošlo. Uslyšel totiž píšťalku hlavního sudího, který viděl, že byl v ofsajdové pasti.
     
    14
    Zahustel dostal míč přes Korhuta, ale posléze ho stejně nedoběhl. Slibná akce hostů skončila a na řadě jsou s útokem nyní domácí fotbalisté.
     
    15
    Korhut z levé strany velkého vápna poslal do pokutového území centrovaný míč, ale nikdo z domácích tam nebyl, kdo by ohrozil branku Sparty.
     
    16
    Zajímavá akce před brankou hostů, Nwakaeme posílal míč před Koubka, kde si naběhl někdo z jeho spoluhráčů, ale nakonec Koubek vše vyřešil a raději ukrývá míč ve svých rukavicích.
    16. Slibná šance domácích končí v rukavicích Koubka.
     
    17
    Nwakaeme byl znovu hodně vidět, svou špičkou kopačky lízl balón, který následně poté posílají hosté za zadní čáru. Je tu další rohový kop pro Hapoel.
     
    19
    Bořek Dočkal se hnal za míčem, který mu poslal Zahustel, ale čárový sudí viděl postavení mimo hru a hra se tak otočí směrem k brance Sparty.
     
    20
    Hraje se uprostřed hřiště, míč mají na svých kopačkách domácí fotbalisté, kteří se snaží projít přes zhuštěnou obranu hostů.
     
    21
    Nakonec se dostali ke střele v blízkosti sparťanské branky a vybojovali další rohový kop.
     
    22
    Hoban po zahrání rohového kopu zvedl míč hlavou v pokutovém území a orazítkoval břevno Koubkovy branky. Ten se v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
    22. Hoban orazítkoval břevno branky Sparty.
     
    24
    Sparta zahrávala volný přímý kop ze slibné vzdálenosti, Dočkal ale svou vzdušnou střelu poslal jen nad branku domácích a následovat tak bude odkop od ní.
     
    25
    Zatím rozhodně nesledujeme fotbal, který by oku diváka lahodil. Spíše je to taktická bitva o tom neudělat chybu. Na úvodní branku tohoto zápasu si tak budeme muset ještě počkat.
     
    27
    Zahustel centroval míč do pokutového území, ale Václav Kadlec na něho nedosáhl. Ten si pak doběhl brankář Goresh a bude odkopávat míč na polovinu Sparty.
     
    28
    Po standardní situaci z dálky se nakonec dostal ke střele Nwakaeme a i když se mezi tři tyče netrefil, vybojoval alespoň další rohový kop.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Lukáš Juliš (AC Sparta Praha).
     
    30
    Korhut se dostal do předbrankového prostoru Sparty, ale hosté měli štěstí, že se míč ke spoluhráči Korhuta nedostal.
     
    31
    Domácí jsou znovu aktivní před sparťanskou brankou, ale jejich následná střela skončila mimo.
     
    31
    Hobanova střela zaměstnala opět Koubka, který míč z pravé strany vyrazil do bezpečí. Další velká šance pro domácí. Koubek tak drží Spartu dalším zákrokem.
    31. Hoban vyslal jedovatou střelu, kterou Koubek vyrazil do bezpečí.
     
    33
    Útok Sparty skončil na další nepřesné rozehrávce, ve které byl znovu Bořek Dočkal. Hosté tak budou čelit dalšímu útoku domácí Be´er Shevy.
     
    35
    Kadlec si vyskočil na centr Bořka Dočkala v pokutovém území, ale obrana Hapoelu byla u míče dříve a celou akci hostů zastavila.
     
    36
    Václav Kadlec s míčem nabíhal podél pravé postranní čáry, ale v okamžiku, kdy chtěl udělat kličku obránci domácích a pokračovat dále blíže brance Goreshe, ho o míč obral obránce Bitton.
     
    37
    Holzer nestihl doběhnout míč, který se ocitl v rohu velkého vápna a slibná akce jeho týmu znovu brzy skončila.
     
    38
    Mario Holek odkopl míč do bezpečí po tom, co Maranhao mířil svou střelu na branku Koubka. Hapoel byl znovu hodně vidět a pokračoval tak ve svém útočném tažení.
     
    40
    Tomáš Koubek si připisuje další zákrok, když vyrazil vedle své branky střelu agilního Ovidia Hobana. Následně pak domácí znovu stříleli na jeho bránu, tentokráte ale vyráží míč na rohový kop.
     
    41
    Další rána na branku Sparty. Melikson střílel z pravé strany, ale míč poslal pouze vedle Koubkovy brány. Následuje tak odkop brankáře Sparty.
     
    42
    Kadlec z otočky střílel v pokutovém území na branku Hapoelu, ale nakonec z této šance gól není. Jeden z obránců domácích mu doslova ukradl míč a zabránil tak velké šanci hostů.
     
