Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 26.10.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:14 Alec MARTINEZ - 3:2
     
    61:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tanner Pearson na levém křídle nabral rychlost a po nádherné stahovačce se snažil zamířit mezi betony Sergeje Bobrovskiho, který sice opět předvedl nejistý zákrok, na poslední chvíli ale kotouč mířící za jeho záda dokázal vytěsnit mimo, jenže v blízkosti pravé tyče se poté dostal k dorážce ALEC MARTINEZ a dokonal skvělý obrat Kings, kteří v zápase dvakrát prohrávali. Asistence: Tanner Pearson a Tyler Toffoli.
     
    57:54
    Devin Setoguchi dostal krásnou kolmou přihrávku do jízdy a po pokrytí kotouče před Davidem Savardem se nádherně protáhl před bránu, následné zakončení mu ale znemožnil Sergej Bobrovskij, který mu puk holí skvěle vypíchl!
     
    57:18
    Nick Shore na pravém křídle nabral rychlost a krásnou střelou se snažil z úhlu zamířit pod horní tyč, Sergej Bobrovskij ale vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem jeho pokus vyrazil!
    54:03 Drew DOUGHTY - 2:2
     
    54:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nick Shore přihrál od modré čáry doprava do jízdy DREWOVI DOUGHTYMU, jehož následnou střelu mířící z úhlu ke vzdálenější levé tyči Sergej Bobrovskij nedokázal zachytit mezi tělem a vyrážečkou a puk nad jeho pravým betonem zamířil do sítě. Asistence: Nick Shore, Dustin Brown.
     
    51:33
    Brayden McNabb krátce po komerční přestávce pálil diagonální střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování ke vzdálenější pravé tyči, Sergej Bobrovskij ale opět ukázal v plné kráse svou lapačku!
     
    51:11
    Alec Martinez se po rychlém protiútoku Kings po pravém křídle snažil z kruhu pro vhazování zamířit do bližšího pravého horního rohu brány, Sergej Bobrovskij ovšem vytáhl další skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    44:05
    Tyler Toffoli nádhernou střelou z levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Sergej Bobrovskij vytáhl fantastický semafor, na kterém zasvítila červená!
     
    42:06
    Blue Jackets po levém křídle zavezli puk rychle do útočného pásma a střelou z kruhu pro vhazování po ledě mířili mezi betony Petera Budaje, ten byl ale u své pravé tyče včas a po jejich rychlém sevření puk vyrazil!
     
    39:59
    Alec Martinez dokázal na modré čáře zachytit vyhození Blue Jackets a poté z otočky pálil táhlou střelou mezi betony Sergeje Bobrovskiho, ten je ale včas sklapl a přerušil hru!
     
    38:57
    Blue Jackets vyrazili po levé straně do rychlého protiútoku a na modré čáře napřáhli k nebezpečné střele, která po ledě mířila k bližší levé tyči, Peter Budaj ovšem předvedl skvělý reflex a puk pravým betonem vyrazil!
     
    35:39
    Josh Anderson na pravé straně obranného pásma přidržel jednoho z protihráčů a také Kings si zahrají první přesilovou hru.
    34:51 Cam ATKINSON - 1:2
     
    34:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Alexander Wennberg si u mantinelu na pravém křídle zpracoval puk a ze stoje ho přiťukl zadovkou Samovi Gagnerovi, který z otočky krásnou bekhendovou přihrávkou našel CAMA ATKINSONA, a ten vzápětí z mezikruží nádhernou střelou letící těsně nad ledem bez přípravy zamířil nad pravým betonem Petera Budaje k přední levé tyči. Blue Jackets využili první přesilovou hru a po 71 sekundách si vzali ztracené vedení v Staples Center rychle zpět! Asistence: Sam Gagner a Alexander Wennberg.
     
