Náchod – Nová Paka 3:2 (1:0 po s.n.) | Třebechovice p. O. – Hronov 4:3 (po pr.) | Jaroměř – Nový Bydžov 5:3 (kon.)
HC Jičín – Dvůr Králové n. L. 2:9 (kon.) | Chrudim – Choceň 8:2 (kon.) | Litomyšl – Polička 2:1 (1:0 po s.n.)
Světlá nS – Hlinsko 5:4 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Česká Třebová 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
BK Havlíčkův Brod B
6:5 (1:1, 2:3, 2:1 - 0:0)
HC Kohouti Česká Třebová
Středa 02.11.2016, 19:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás dnes čeká zápas BK Havlíčkův Brod B – HC Kohouti Česká Třebová, který se odehraje v rámci 10. kola Krajské ligy mužů Pardubického kraje. Utkání začíná v 19:00.
     
    Havlíčkův Brod B je v soutěži nováčkem a zatím si vůbec nevede špatně. Na kontě mají 13 bodů a v tabulce drží slušnou 5. příčku. Odehráli několik velmi dobrých zápasů, přičemž dokázali obrat doma o bod silnou Choceň (8:9p) a v domácím prostředí skolili nepříjemnou Moravskou Třebovou (5:2). Mladí Bruslaři naposledy uspěli v Hlinsku, kde po mohutném obratu slavili výhru 5:3.
     
    Česká Třebová je zatím jednoznačně nejsuverénnějším týmem soutěže. Jako jediný účastník Krajské ligy mužů Pardubického kraje dosud neokusila chuť porážky a s 22 body se vyhřívá na úplném čele tabulky. V minulém kole Kohouti před svými fanoušky porazili Litomyšl vysoko 9:5. V utkání budou jasným papírovým favoritem.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod B: Novák (Adam) – Mendl, Kříž, Bušek, Suchý, M. Semrád, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Abbrent, M. Přibyl, Chlubna, Kuchta, Cejpek, Kozlík, Polák, Motl, Ludvík, Hlídek

    HC Kohouti Česká Třebová: Nimmerrichter (Husár) – Vondráček, Škvor, Krejnus, Lesák, Boruch, P. Fink – Hemský, Pelán, Pejcha, Vlček "A", Schejbal, Jindřich, Šimončič, Stehno, Smékal, Janoušek, Zadina, Kavalír

    Rozhodčí: Jiří Kareš – Zbyněk Louda, Aleš Zemánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté se ujali vhazování a hned po buly se s ním snažili projít do útočného pásma. To se jim však nepovedlo, puk získal brodský bek Václav Pecen.
     
    00:27
    A hned tu máme první vyloučení. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám Jakub Pejcha (CTR) za podražení, kterého se dopustil v rohu obranného pásma.
     
    00:45
    Od modré čáry vypálil Dušan Mendl, ale brankář Nimmerrichter měl dobrý výhled a kus černé gumy ukryl až do přerušené hry ve své výstroji.
     
    01:06
    Brusláři sice přišli o puk, ale už s ním znovu kombinují v útočném pásmu.
     
    01:30
    České Třebové se opět povedlo v obranném pásmu vybojovat puk a osvobodit se vyhozením.
     
    01:50
    Havlíčkův Brod už si proklestil cestu zpět do útočného pásma, kde si přihrává.
     
    02:13
    Při vlastním oslabení se prosmýkl za protihráče Václav Lesák a hledal před brankovištěm dobře najetého Tomáše Zadinu, ale ten prudkou nahrávku netrefil.
     
    02:27
    Hosté jsou v plném počtu, hraje se 5 na 5.
     
    03:41
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Bruslaře, Kohouti se z nenápadné akce ujímají po ubráněném oslabení vedení! Tomáš Janoušek zavezl kotouč po pravém křídle až za úroveň brankové čáry a naservíroval luxusní pas přímo na hůl MICHAELA ŠIMONČIČE, jenž zblízka tečoval kotouč přímo do pravého horního rohu Novákovy brány, který neměl šanci! Asistence: Tomáš Janoušek.
     
    04:10
    Havlíčkův Brod vůbec na nic nečeká a snaží se o rychlou odpověď. Brankář Nimmerrichter se musí mít neustále na pozoru ve svém brankovišti.
     
