Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 26.10.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:14 Alec MARTINEZ - 3:2
     
    61:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tanner Pearson na levém křídle nabral rychlost a po nádherné stahovačce se snažil zamířit mezi betony Sergeje Bobrovskiho, který sice opět předvedl nejistý zákrok, na poslední chvíli ale kotouč mířící za jeho záda dokázal vytěsnit mimo, jenže v blízkosti pravé tyče se poté dostal k dorážce ALEC MARTINEZ a dokonal skvělý obrat Kings, kteří v zápase dvakrát prohrávali. Asistence: Tanner Pearson a Tyler Toffoli.
    54:03 Drew DOUGHTY - 2:2
     
    54:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nick Shore přihrál od modré čáry doprava do jízdy DREWOVI DOUGHTYMU, jehož následnou střelu mířící z úhlu ke vzdálenější levé tyči Sergej Bobrovskij nedokázal zachytit mezi tělem a vyrážečkou a puk nad jeho pravým betonem zamířil do sítě. Asistence: Nick Shore, Dustin Brown.
    34:51 Cam ATKINSON - 1:2
     
    34:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Alexander Wennberg si u mantinelu na pravém křídle zpracoval puk a ze stoje ho přiťukl zadovkou Samovi Gagnerovi, který z otočky krásnou bekhendovou přihrávkou našel CAMA ATKINSONA, a ten vzápětí z mezikruží nádhernou střelou letící těsně nad ledem bez přípravy zamířil nad pravým betonem Petera Budaje k přední levé tyči. Blue Jackets využili první přesilovou hru a po 71 sekundách si vzali ztracené vedení v Staples Center rychle zpět! Asistence: Sam Gagner a Alexander Wennberg.
    33:40 Anže KOPITAR - 1:1
     
    33:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tyler Toffoli středem ledové plochy vyrazil do rychlého protiútoku, a přestože se vzápětí mezi kruhy pro vhazování nedokázal protáhnout mezi dvěma protihráči, bekhendem přihrál do jízdy ANŽEMU KOPITAROVI, který po objetí brány našel na modré čáře Toma Gilberta. Ten mu vzápětí puk vrátil a kapitán Los Angeles Kings krásnou střelou z levého kruhu pro vhazování zamířil do bližšího levého horního rohu brány. Asistence: Tom Gilbert a Tyler Toffoli.
    21:31 Brandon SAAD - 0:1
     
    21:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nick Foligno ve středním pásmu prohodil puk u mantinelu mezi nohama jednoho z hráčů Kings a bekhendem přihrál do jízdy BRANDONOVI SAADOVI, který si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a po naznačení přihrávky pohledem střelou zápěstím zamířil mezi betony Petera Budaje. Asistence: Nick Foligno a David Savard.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 34. Kopitar (Gilbert, Toffoli), 55. Doughty (N. Shore, D. Brown), 62. Martinez (Pearson, Toffoli) – 22. Saad (N. Foligno, D. Savard), 35. Atkinson (Gagner, Wennberg)


    Los Angeles Kings: Budaj (J. Campbell) – McNabb, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Forbort, Gilbert – King, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, J. Carter (A), Setoguchi – Andreoff, Dowd, D. Brown – Clifford, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Prout, Nutivaara – Calvert, Dubinsky (A), Atkinson – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Jenner (A), Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Brad Watson. Čároví: Shane Heyer, Shandor Alphonso

    Diváci: 18230
    bahis siteleri