Lotte – Leverkusen 2:2 (4:3 po pen.) | Dynamo Drážďany – Bielefeld 0:1 (kon.) | Freiburg – Sandhausen 3:3 (3:4 po pen.)
Würzburger – Mnichov 1860 0:0 (3:4 po pen.) | St. Pauli – Hertha 0:2 (kon.) | Mönchengladbach – Stuttgart 2:0 (kon.)
Frankfurt – Ingolstadt 0:0 (4:1 po pen.) | Hallescher – Hamburg 0:4 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:0 (1:0)
VfB Stuttgart
Úterý 25.10.2016, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach (kapacita 54 057) • Německý pohár • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Stindl, přichází Sow.
    84. STINDL - 2:0
     
    84
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    A máme zřejmě rozhodnuto! Vestergaard našel dlouhým centrem vepředu amerického záložníka Johnsona, který balon posunul přízemní přihrávkou na domácího kapitána LARSE STINDLA a ten parádně obstřelil hostujícího brankáře, který neměl šanci k zákroku – 2:0!
     
    80
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Tashchi, přichází Sarpei.
     
    78
    První větší šance hostujícího týmu ve druhém poločase! Střídající rumunský záložník Maxim se na hranici pokutového území jedním pohybem zbavil bránícího hráče a levou nohou vystřelil. Razanci měla jeho střela velmi dobrou, ovšem naneštěstí pro hosty letěla pouze do středu branky, kde byl připravený brankář Sommer.
     
    72
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Özcan, přichází Maxim.
     
    70
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Strobl, přichází Wendt.
     
    68
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Asano, přichází Großkreutz.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach).
     
    53
    O minutu poději přichází další šance domácích! Hahn dostal přihrávku přesně před brankáře Langeraka a pokusil se hned z prvního doteku vystřelit, což nakonec nebylo dobré řešení, jelikož trefil pouze australského brankáře, který mu svým výběhem zmenšil úhel na střelu.
     
    52
    A další veliká šance domácích! Po centru z pravé strany poskakoval balon přesně uprostřed pokutového území hostujícího týmu, ale Johnson balon netrefil ideálně a branku přestřelil!
     
    49
    Tak to je neskutečné! Johnson šel zcela sám na brankáře Langeraka, ale ukázal, že není lakomý a přihrával svému nabíhajícímu spoluhráči Hahnovi, který měl před sebou zcela odkrytou branku, ale jeho střela byla tak slabá, že se stihl brankář Langerak vrátit a míč zachytit ještě před brankovou čarou!
     
    40
    A mohli jsme vidět další velmi dobrou příležitost domácích! Herrmann poslal balon na osamoceného Hahna, který si balon parádně zpracoval, ale jeho střelu zachytil brankář Langerak!
     
    39
    Žlutou kartu dostává Emiliano Insúa (VfB Stuttgart).
     
    37
    Další šance domácího týmu! Jantschke se dostal do bezprostřední blízkosti brankáře Langeraka a pokusil se vystřelit, ovšem australský brankář byl proti a skvělým zákrokem míč pomocí nohou zachytil!
    31. JOHNSON - 1:0
     
    31
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak domácí ze své první šance utkání střílí branku! Asano ztratil na polovině domácích balon a domácí šli do rychlého protiútoku. Jeden z domácích hráčů poslal balon za obranu, pro který si došel Hahn a ten parádní patičkou posunul balon na amerického záložníka FABIANA JOHNSONA, který svoji střelou nedal hostujícímu brankáři šanci – 1:0!
     
    24
    A další příležitost hostujícího týmu zmařil znovu dánský stoper Vestergaard! Japonský záložník Asano unikal po levé straně a snažil se obstřelit brankáře Sommera, avšak včas veškeré nebezpečí zažehnal domácí stoper, který svým skluzem střelu zablokoval.
     
    19
    První větší příležitost utkání! Na svědomí ji měl osmnáctiletý turecký útočník Özcan, který využil chyby domácí obrany a stál v ideální střelecké pozici v pokutovém území, ovšem jeho střelu stihl včas zablokovat domácí stoper Vestergaard.

    Petr Peleška

    Branky: 31. Johnson, 84. Stindl

    Karty:   62. Stindl (MNC) – 39. Insúa (STU)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Jantschke, Vestergaard, Strobl (70. Wendt), Elvedi – Herrmann, Kramer, Dahoud, Johnson – Hahn, Stindl (87. Sow) (C) (4-4-2)
    Náhradníci: Sippel – Rütten, Wendt, Schulz, Korb, Hofmann, Sow

    VfB Stuttgart: Langerak – Klein, Šunjič, Baumgartl, Insúa – Zimmermann – Carlos Mané, Gentner (C), Asano (68. Großkreutz) – Tashchi (80. Sarpei), Özcan (72. Maxim) (4-1-3-2)
    Náhradníci: Uphoff – Maxim, Zimmer, Grgic, Sarpei, Großkreutz, Kamiński

    Rozhodčí: Perl – Stein, Emmer
    bahis siteleri