    04:35
    Domácí dál kombinují v útočném pásmu a nepolevují v tlaku. Nedaří se jim však probít se ke střele a trefit prostor soupeřovy brány.
     
    04:55
    Hosté nakonec získali puk a v klidu rozehrávají od své brány. Mladí Bruslaři se snaží aktivně napadat. Oba týmy přitom střídají.
     
    05:15
    Kohouti založili povedený postupný útok, díky němuž se usídlili v útočném pásmu. Tam ale nedokázali nic vymyslet a o kotouč přišli.
     
    05:39
    Martin Hynek dobře číhal v předbrankovém prostoru a po ledě se mu povedlo vystřelit. Brankář Nimmerrichter betonem jeho střelu vykopl.
     
    06:00
    Mladí Bruslaři hýří aktivitou a pohybem. Česká Třebová má plné ruce práce s tím, aby udržela soupeřovy střelce na uzdě.
     
    06:18
    Východočeši se probili ke kotouči, ale nevymýšleli nic složitého a raději poslali kotouč přes celou délku hřiště na icing. Domácí hodně tlačili.
     
    06:38
    Soubor z Kotliny diktuje v těchto chvílích tempo hry. Kotouč má častěji na svých holích a tlačí se s ním do blízkosti gólmana Nimmerrichtera.
     
    06:58
    Bruslaři svedli sérii tvrdých soubojů u hrazení v útočném pásmu, ale nakonec z toho vyšli jako poražení a musejí kvapit zpět ke své bráně.
     
    07:19
    Obrázek hry se nemění. Havlíčkův Brod je i nadále lepším týmem a snaží se o kombinaci. Hosté dobře bruslí, ale zatím se jim ve hře nedaří.
     
    07:52
    A nezmění se to ani teď. Kohouti sice vybojovali kotouč v neutrální zóně, ale neporozuměli si při přechodu do útoku a je z toho zakázané uvolnění.
     
    07:58
    Martin Kříž dostal po vhazování nabito na modrou čáru a golfákem vypálil. Jeho dělovku pohotově vyrazil gólman Nimmerrichter.
     
    08:19
    Hosté přesunuli děj hry k soupeřovy bráně a dostali se i ke střele. Jan Škvor vypálil z pravého křídla u mantinelu, ale o hodně minul protější tyčku.
     
    08:35
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, mladí Bruslaři se dočkali naprosto zaslouženého gólu a v Kotlině máme vyrovnáno! Tomáš Chlubna přihrál v útočném pásmu na hůl ONDŘEJE HLÍDKA, který se už sice dostal na levé straně do těžkého úhlu, ale i přesto s přispěním štěstěny prostřelil gólmana Nimmerrichtera! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    09:08
    Hosté vyhráli vhazování a snaží se přejít do útočného pásma.
     
    09:36
    Bruslaři dál pokračují ve velmi dobrém výkonu, je vidět, že na utkání i soupeře jsou velmi dobře připravení. Kotouč po souboji ve středním pásmu opustil hrací plochu.
     
    10:15
    Hosté nahodili do útočného pásma a přihrávají si.
     
    10:36
    Havlíčkobrodští mladíci se probili ke kotouči a vydali se do bleskového protiútoku. Obrana České Třebové se ale stihla dobře postavit.
     
    10:45
    Hra je znovu přerušena. Tentokrát za to může postavení mimo hru Bruslařů, kteří dál hýří aktivitou a ženou se dychtivě za druhou brankou.
     
    11:00
    Martin Hynek zavezl kotouč do útočného pásma. Musel chvíli čekat, aby nešlo o postavení mimo hru.
     
    11:15
    Tohle byla velká šance Bruslařů! Parádní nahrávku obdržel před bránu Ondřej Hlídek, který měl kolem sebe spoustu prostoru, ale prudkou střelu poslal nad břevno!
     
    11:41
    Česká Třebová už se probila k puku a vyměňuje si ho na dostřel gólmana Nováka. Havlíčkobrodská defenziva je však zkonsolidována.
     
    12:11
    Hraje se teď hodně tvrdě, ale také čistě v brodském pásmu. Mladí Bruslaři mají problém s rozehrávkou, hosté velmi dobře bruslí.
     
    12:45
    Patrik Stehno se ocitl v dobré palebné pozici před bránou, ale do střely mu stihl padnout jeden z domácích a vytlačit puk do ochranné sítě.
     
