Náchod – Nová Paka 3:2 (1:0 po s.n.) | Třebechovice p. O. – Hronov 4:3 (po pr.) | Jaroměř – Nový Bydžov 5:3 (kon.)
HC Jičín – Dvůr Králové n. L. 2:9 (kon.) | Chrudim – Choceň 8:2 (kon.) | Litomyšl – Polička 2:1 (1:0 po s.n.)
Světlá nS – Hlinsko 5:4 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Česká Třebová 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
BK Havlíčkův Brod B
6:5 (1:1, 2:3, 2:1 - 0:0)
HC Kohouti Česká Třebová
Středa 02.11.2016, 19:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod B.
    Autorem vítězné branky je KUCHTA.
     
    63:31
    Tomáš Chlubna se hezky protáhl až před bránu, ale vylámal si na brankáři Nimmerrichterovi, který byl dobře postavený, zuby!
     
    61:02
    Petr Vlček (CTR) je vyloučen za hákování. Tomáš Chlubna krásně našel před bránou Michala Semráda, ale ten trefil jen gólmana!
     
    52:57
    Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Hemský – 2 min., sekání).
     
    52:00
    Pavel Kavalír se dostal ke střele zblízka, ale nesešteloval si dobře mířidla a trestuhodně přestřelil soupeřovu bránu!
     
    48:52
    Vzájemně jsou potrestáni za hrubost Marek Hemský (CTR) a David Bušek (HBR).
     
    45:50
    Hodně nevybíravý zákrok předvedl Michael Šimončič (CTR) a usedá za katr ke dvouminutovému trestu za vražení na hrazení. Navíc obdržel osobní trest na 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku, který odpyká Michael Schejbal (CTR).
     
    44:37
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný brankostroj se nám rozjel v Kotlině a opět máme nerozhodný stav! Marek Hemský zblízka ještě kotouč do sítě nenatlačil, když skvěle zakročil brankář Novák, ale PETR VLČEK z dorážky neměl problém s tím, aby skóroval do odkryté brány z dorážky! Asistence: Marek Hemský.
     
    43:03
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelné, co se teď děje za věci na hrací ploše, mladí Bruslaři poprvé v utkání po dokonaném obratu vedou! Petr Kuchta z prostoru mezi kruhy zacinkal hezkou střelou jen na břevno, kotouč se odrazil k TOMÁŠI LUDVÍKOVI a ten ho pohotově dorazil do brány! Asistence: Petr Kuchta.
     
    42:05
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, počtvrté v utkání Bruslaři srovnali s Kohouty krok! MICHAL SEMRÁD se ujal kotouče, vyjel si až do pravého kruhu a naprosto úchvatnou střelou vymetl protější šibenici! Tohle už snad nešlo trefit lépe! Bez asistence.
     
    41:00
    Hodně velké zmatky kolem brankoviště Čeňka Nováka! Bruslaři ale hodně perné chvilky přečkali a odpálili puk pryč z předbrankového prostoru!
     
    40:01
    Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Vlček – 2 min.).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Chlubna – 2 min., hrubost).
     
    39:49
    Brankář Nimmerichter lapil střelu od modré čáry a dorážet se snažil David kozlík (HBR), jenž ale zasáhl gólmana a pyká za sekání. Brankáři se sportovně omluvil.
     
    38:46
    V útočném pásmu byl evidentně podražen Tomáš Chlubna a domácí si zahrají přesilovku. Potrestaným hráčem je Marek Hemský (CTR).
     
    34:48
    Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Smékal – 2 min.).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Ludvík – 2 min.).
     
    33:11
    Parádní hokej v Kotlině pokračuje! Nejdříve hezky vypálil z kruhu Tomáš Chlubna a brankář Nimmerrichter předvedl ukázkový semafor svou lapačkou, vzápětí najížděl před bránu Václav Pecen, ale prudký kotouč nedokázal tečovat!
     
    32:43
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Lehko nabyl. lehko pozbyl! Havlíčkobrodská radost ještě nestihla ani utichnout a Kohouti ji uťali! Marek Hemský zblízka ještě ležícího gólmana Nováka neprostřelil, ale kotouč se odrazil k volnému TOMÁŠI ZADINOVI, jenž pálil do odkryté brány. Brankář Novák předvedl ještě tygří skok, ale nebylo to už nic platné! Asistence: Marek Hemský, David Vondráček.
     
    32:15
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelné, Havlíčkův Brod potřetí za sebou našel odpověď na branku České Třebové a opět s lídrem soutěže srovnává krok! Michal Semrád předložil dobrou nahrávku mezi kruhy DAVIDU KOZLÍKOVI, který si srovnal kotouč na hůl a vypustil ze své hole nechytatelnou dělovku, jež zapadla přesně pod víko! Asistence: Michal Semrád.
     
    30:40
    O bleskovou odpověď se mohl postarat rychlonohý Tomáš Chlubna, který se probil až před bránu, ale zblízka vyprášil jen Nimmerrichterovy betony!
     