    44
    Bitton vysunul Meliksona, který ale nemohl pokračovat dále. Hosté mu sebrali balón a nyní budou usilovat o zřejmě poslední útok prvního poločasu.
     
    45
    Domácí znovu operovali na polovině Sparty, ale do vážnější akce se nedostali. Sparta už nestihne jít do další útočné akce, neboť první půle tohoto zápasu je u konce.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas zápasu mezi domácím Hapoelem a Spartou Praha je u konce. Zatím jsou aktivnější domácí fotbalisté, kteří si vypracovali několik brankových příležitostí. Hosté se zatím do vážnější šance nedostali, a tak mohou být rádi, že je stav zatím bezbrankový. Hosty několikrát přesnými zákroky podržel brankář Tomáš Koubek, který je tak rozhodně jejich prozatímním hrdinou. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry a zda se dočkáme nějaké branky. Druhý poločas začne ve 20:00.
     
    Statistiky prvního poločasu

    Držení míče: 68% – 32%
    Střely na branku: 2 – 0
    Rohové kopy: 5 – 0
    Zásahy brankářů: 0-2
    Žluté karty: 0 – 1
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Matěj Pulkrab.
     
    46
    Karavajev dobře zakročil proti rozehrávce Korhuta a hosté se tak dostali k míči, který zatáhnout směrem dopředu před branku Hapoelu.
     
    47
    Koubek znovu musel zasahovat proti střele Meliksona, který střílel z levé strany jeho branky. Domácí tak pokračují v útočném pojetí hry a hosté se museli znovu bránit jejich akci.
    47. Další Koubkův zákrok proti střele Meliksona.
     
    49
    Pulkrab se dostal k míči, který poslal na Michala Kadlece. Ten ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na svého jmenovce Václava, ale ani z této akce pro hosty nezapršelo.
     
    50
    Mazuch našel svou přihrávkou Zahustela, ale ten svou střelu poslal pouze vedle domácí branky.
     
    52
    Hosté zvýšili svou aktivitu a nyní se Pulkrab dostal ke střele před domácí brankou, ale obrana Hapoelu vše vyřešila pozorným zákrokem.
     
    54
    Domácí už ale na polovině Sparty kombinovali znovu v blízkosti hostující branky, ale Mareček vytasil obranný zákrok a pomohl svému brankáři, který tak nemusel proti střele Hapoelu zasahovat.
     
    55
    Nwakaeme si naběhl před velké vápno, odkud vyslal vzdušnou střelu, ale Koubek nakonec zasahovat nemusel, protože balón odkopl jeden z obránců hostů do bezpečí.
     
    56
    Václav Kadlec se hnal v blízkosti domácí branky do šance, ale tu zmařil na poslední chvíli Ovidiu Hoban, který tak zachránil svůj tým od pohromy.
     
    57
    Na druhé straně nic nevymysleli domácí fotbalisté, kteří tak zkazili svůj další útok. Sparta tak bude mít příležitost v dalším svém útoku.
     
    59
    Náznak šance Sparty. Dočkal centroval míč do pokutového území, jenže nikdo z jeho spoluhráčů nebyl připraven balón převzít.
     
    60
    Za námi je prakticky hodina hry tohoto zápasu a stále jsme neviděli branku ani na jedné straně. Hosté jsou ale ve druhé části rozhodně aktivnější, než tomu bylo v první půli.
     
    61
    Bitton sice centroval míč do pokutového území, kam nabíhal jeho spoluhráč Nwakaeme, ale jejich zajímavá šance skončila, protože se jednalo o ofsajd.
     
    63
    Michal Kadlec zachránil hosty, když včas odklidil míč do bezpečí po střele Vítora. Koubek tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    64
    Sparťané se ale nedostali z vlastní poloviny a Hapoel opět hrozil před jejich brankou. Nakonec vybojoval znovu rohový kop.
     
    64
    Nwakaeme se dostal k hlavičce v těsné blízkosti Koubka, který tak jeho šanci zlikvidoval dalším přesným zákrokem a opět drží Spartu!
    64. Další fantastický zákrok Koubka.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Mario Holek (AC Sparta Praha).
     
    68
    Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Maharan Radi, přichází Maor Buzaglo.
     
    70
    Buzaglo hned úřadoval v blízkosti branky Sparty, ale jeho střela zamířila pouze vysoko nad.
     
    71
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak jsme se dočkali první branky zápasu. Sparta vytěžila z minima maximum. Bořek Dočkal centroval míč přímo do vápna na nohu MATĚJE PULKRABA, který svou střelu poslal nekompromisně do domácí sítě – 0:1. Asistence: Bořek Dočkal.
    71. Matěj PULKRAB - 0:1
     
    73
    Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Ovidiu Hoban, přichází Ben Sahar.
     
    74
    Po celou dobu byli lepší domácí fotbalisté, ale po tom, co se hosté dokázali trefit mezi tři tyče, hodně ožili a znovu se dostali do blízkosti Goreshe.
     