    13:09
    Děj hry se rychle přesunul na druhou stranu hrací plochy, ale mladí Bruslaři si nedokázali zatím vytvořit žádnou příležitost k zakončení.
     
    13:17
    David Kozlík se objevil mezi kruhy a tvrdě vypálil zápěstím, ale nesešteloval si dobře mířidla a poslal puk vysoko nad soupeřovu bránu.
     
    14:09
    Tomáš Zadina a Petr Vlček nebezpečně zakončovali zblízka, ale gólman Novák si skvěle dvakrát poradil svými betony! Bude se vylučovat.
     
    14:09
    Ondřej Hlídek (HBR) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    14:18
    Tomáš Chlubna vletěl do gólmana Nimmerrichtera a obdržel dvouminutové trest za nedovolené bránění. Dlouhá přesilovka 5 na 3 pro Východočechy.
     
    14:44
    Havlíčkův Brod se zatím v pohodě brání a drží hru daleko od své brány.
     
    15:15
    Kohouti se zabydleli v útočném pásmu a bylo z toho velké nebezpečí! Petr Vlček se opřel do puku na modré čáře a jeho dělovka skončila na Novákovu betonu!
     
    15:25
    A znovu se po sérii nahrávek v útočném pásmu pokoušel zakončit od modré čáry Petr Vlček, ale při zakončení vůbec netrefil puk a Václav Pecen šťouchl puk do středního pásma.
     
    15:55
    Soubor z Kotliny znovu získal puk a vyhodil.
     
    16:15
    Jan Škvor si vybruslil s pukem na holi až na okraj kruhů a vyzkoušel pozornost soupeřova gólmana. Čeněk Novák vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    16:20
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu, oslabení odehrál velmi dobře a soupeře moc k ničemu nepustil.
     
    16:42
    Hosté mají puk ve své moci a z hloubi obranného pole zakládají novou útočnou akci. Havlíčkův Brod se prezentuje aktivním forčekinkem
     
    17:06
    Česká Třebová je teď sice více na puku, ale nedaří se jí přejít přes střední pásmo, kde Bruslaři dobře zavírají prostory. Podobně se jim to vedlo i proti Světlé nad Sázavou.
     
    17:39
    Havlíčkobrodská družina zamkla svého soka u jeho brány a dostala se do koncovky. Brankář Nimmerrichter kotouč dobře viděl a schoval ho v náruči.
     
    18:00
    Tomáš Chlubna nabral rychlost ve středním pásmu a nahrál na křídlo Ondřeji Hlídkovi. Ten vybruslil blíže k bráně a kotouč mu vrátil, ale brodská jednadvacítka netrefila bránu.
     
    18:15
    Kohouti vyhodili do útočného pásma a je z toho zakázané uvolnění. Buly proběhne v jejich pásmu.
     
    18:39
    Michal Semrád nad ničím dlouho nepřemýšlel a na modré čáře práskl do puku. Brankář Nimmerrichter měl dobrý výhled a vyrazil jeho střelu do bezpečí.
     
    19:06
    Už byla ohlášena poslední minuta první třetiny, Česká Třebová okupuje útočnou zónu.
     
    19:35
    Tomáš Chlubna se hnal do bleskového kontru, zatím hraje tato posila z A-týmu velmi dobře. Rána z levého kruhu skončila na výstroji gólmana hostů.
     
    19:54
    První třetina už se jen dohrává.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jež rozhodně nenudila. Hosté se dostali po hezké akci do vedení, když se tečí zblízka prosadil Michael Šimonič. Mladí Bruslaři byli ale aktivnější a vytvořili si mnohem více šancí. Dočkali se i zaslouženého vyrovnání, když se v 9. minutě trefil Ondřej Hlídek. Druhá perioda začne zhruba v 19:42, stav je 1:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Bruslaři udělali chybu v rozehrávce, ale hosté zachytili kotouč až na modré čáře a nedokázali toho využít. Už mají znovu puk domácí.
     
    20:30
    Martin Hynek se jako lasička protáhl po pravém křídle až do zakončení, ale ze strany vyprášil jen připravené Nimmerrichterovy betony.
     
    20:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Kříž – 2 min., napadení).
     
    20:53
    Kohouti vyhráli vhazování a hned rozvinuli v útočném území presilovkovou kombinaci.
     