    34:31
    Dustin Brown krátce po vyrovnávacím gólu usedl na trestnou lavici za držení. Blue Jackets mají k dispozici první přesilovou hru a šanci získat zpět ztracené vedení.
    33:40 Anže KOPITAR - 1:1
     
    33:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tyler Toffoli středem ledové plochy vyrazil do rychlého protiútoku, a přestože se vzápětí mezi kruhy pro vhazování nedokázal protáhnout mezi dvěma protihráči, bekhendem přihrál do jízdy ANŽEMU KOPITAROVI, který po objetí brány našel na modré čáře Toma Gilberta. Ten mu vzápětí puk vrátil a kapitán Los Angeles Kings krásnou střelou z levého kruhu pro vhazování zamířil do bližšího levého horního rohu brány. Asistence: Tom Gilbert a Tyler Toffoli.
     
    32:25
    Po reklamní přestávce ve Staples Center nastal velice krásný okamžik. Několik fanoušků napsalo na karty jméno někoho, koho trápí rakovina a vyjádřili mu tak podporu.
     
    25:47
    Tyler Toffoli se v blízkosti pravé tyče ocitl ve skvělé šanci a krásnou diagonální střelou mířil z úhlu přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Sergej Bobrovskij ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a vyrážečkou puk vyrazil!
     
    25:34
    Obránce Zach Werenski, nejproduktivnější hráč Blue Jackets, nabral na pravém křídle rychlost a z úhlu se pokusil vstřelit v letošní sezóně NHL třetí gól, Peter Budaj byl ale na místě a jeho pokus ukryl ve své lapačce!
    21:31 Brandon SAAD - 0:1
     
    21:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nick Foligno ve středním pásmu prohodil puk u mantinelu mezi nohama jednoho z hráčů Kings a bekhendem přihrál do jízdy BRANDONOVI SAADOVI, který si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a po naznačení přihrávky pohledem střelou zápěstím zamířil mezi betony Petera Budaje. Asistence: Nick Foligno a David Savard.
     
    09:32
    Tanner Pearson se vzápětí ocitl v blízkosti levé tyče ve slibné šanci a z úhlu se snažil zamířit nad pravým ramenem Sergeje Bobrovskiho pod horní tyč, jeho pokus ale skončil nad.
     
    09:20
    Trevor Lewis se po zpětné bekhendové přihrávce Nicka Shorea z pravého křídla ocitl před bránou v obrovské šanci a po přikopnutí kotouče bruslí pálil po ledě přesně ke vzdálenější pravé tyči, jenže Sergej Bobrovskij vytáhl fantastický zákrok a levým betonem puk vykopl mimo tři tyče!
     
    08:20
    Cam Atkinson se v mezikruží ocitl ve slibné střelecké pozici a z otočky pálil těsně nad ledem k pravé tyči, Peter Budaj byl ale na místě a levým betonem puk vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    08:02
    Dustin Brown zkusil zaskočit Sergeje Bobrovskiho na pravém křídle střelou z ostrého úhlu, brankář Columbusu byl ale pozorný a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou.
     
    Před začátkem utkání se ve Staples Center uskutečnilo slavností vhazování, které obstaral v rámci kampaně NHL proti rakovině desetiletý Cooper a vysloužil si potlesk fanoušků.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 34. Kopitar (Gilbert, Toffoli), 55. Doughty (N. Shore, D. Brown), 62. Martinez (Pearson, Toffoli) – 22. Saad (N. Foligno, D. Savard), 35. Atkinson (Gagner, Wennberg)


    Los Angeles Kings: Budaj (J. Campbell) – McNabb, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Forbort, Gilbert – King, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, J. Carter (A), Setoguchi – Andreoff, Dowd, D. Brown – Clifford, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Prout, Nutivaara – Calvert, Dubinsky (A), Atkinson – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Jenner (A), Sedlák, Gagner. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Brad Watson. Čároví: Shane Heyer, Shandor Alphonso

    Diváci: 18230
    bahis siteleri