    75
    Dalekonosnou střelu Juliše bez problémů ukrývá do svých rukavic domácí brankář Goresh, který tak bude mít odkop.
     
    76
    Rozeběhla se nám poslední čtvrthodina hry a Sparta stále drží těsné vedení nad domácím Hapoelem, který po inkasované brance najednou neví, jak na zlepšenou hru hostů reagovat.
     
    77
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lukáš Juliš, přichází David Lafata.
     
    78
    Balón má ve svých rukách Tomáš Koubek, který s jeho odkopem příliš nespěchal. Nakonec ho poslal až na polovinu Hapoelu, nikdo z jeho spoluhráčů se ale k němu nedostal.
     
    80
    Domácí fotbalisté zahrávali volný přímý kop z pravé strany, který odehrál Maor Buzaglo, jenže střelu příliš zvedl a míč skončil pouze nad brankou Sparty.
     
    81
    Domácí nyní dvakrát zahrozili v pokutovém území Sparty, ale obránci hostů jejich snahy zneškodnili. Následovat bude znovu odkop od Koubkovy svatyně.
     
    82
    Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Lúcio Maranhao, přichází Mohammad Ghadir.
     
    83
    Sparta kontroluje hru, delší dobu se držela daleko od vlastní branky, ale nyní už se do útočné akce dostali znovu domácí fotbalisté. Před Koubkem ovšem nic nevymysleli, a tak hosté míří do další akce.
     
    84
    Nwakaeme to nyní provedl výborně, když nechal balón Meliksonovi, ale toho zastavila znovu dobrá obranná činnost hostů. Koubek tak nemusel zasahovat.
     
    85
    Mazuch poslal k zemi protihráče a může být rád, že nevyfasoval od rozhodčího žlutou kartu. Domácí se na sudího zlobí, domnívali se, že by hráč hostů měl být potrestán.
     
    86
    Mario Holek vystihl přihrávku domácích, kteří by jinak šli do přečíslení.
     
    87
    Ghadir měl hodně prostoru před brankou Sparty, ale svou střelu nakonec poslal pouze vedle Koubkovy brány. V závěru utkání tak měli domácí další velkou šanci.
    87. Ghadirova šance skončila jen vedle hostující branky.
     
    89
    Sparta vybojovala volný přímý kop, sice ne v moc dobré vzdálenosti, ale to vůbec hostům nemusí vadit. Důležité je, že drží míč daleko od své branky.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Bořek Dočkal (AC Sparta Praha).
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje zápas o tři minuty.
     
    90+1
    Lafata nejprve vyslal Pulkraba do šance, ale jeho střela skončila na obraně domácích. Ti se poté vydali do útoku a obrana hostů musela zasáhnout.
     
    90+2
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Václav Kadlec, přichází Václav Dudl.
     
    90+3
    Běží už poslední minuta nastaveného času a hosté drží míč za vlastní polovinou. Vypadá to, že jejich těsný náskok udrží. Navíc Koubek nyní raději ukryl míč do svých rukavic po akci domácích a v pohodě ho bude odkopávat od vlastní branky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ač nebyla Sparta lepším týmem v tomto duelu, dokázala ve druhém poločase vstřelit branku zásluhou Matěje Pulkraba, který jako střídající hráč v podstatě rozhodl tento zápas. Sparťané si tak z horké půdy Be'er Shevy vezou cenné tři body. Domácí jsou naopak zklamaní, protože sami vědí, že byli rozhodně lepším týmem. Hraje se ale na góly a Sparta se dokázala trefit. Slaví tak výhru v dnešním zápase.
    Sparťané se radují z výhry v Izraeli a také z prvního místa ve skupině K.

     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:16.
     
    Díky výhře nad Hapoelem Be´er Sheva se hráči Sparty vyhoupli na první místo ve skupině K.
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (20:55:49)

    Vendula Zdražilová

    Branky: 71. Pulkrab (Dočkal)

    Karty:   28. Juliš (SPA), 67. Mario Holek (SPA), 90. Dočkal (SPA)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:16.
    Hapoel Beer Ševa: Goresh – B. Bitton, Vítor, Tzedek, Korhut – Radi (68. Buzaglo), Ogu, Hoban (73. Sahar) – Melikson (C), Maranhao (82. Ghadir), A. Nwakaeme.
    Náhradníci: Haimov – Broun, Buzaglo, Ghadir, Ohayon, Sahar, Taha.

    AC Sparta Praha: Koubek – Karavajev, Mazuch, Mario Holek, Michal Kadlec – Zahustel, Mareček, Dočkal (C), Holzer (46. Pulkrab) – V. Kadlec (90+2. Dudl), Juliš (77. Lafata).
    Náhradníci: Miller – Dudl, Havelka, Milan Kadlec, Köstl, Lafata, Pulkrab.

    Rozhodčí: Ivan Bebek – Tomislav Petrovič, Miro Grgič (všichni CRO)
    bahis siteleri