    21:02
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Zbytečné vyloučení Martina Kříže přišlo mladé Bruslaře hodně draho, Kohouti si berou zpět ztracené vedení! Petr Vlček nahrál na modrou čáru VÁCLAVU LESÁKOVI, jehož dělovka skončila až za zády brankáře Nováka! Nejsem si jistý, možná tam byla ještě teč někoho z domácích hráčů. Asistence: Petr Vlček.
     
    21:31
    Bruslaři se nastěhovali do útočného pásma a několikrát si v Nimmerrichterovy blízkosti vyměnili kotouč, ale nedokázali trefit bránu.
     
    22:07
    Česká Třebová drží kotouč za svou bránou a snaží se rozehrát, zatímco Havlíčkův Brod se prezentuje aktivním napadáním.
     
    22:09
    Další vyloučení na straně domácích. Bruslaři hráli v šesti a dvouminutový trest odpyká Lukáš Motl (HBR).
     
    22:30
    Domácí mladíci získali kotouč a vyhodili.
     
    22:39
    Hosté už si našli cestu zpět do přesilovkového postavení a hledají si prostor k ohrožení gólmana Nováka.
     
    22:53
    Brankář Novák, který dnes juniorce vypomáhá z druholigového A-týmu, zneškodnil ránu z pravého kruhu a přerušil hru.
     
    23:05
    Hosté vypustili nepřesnou ránu, ale dál drží puk a kombinují s ním v blízkosti gólmana Nováka.
     
    23:14
    Další rána Kohoutů. Brankář Novák puk, který na něj vyletěl z osy hřiště, dobře viděl a ukryl ho ve své náruči do přerušení hry.
     
    23:29
    Havlíčkův Brod po vhazování ukořistil kus černé gumy do své moci a osvobodil se vyhozením.
     
    23:49
    Před brodským brankovištěm, kam se hosté hodně důrazně tlačili, byl teď pořádný provoz a zmatek. Mladí Bruslaři však dokázali vyhodit.
     
    24:17
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu, ale hosté dál diktují tempo hry a jsou usazeni v útočném pásmu.
     
    24:29
    Tohle přesně domácí v tuto chvíli, kdy byli pod tlakem, potřebovali. Zbytečný faul kolenem předvedl v útočném území Pavel Kavalír (CTR).
     
    24:54
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Soubor z Kotliny přesilovku bleskově využil a v Kotlině platí znovu nerozhodný stav! Kotouč putoval při přesilovkové kombinaci po ose Dušan Mendl – Petr Kuchta – DAVID BUŠEK. Brankář Nimmerrichter pustil hodně laciný gól, protože čekal nahrávku před bránu, ale Bušek ho z úhlu na pravé straně propálil! Asistence: Petr Kuchta, Dušan Mendl.
     
    25:30
    Havlíčkův Brod je na koni a dál buší do obranného bloku svého soupeře.
     
    26:00
    Martin Kříž byl nepokrytý na levém křídle, několikrát zamíchal s pukem na holi a z kruhu vypálil do Nimmerrichterovy náruče. Buly v pásmu Kohoutů.
     
    26:10
    Havlíčkův Brod i nadále operuje s pukem v útočném pásmu a hledá si prostor ke střele.
     
    26:51
    Hosté byli dlouho pod tlakem a tak jen vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    27:03
    A znovu, mladí Bruslaři velmi aktivně napadali rozehrávku České Třebové hned v jejím počátku a hosté pod tlakem poslali kotouč na další icing.
     
    27:21
    Michal Přibyl číhal na pas mezi kruhy, kde byl úplně nepokrytý, ale puk cestou k němu zastavil protihráč. Vzápětí se hezky probíjel na osu hřiště Martin Polák, ale Kohouti mu vypíchli puk z hole.
     
    27:48
    Havlíčkobrodská družina dál diktuje tempo hry a je v těchto chvílích jednoznačně aktivnější. Východočeši jsou v obranném bloku a soustředí se hlavně na defenzivu.
     
    28:16
    Na konci dlouhé kombinace v útočném území stál Ondřej Hlídek, který vypálil z mezikruží zápěstím. Jeho projektil doplachtil do Nimmerrichterovy náruče.
     
