Columbus – Anaheim 3:2 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 1:2 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Chicago 1:2 (po pr.)
po prodl.
St. Louis Blues
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 10.11.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:25 Artemij PANARIN - 1:2
     
    60:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je konec!! Alex Pietrangelo ještě ani nestihl pořádně naskočit do hry a už musel překousnout pohled na radující se hráče Blackhawks, kteří si z dnešního dramatu odváží dva body. Na začátku rozhodujícího momentu stál Patrick Kane, který přihrál k modré čáře Seabrookovi. Ten nestřílel, nýbrž ještě pozval do akce ARTEMIJE PANARINA, který si povyjel z levého kruhu a z jeho vrcholku vystřelil zápěstím přes dvojici hráčů, kvůli kterým Allen téměř nic neviděl, a na bleskurychle letící kotouč prakticky nezareagoval. Asistence: Brent Seabrook, Patrick Kane.
     
    58:24
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Alex Pietrangelo – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    57:49 Alex PIETRANGELO - 1:1
     
    57:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrovská euforie ve Scottrade Center! Domácímu celku se konečně povedlo vyrovnat a zrušit čisté konto Coreyho Crawforda! Tarasenko z pravé strany neúspěšně hledal mezi kruhy postaveného Lehteräho. Kotouč se neplánovaně dostal až na modrou čáru, odkud vystřelil ALEX PIETRANGELO a propálil hostujícího gólmana, který byl v osudném okamžiku mírně rozhozený projíždějícím protihráčem a nemohl tak ideálně zasáhnout. Asistence: Jaden Schwartz, Vladimir Tarasenko.
     
    54:53
    Kaneova rychlá přihrávka skončila v levém kruhu u Toewse, který neměl čas na žádnou přípravu, přesto svou střelou trefil tyč!
     
    54:44
    Tak tohle je hodně zbytečná komplikace pro svěřence Kena Hitchcocka! Ten měl na ledě hned šest hráčů, a proto nyní bude sledovat další přesilovku Hawks.
    54:07 Nekompromisní bitka mezi Upshallem a Panarinem.

     
    54:07
    Už tak bouřlivou atmosféru nyní ještě více rozproudila šarvátka mezi Panarinem a Upshallem! Oba borci si vyměnili několik ran, ovšem na ledě nakonec neskončil ani jeden z nich. Pro oba rohovníky už je pochopitelně připraven pětiminutový trest.
     
    53:34
    Zámek u vlastní branky nyní na vlastní kůži zažívá i domácí čtveřice, která už toho má plné zuby a z posledních sil čelí náporu Kanea a spol!
     
    51:58
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Patrik Berglund – 2 min., sekání).
     
    50:22
    Domácí fanoušci se už radovali z vyrovnání! Stastny v předbrankovém prostoru ještě posouval puk za sebe k Tarasenkovi, před kterým zívala prázdná branka, jenže Crawford ji znovu zázračně uchránil!
     
    49:19
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Jonathan Toews – 2 min., podražení).
    35:48 Patrick Kane se krásně protáhl do samostatného úniku.

     
    35:48
    Hjalmarsson se za hostující brankou marně snažil přerušit hru, poté ale vykouzlil parádní únikovou přihrávku pro Patricka Kanea, jenž si to šteloval na forhendový blafák, ale Allen jeho zakončení mezi betony zastavil.
     
    33:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Michal Kempný – 2 min., hrubost).
     
    31:30
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Marián Hossa – 2 min., hákování).
    21:22 Marián HOSSA - 0:1
     
    21:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve dvaadvacáté minutě dostávají jako první do vedení! Gustav Forsling dostal od Panarina ideální přihrávku do nápřahu. Allen jeho pumelici od modré vyrazil pouze k nepokrytému MARIÁNU HOSSOVI, který už to měl při dorážce poměrně jednoduché a v ložené šanci nezaváhal. Asistence: Gustav Forsling, Artemij Panarin.
     
    08:10
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Andrew Desjardins – 2 min., faul kolenem).
     
    04:34
    Hosté si hned v úvodu zápasu zahraní dvojnásobnou přesilovku! Za Shattenkirkem si jde za sekání odpočinou také Alex Pietrangelo.
     
    04:10
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Kevin Shattenkirk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 58. Pietrangelo (Schwartz, Tarasenko) – 22. Hossa (Forsling, Panarin), 61. Panarin (Seabrook, P. Kane)


    St. Louis Blues: Allen – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Lindbohm – Tarasenko, Lehterä, Schwartz – Perron, Berglund, Steen – Jaškin, Stastny, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall.
    Chicago Blackhawks: Crawford – B. Campbell, Keith, Seabrook, Kempný, Hjalmarsson, Forsling – P. Kane, Toews (C), Schmaltz – Hossa, Anisimov, Panarin – Pánik, Krüger, Hartman – Tootoo, Rasmussen, Desjardins.

    Rozhodčí: Rank, Meier – Alphonso, Pancich

    Diváci: 18 704
    bahis siteleri