    30:13
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Mladí Bruslaři vyrobili obrovskou chybu při rozehrávce a zkušený soupeř ji nekompromisně potrestal, po čemž už dnes potřetí vede! Tomáš Zadina se snadno zmocnil kotouče za bránou soupeře a našel v levém kruhu PETRA VLČKA, jenž hezkou zápěstní střelou obstřelil gólmana Nováka! Asistence: Tomáš Zadina.
     
    24:54
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Soubor z Kotliny přesilovku bleskově využil a v Kotlině platí znovu nerozhodný stav! Kotouč putoval při přesilovkové kombinaci po ose Dušan Mendl – Petr Kuchta – DAVID BUŠEK. Brankář Nimmerrichter pustil hodně laciný gól, protože čekal nahrávku před bránu, ale Bušek ho z úhlu na pravé straně propálil! Asistence: Petr Kuchta, Dušan Mendl.
     
    24:29
    Tohle přesně domácí v tuto chvíli, kdy byli pod tlakem, potřebovali. Zbytečný faul kolenem předvedl v útočném území Pavel Kavalír (CTR).
     
    22:09
    Další vyloučení na straně domácích. Bruslaři hráli v šesti a dvouminutový trest odpyká Lukáš Motl (HBR).
     
    21:02
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Zbytečné vyloučení Martina Kříže přišlo mladé Bruslaře hodně draho, Kohouti si berou zpět ztracené vedení! Petr Vlček nahrál na modrou čáru VÁCLAVU LESÁKOVI, jehož dělovka skončila až za zády brankáře Nováka! Nejsem si jistý, možná tam byla ještě teč někoho z domácích hráčů. Asistence: Petr Vlček.
     
    20:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Kříž – 2 min., napadení).
     
    15:15
    Kohouti se zabydleli v útočném pásmu a bylo z toho velké nebezpečí! Petr Vlček se opřel do puku na modré čáře a jeho dělovka skončila na Novákovu betonu!
     
    14:18
    Tomáš Chlubna vletěl do gólmana Nimmerrichtera a obdržel dvouminutové trest za nedovolené bránění. Dlouhá přesilovka 5 na 3 pro Východočechy.
     
    14:09
    Ondřej Hlídek (HBR) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    11:15
    Tohle byla velká šance Bruslařů! Parádní nahrávku obdržel před bránu Ondřej Hlídek, který měl kolem sebe spoustu prostoru, ale prudkou střelu poslal nad břevno!
     
    08:35
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, mladí Bruslaři se dočkali naprosto zaslouženého gólu a v Kotlině máme vyrovnáno! Tomáš Chlubna přihrál v útočném pásmu na hůl ONDŘEJE HLÍDKA, který se už sice dostal na levé straně do těžkého úhlu, ale i přesto s přispěním štěstěny prostřelil gólmana Nimmerrichtera! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    03:41
    Česká Třebová právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Bruslaře, Kohouti se z nenápadné akce ujímají po ubráněném oslabení vedení! Tomáš Janoušek zavezl kotouč po pravém křídle až za úroveň brankové čáry a naservíroval luxusní pas přímo na hůl MICHAELA ŠIMONČIČE, jenž zblízka tečoval kotouč přímo do pravého horního rohu Novákovy brány, který neměl šanci! Asistence: Tomáš Janoušek.
     
    00:27
    A hned tu máme první vyloučení. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám Jakub Pejcha (CTR) za podražení, kterého se dopustil v rohu obranného pásma.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Hlídek (Chlubna), 25. Bušek (Kuchta, Mendl), 33. Kozlík (Semrád), 43. M. Semrád, 44. Ludvík (Kuchta), rozh. náj. Kuchta – 4. Šimončič (Janoušek), 22. Lesák (Vlček), 31. Vlček (Zadina), 33. Zadina (Hemský, Vondráček), 45. Vlček (Hemský)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Schejbal (CTR)
    0:0   Ludvík (HBB)
    2. série:
    0:0   Vlček (CTR)
    0:0   Chlubna (HBB)
    3. série:
    0:0   Hemský (CTR)
    0:0   Kozlík (HBB)
    4. série:
    0:0   Hynek (HBB)
    0:0   Jindřich (CTR)
    5. série:
    1:0   Kuchta (HBB)
    1:1   Pelán (CTR)
    6. série:
    2:1   Kuchta (HBB)
    2:1   Schejbal (CTR)


    BK Havlíčkův Brod B: Novák (Adam) – Mendl, Kříž, Bušek, Suchý, M. Semrád, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Abbrent, M. Přibyl, Chlubna, Kuchta, Cejpek, Kozlík, Polák, Motl, Ludvík, Hlídek
    HC Kohouti Česká Třebová: Nimmerrichter (Husár) – Vondráček, Škvor, Krejnus, Lesák "C", Boruch, P. Fink – Hemský, Pelán, Pejcha, Vlček "A", Schejbal, Jindřich, Šimončič, Stehno, Smékal, Janoušek, Zadina, Kavalír

    Rozhodčí: Jiří Kareš – Zbyněk Louda, Aleš Zemánek
    bahis siteleri