    28:27
    Václav Pecen vyslal od modré čáry střílenou nahrávku před brankoviště, ale kotouč jen rychle prosvištěl kolem pravé Nimmerrichterovy tyčky.
     
    28:50
    Česká Třebová už získala puk a snaží se rozehrát.
     
    29:10
    Hosté si však vůbec neporozuměli při přechodu do útočné fáze a kotouč jen nahodili do útočného pásma, kde hlídkovali pozorní Bruslaři.
     
    29:30
    David Kozlík několikrát zamíchal s pukem na holi a pokusil se o individuální akci, ale byl mezi přesilou hráčů České Třebové odzbrojen.
     
    29:45
    Kohouti už se probili do útočné zóny a rychlou kombinací se snaží rozhýbat obranný blok svého soupeře.
     
    29:57
    Brankář Novák byl znovu ve správný čas na správném místě a po ráně z prostoru mezi kruhy raději podržel puk ve výstroji do přerušení hry.
     
    30:13
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Mladí Bruslaři vyrobili obrovskou chybu při rozehrávce a zkušený soupeř ji nekompromisně potrestal, po čemž už dnes potřetí vede! Tomáš Zadina se snadno zmocnil kotouče za bránou soupeře a našel v levém kruhu PETRA VLČKA, jenž hezkou zápěstní střelou obstřelil gólmana Nováka! Asistence: Tomáš Zadina.
     
    30:40
    O bleskovou odpověď se mohl postarat rychlonohý Tomáš Chlubna, který se probil až před bránu, ale zblízka vyprášil jen Nimmerrichterovy betony!
     
    31:42
    Tohle se Bruslařům nepovedlo. Po zisku kotouče se snažili rozehrát z obranného pásma, ale nepřesná nahrávka skončila jen na icingu.
     
    32:00
    Petr Kuchta zamíchal několikrát s pukem na holi a nahodil ho do útočného pásma. Mladí Bruslaři bruslí za bránu soupeře.
     
    32:15
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelné, Havlíčkův Brod potřetí za sebou našel odpověď na branku České Třebové a opět s lídrem soutěže srovnává krok! Michal Semrád předložil dobrou nahrávku mezi kruhy DAVIDU KOZLÍKOVI, který si srovnal kotouč na hůl a vypustil ze své hole nechytatelnou dělovku, jež zapadla přesně pod víko! Asistence: Michal Semrád.
     
    32:43
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Lehko nabyl. lehko pozbyl! Havlíčkobrodská radost ještě nestihla ani utichnout a Kohouti ji uťali! Marek Hemský zblízka ještě ležícího gólmana Nováka neprostřelil, ale kotouč se odrazil k volnému TOMÁŠI ZADINOVI, jenž pálil do odkryté brány. Brankář Novák předvedl ještě tygří skok, ale nebylo to už nic platné! Asistence: Marek Hemský, David Vondráček.
     
    33:11
    Parádní hokej v Kotlině pokračuje! Nejdříve hezky vypálil z kruhu Tomáš Chlubna a brankář Nimmerrichter předvedl ukázkový semafor svou lapačkou, vzápětí najížděl před bránu Václav Pecen, ale prudký kotouč nedokázal tečovat!
     
    34:48
    Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Smékal – 2 min.).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Ludvík – 2 min.).
     
    35:05
    Česká Třebová má puk za svou bránou a rozehrává.
     
    35:21
    Martin Hynek se hezky prosmýkl mezi kruhy a jeho střelu po ledě vykopl brankář Nimmerrichter levým betonem do rohu pásma.
     
    35:48
    Hosté se hodně nebezpečně tlačili před bránu, ale brankář Novák zasáhl dobře betony. Hra je přerušena, buly proběhne v pásmu mladých Bruslařů.
     
    36:21
    Domácí se vydali dopředu v hojném počtu a na chvíli získali útočné pásmo, jenže vzápětí hrací předmět ztratili a hosté mohou rozehrát.
     
    36:41
    David Bušek po vyhraném vhazování spoluhráče vypálil v útočném pásmu od modré čáry, ale jeho dělovku vyrazil betonem brankář Nimmerrichter.
     
    37:11
    Oba týmy už jsou kompletní. Domácí rozehrávají od své brány, ale soupeř je hodně aktivně napadá a pořádně jim znepříjemňuje život.
     
