Columbus – Anaheim 3:2 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 1:2 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Chicago 1:2 (po pr.)
po prodl.
St. Louis Blues
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 10.11.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:25 Artemij PANARIN - 1:2
     
    60:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je konec!! Alex Pietrangelo ještě ani nestihl pořádně naskočit do hry a už musel překousnout pohled na radující se hráče Blackhawks, kteří si z dnešního dramatu odváží dva body. Na začátku rozhodujícího momentu stál Patrick Kane, který přihrál k modré čáře Seabrookovi. Ten nestřílel, nýbrž ještě pozval do akce ARTEMIJE PANARINA, který si povyjel z levého kruhu a z jeho vrcholku vystřelil zápěstím přes dvojici hráčů, kvůli kterým Allen téměř nic neviděl, a na bleskurychle letící kotouč prakticky nezareagoval. Asistence: Brent Seabrook, Patrick Kane.
    57:49 Alex PIETRANGELO - 1:1
     
    57:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrovská euforie ve Scottrade Center! Domácímu celku se konečně povedlo vyrovnat a zrušit čisté konto Coreyho Crawforda! Tarasenko z pravé strany neúspěšně hledal mezi kruhy postaveného Lehteräho. Kotouč se neplánovaně dostal až na modrou čáru, odkud vystřelil ALEX PIETRANGELO a propálil hostujícího gólmana, který byl v osudném okamžiku mírně rozhozený projíždějícím protihráčem a nemohl tak ideálně zasáhnout. Asistence: Jaden Schwartz, Vladimir Tarasenko.
    21:22 Marián HOSSA - 0:1
     
    21:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve dvaadvacáté minutě dostávají jako první do vedení! Gustav Forsling dostal od Panarina ideální přihrávku do nápřahu. Allen jeho pumelici od modré vyrazil pouze k nepokrytému MARIÁNU HOSSOVI, který už to měl při dorážce poměrně jednoduché a v ložené šanci nezaváhal. Asistence: Gustav Forsling, Artemij Panarin.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 58. Pietrangelo (Schwartz, Tarasenko) – 22. Hossa (Forsling, Panarin), 61. Panarin (Seabrook, P. Kane)


    St. Louis Blues: Allen – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Lindbohm – Tarasenko, Lehterä, Schwartz – Perron, Berglund, Steen – Jaškin, Stastny, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall.
    Chicago Blackhawks: Crawford – B. Campbell, Keith, Seabrook, Kempný, Hjalmarsson, Forsling – P. Kane, Toews (C), Schmaltz – Hossa, Anisimov, Panarin – Pánik, Krüger, Hartman – Tootoo, Rasmussen, Desjardins.

    Rozhodčí: Rank, Meier – Alphonso, Pancich

    Diváci: 18 704
    bahis siteleri