Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
Chicago – Los Angeles 3:0 (kon.) | NY Rangers – Tampa 6:1 (kon.) | Edmonton – Ottawa 0:2 (kon.)
Calgary – Washington 1:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Los Angeles Kings
Pondělí 31.10.2016, 00:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Marián HOSSA - 3:0
     
    58:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jonathan Toews se na levém křídle krásně protáhl kolem dvou protihráčů a táhlou střelou orazítkoval levou tyč, od níž se puk odrazil do rozhodčího Stevea Kozariho a zpoza brány vzápětí na hůl MARIÁNA HOSSY, který z pravého kruhu pro vhazování zamířil do prázdné brány a oslavil svůj večer asistencí a gólem! Asistence: Jonathan Toews.
    33:30 Arťom ANISIMOV - 2:0
     
    33:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Marián Hossa si z pravého křídla krásně sjel po zadovce Artemije Panarina před bránu, kde nádhernou bekhendovou přihrávkou předložil puk ARŤOMU ANISIMOVI, kterému sice puk na chvíli sjel z čepele, poté si ho ale dokázal stáhnout na střelu a nad ležícím Peterem Budajem ho poslal v blízkosti levé tyče zápěstím pod víko. Asistence: Marián Hossa a Artemij Panarin.
    06:54 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    06:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS si na vrcholu pravého kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté nádhernou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Petera Budaje přesně do bližšího pravého horního rohu brány. Chicago využilo přesilovou hru a ujímá se vedení 1:0! Asistence: Brian Campbell a Nick Schmaltz.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Toews (B. Campbell, Schmaltz), 34. Anisimov (Hossa, Panarin), 59. Hossa (Toews)


    Chicago Blackhawks: Crawford – Keith (A), B. Campbell, Hjalmarsson, Seabrook (A), Kempný, Rozsíval – Pánik, Toews (C), P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Krüger, Schmaltz – Hinostroza, Rasmussen, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Los Angeles Kings: Budaj – Muzzin, Doughty (A), Martinez, Gilbert, M. Greene, Forbort – King, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, J. Carter (A), Setoguchi – Andreoff, Dowd, D. Brown – Clifford, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Dan O'Halloran. Čároví: Jonny Murray, Devin Berg

    Diváci: 21 329
    bahis siteleri