    37:40
    Kohouti nakonec vybojovali kotouč a přenesli ho z rohu pásma mezi kruhy, ale tam si domácí ošemetný prostor dokázali dobře pohlídat.
     
    38:10
    Mladí Bruslaři jsou pod tlakem ,ale povedlo se jim alespoň protečovat kotouč do středního pásma.
     
    38:30
    Tomáš Ludvík s Martinem Hynkem dobře zabojovali v útočném pásmu a udrželi tam u hrazení kotouč. Česká Třebová opět rozehrává.
     
    38:46
    V útočném pásmu byl evidentně podražen Tomáš Chlubna a domácí si zahrají přesilovku. Potrestaným hráčem je Marek Hemský (CTR).
     
    39:10
    Brankář Nimmerrichter dobře zasáhl proti střele ze strany a jeho spoluhráči v poli po vyhraném souboji v rohu pásma vyhodili kotouč do bezpečí.
     
    39:49
    Brankář Nimmerichter lapil střelu od modré čáry a dorážet se snažil David kozlík (HBR), jenž ale zasáhl gólmana a pyká za sekání. Brankáři se sportovně omluvil.
     
    39:52
    Havlíčkův Brod vyhodil puk do útočného pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Vlček – 2 min.).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Chlubna – 2 min., hrubost).
     
    40:30
    Bruslaři se vydali s pukem kupředu, ale v útočném pásmu se moc neohřáli, dopředu se ženou hosté.
     
    41:00
    Hodně velké zmatky kolem brankoviště Čeňka Nováka! Bruslaři ale hodně perné chvilky přečkali a odpálili puk pryč z předbrankového prostoru!
     
    42:05
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, počtvrté v utkání Bruslaři srovnali s Kohouty krok! MICHAL SEMRÁD se ujal kotouče, vyjel si až do pravého kruhu a naprosto úchvatnou střelou vymetl protější šibenici! Tohle už snad nešlo trefit lépe! Bez asistence.
     
    42:31
    V rohu brodského pásma je pořádně živo. Tomáš Chlubna se tam ještě zapojil do strkanice a dodatečně si vyřizoval účty. Sudí ale vylučovat nebudou.
     
    42:50
    Havlíčkův Brod získal puk a kombinuje v útočném pásmu.
     
    43:03
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelné, co se teď děje za věci na hrací ploše, mladí Bruslaři poprvé v utkání po dokonaném obratu vedou! Petr Kuchta z prostoru mezi kruhy zacinkal hezkou střelou jen na břevno, kotouč se odrazil k TOMÁŠI LUDVÍKOVI a ten ho pohotově dorazil do brány! Asistence: Petr Kuchta.
     
    44:11
    Kohouti se zabydleli v útočném pásmu a nahrávají si v blízkosti gólmana Nováka.
     
    44:37
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný brankostroj se nám rozjel v Kotlině a opět máme nerozhodný stav! Marek Hemský zblízka ještě kotouč do sítě nenatlačil, když skvěle zakročil brankář Novák, ale PETR VLČEK z dorážky neměl problém s tím, aby skóroval do odkryté brány z dorážky! Asistence: Marek Hemský.
     
    45:00
    Bruslaři mají puk na holích a ženou se vpřed napříč středním pásmem.
     
    45:38
    Hra je přerušena, buly proběhne v pásmu České Třebové.
     
    45:50
    Hodně nevybíravý zákrok předvedl Michael Šimončič (CTR) a usedá za katr ke dvouminutovému trestu za vražení na hrazení. Navíc obdržel osobní trest na 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku, který odpyká Michael Schejbal (CTR).
     
    48:52
    Vzájemně jsou potrestáni za hrubost Marek Hemský (CTR) a David Bušek (HBR).
     
    51:48
    Bruslaři při hře 5 na 5 vyhodili jen na zakázané uvolnění. Buly proběhne u brankáře Nováka.
     
    52:00
    Pavel Kavalír se dostal ke střele zblízka, ale nesešteloval si dobře mířidla a trestuhodně přestřelil soupeřovu bránu!
     
    52:16
    Hosté ztratili puk a snažili se vrátit do útočného pásma, ale je z toho jen postavení mimo hru, jež bylo navíc posouzeno jako úmyslné. Buly proběhne v pásmu Kohoutů.
     
    52:35
    Hosté aktivně napadali rozehrávku Bruslařů, ale kotouč získal Tomáš Chlubna. Pod tlakem, když ho svírali dva protihráči, však vyhodil jen na icing.
     
    52:50
    Marek Hemský po vhazování získal kotouč a dobře vypálil z okraje kruhů. Jeho střela však postrádala přesnost a minula levou Novákovu tyč o dobrý půlmetr.
     
    52:57
    Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Hemský – 2 min., sekání).
     
    53:06
    Kohouti hned po vhazování získali puk a osvobodili se vyhozením.
     
    53:20
    Václav Pecen dostal při přesilovkové kombinaci nabito na modrou čáru a vypustil ze své hole prudkou ránu, jež však byla nepřesná a svůj cíl netrefila.
     
    53:41
    Domácí dál drží útočné pásmo a nahrávají si.
     
    54:00
    Martin Hynek získal puk a ze středního pásma ho nahodil do útočného území.
     
    54:04
    Brankář Nimmerrichter se vydal trochu ze svého brankoviště na výlet a odražený kotouč od zadního hrazení schoval do přerušení hry pod lapačkou.
     
    54:29
    Domácí sváděli dlouhý souboj o puk v rohu pásma soupeře, ale ten nakonec prohráli a Východočeši toho využili k vyhození.
     
    54:40
    Hra je přerušena v pásmu České Třebové, kde se bude vhazovat.
     
    54:48
    Martin Kříž přebral nahrávku na modré čáře, ale nakonec trefil jen hůl protihráče před sebou. Kotouč se odrazil do rohu pásma Kohoutů.
     
    55:17
    Hosté už jsou v plném počtu, domácí mladíci mají puk na holích a rozehrávají ze svého pásma.
     
    55:35
    Děj hry se odvíjí v pásmu Bruslařů, hosté si hledají prostor k ohrožení brankáře Nováka. Zatím neúspěšně, brodská defenziva je pozorná.
     
    56:08
    Česká Třebová se ještě snaží překlopit pomyslné misky vah na svou stranu a dotírá na soupeřovu rozehrávku v blízkosti brodské brány.
     
    56:24
    Kotouč se nebezpečně odrážel před brankovištěm mladých Bruslařů. Vše vyřešil až brankář Novák, který raději přerušil hru.
     
    56:47
    Mladí Bruslaři nakonec prokázali dobrý důraz ve svém pásmu a kotouč alespoň posunuli do středního pásma. Kohouti zakládají novou útočnou akci.
     
    57:13
    Havlíčkův Brod se pokusil pomoci si dlouhým nahozeným tak, aby nešlo o icing- Hosté však byli u puku dříve a rozehrávají.
     
    57:35
    Bruslaři hýří pohybem a daří se jim teď kontrolovat hrací předmět ve své moci.
     
    58:04
    Domácí dlouho kombinovali s pukem ve středním pásmu a nakonec z toho byl ofsajd, když jim nevyšel přechod do útočného území.
     
    58:18
    Pavel Kavalír měl dost času a prostoru na levém křídle, uvolnil se a z dálky vypálil, ale brankář Novák předvedl jeden z lehčích zákroků betonem.
     
    58:50
    Brankář Novák má puk na holi a rozehrává.
     
    59:00
    Domácím hokejistům nakonec přechod do útočného pásma nevyšel a je z toho icing. Oba týmy se snaží strhnout vítězství na svou stranu, ale je z toho spousta nepřesností.
     
    59:08
    Petr Kuchta posunul kotouč do útočného pásma tak, aby nešlo o zakázané uvolnění. Brodská defenziva tak má dost času na to, aby se zkonsolidovala.
     
    59:40
    Ze hry zbývá už jen 20 sekund, domácí nahodili do útočného pásma.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    V základní části jsme se jméno vítěze nedozvěděli, s čímž budou zřejmě spokojenější Bruslaři, kteří proti dosud neporaženému lídrovi soutěže už teď vybojovali minimálně bod. Sluší se však dodat, že vzhledem k průběhu zápasu naprosto zasloužený.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Prodloužení se hraje 3 na 3, uvidíme, jestli se dočkáme gólu. Puk mají Bruslaři.
     
    60:40
    Domácí kombinovali v útočném pásmu, ale kus černé gumy ztratili a vpřed míří hosté.
     
    61:02
    Petr Vlček (CTR) je vyloučen za hákování. Tomáš Chlubna krásně našel před bránou Michala Semráda, ale ten trefil jen gólmana!
     
    61:33
    Hosté získali puk a vyhodili.
     
    61:53
    Tomáš Ludvík obdržel dobrý pas na pravé křídlo do jízdy, sjel si do kruhu a vypálil k přední tyčce. Brankář Nimmerrichter schoval puk v lapačce.
     
    62:06
    Kohouti po buly získali puk a vhyodili.
     
    62:19
    Martin Kříž si dobře sjížděl do prostoru mezi kruhy, ale nahrávka na něj nakonec postrádala větší přesnost a hosté vyhodili až do Novákova hájemství.
     
    62:41
    Domácím teď nevyšla rozehrávka a je z toho icing. Při střídání se to na ledě ještě pošťuchuje.
     
    62:48
    Roman Janoušek přebral puk v blízkosti modré čáry a zkoušel střílet, ale jeho rána byla ještě tečována a minula Novákovu svatyni.
     
    63:15
    Hosté už jsou v plném počtu a bojují o puk v rohu brodského pásma.
     
    63:31
    Tomáš Chlubna se hezky protáhl až před bránu, ale vylámal si na brankáři Nimmerrichterovi, který byl dobře postavený, zuby!
     
    63:50
    Vpřed se tlačil i Petr Kuchta, který se protáhl do šance po pravém křídle, ale zblízka už nedokázal zakončit, když byl tísněný protihráčem.
     
    64:10
    Hosté zavezli puk do útočného území, ale brzy o něj přišli.
     
    64:50
    Puk je v rohu pásma České Třebové a vypadá to, že dnes uvidíme samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ano, a je to tak! Dnešní vyrovnaný a napínavý zápas rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Michael Schejbal se snažil zblízka vypálit nad Novákovu vyrážečku, ale tu trefil.
     
    1. série
    0:0
    Tomáš Ludvík zamíchal s pukem na holi, ale mezírku mezi betony gólmana hostů nenašel.
     
    2. série
    0:0
    Petr Vlček se pokusil o blafák do forhendu, ale zblízka minul bránu.
     
    2. série
    0:0
    Chlubna neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Hemský neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Kozlík neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Hynek neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Jindřich neproměňuje.
     
    5. série
    1:0
    Kuchta proměňuje.
     
    5. série
    1:1
    Pelán proměňuje.
     
    6. série
    2:1
    Kuchta vymíchal gólmana, ale dostal se do ostrého úhlu, přesto se dokázal trefit!
     
    6. série
    2:1
    Schejbal neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod B.
    Autorem vítězné branky je KUCHTA.
     
    Konec zápasu. (21:25:26)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Hlídek (Chlubna), 25. Bušek (Kuchta, Mendl), 33. Kozlík (Semrád), 43. M. Semrád, 44. Ludvík (Kuchta), rozh. náj. Kuchta – 4. Šimončič (Janoušek), 22. Lesák (Vlček), 31. Vlček (Zadina), 33. Zadina (Hemský, Vondráček), 45. Vlček (Hemský)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Schejbal (CTR)
    0:0   Ludvík (HBB)
    2. série:
    0:0   Vlček (CTR)
    0:0   Chlubna (HBB)
    3. série:
    0:0   Hemský (CTR)
    0:0   Kozlík (HBB)
    4. série:
    0:0   Hynek (HBB)
    0:0   Jindřich (CTR)
    5. série:
    1:0   Kuchta (HBB)
    1:1   Pelán (CTR)
    6. série:
    2:1   Kuchta (HBB)
    2:1   Schejbal (CTR)


    BK Havlíčkův Brod B: Novák (Adam) – Mendl, Kříž, Bušek, Suchý, M. Semrád, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Abbrent, M. Přibyl, Chlubna, Kuchta, Cejpek, Kozlík, Polák, Motl, Ludvík, Hlídek
    HC Kohouti Česká Třebová: Nimmerrichter (Husár) – Vondráček, Škvor, Krejnus, Lesák "C", Boruch, P. Fink – Hemský, Pelán, Pejcha, Vlček "A", Schejbal, Jindřich, Šimončič, Stehno, Smékal, Janoušek, Zadina, Kavalír

    Rozhodčí: Jiří Kareš – Zbyněk Louda, Aleš Zemánek
    bahis siteleri