Kovo Praha – Sudoměřice 2:4 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 8:4 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
8:4 (4:1, 3:2, 1:1)
HBC Pardubice
Neděle 13.11.2016, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 15. kolo
     
    43:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice odpovídají svou čtvrtou brankou v utkání. Bomba od modré v podání PETRA FILIPA zapadla až do branky. Asistence: Ondřej Březina.
     
    43:00
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Poměrně jednoduchý gól v podání MARTINA KRUČKA. Ten již dokončoval své střídání a už neměl příliš sil, i přesto dokázal na Smekala vyslat ještě jednu střelu, nebo tedy spíš nahození, které zapadlo nad levý beton pardubického brankáře. Asistence: Tomáš Wróbel, David Vyskočil.
     
    23:30
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď v podání Pražanů! Pardubice sice byly opět usazeny v pásmu, ale následný útočný výpad 2 na 1 vyřešil MICHAL KOVÁŘ nejlepším možným způsobem, a to již sedmou brankou! Lví podíl na této brance má také krásně přihrávající Radek Sitter. Asistence: Radek Sitter, Jan Nýdl.
     
    22:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    JAN BÍLÝ byl mezi kruhy úplně sám, toho si moc dobře všiml Pavel Kubeš, který mu poslal přesný pas a pro Bílého už nebyl problém z voleje trefit odkrytou část branky. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    21:43
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Další one man show v podání TOMÁŠE FEJFARA! Urputným napadáním v oslabení dohnal obránce Pardubic k chybě, na modré čáře se u mantinelu ujal míčku a dostal se do úniku, který proměňuje střelou do bližšího rohu – 6:2! Bez asistence.
     
    17:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Otto Urbanec se s míčkem octl mezi kruhy úplně sám, poté akci ještě vyšperkoval nahrávkou na ONŘEJE BŘEZINU, který poslal míček pod břevno. Asistence: Otto Urbanec.
     
    15:23
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Ihned po začátku prostřední periody se do velké šance v podobě brejku dostal TOMÁŠ WRÓBEL a ten tuto šanci využívá! Asistence: Martin Kruček, Tomáš Fejfar.
     
    11:51
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak to byla další paráda v podání první útočné lajny Kert Parku! Po dalším tlaku v obranném pásmu Pardubic se nakonec míček dostal k Tomášovi Wróblovi, který jej předložil na hůl TOMÁŠOVI FEJFAROVI a ten neměl problém trefit odkrytou branku – 4:1! Asistence: Tomáš Wróbel, Jan Nýdl.
     
    10:07
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Už už se zdálo, že z této série šancí Kert Parku nic nebude. Třetí chybu v obraně Pardubic v krátké době však již MICHAL KOVÁŘ trestá! Další pěkný gól, kdy míček zapadl do horních pater branky – 3:1. Asistence: Jiří Kruček, Jan Nýdl.
     
    04:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Míček se po čistě vyhraném buly z hole Pavla Kubeše dostal na modrou k ROMANOVI KREJČÍMU, který Mikla propálil nekompromisně střelou z voleje. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    04:07
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Martin Kruček krásně vedl míček po levé straně a poté jej na zlatém podnose poslal mezi kruhy TOMÁŠOVI WRÓBLOVI, který střelou z voleje poslal míček nad beton Stárka. Asistence: Martin Kruček, Tomáš Fejfar.
     
    03:04
    Kert Park právě vstřelil branku!
    V tomhle střídání mimořádně aktivní TOMÁŠ FEJFAR vyjel s míčkem od pravého mantinelu až mezi kruhy, odkud nekompromisně zápěstím vymetl pavučinky v levém horním rohu Stárkovy branky – 1:0! Bez asistence.

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 4. Fejfar, 5. Wróbel (Kruček M., Fejfar), 11. Kovář (Kruček J., Nýdl), 12. Fejfar (Wróbel, Nýdl), 16. Wróbel (Kruček M., Fejfar), 22. Fejfar, 24. Kovář (Sitter, Nýdl), 43. Kruček M. (Wróbel, Vyskočil) – 5. Krejčí (Kubeš), 18. Březina (Urbanec), 23. Bílý (Kubeš), 44. Filip (Březina)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Varga) – Dulava, Nýdl, Skalník, Šperl, Roznberg, Kuna – Fejfar, Kruček M., Wróbel, Kruček J., Sitter, Kovář, Vyskočil, Toula, Postulka.
    HBC Pardubice: Stárek (od 12. Smekal) – Filip, Krejčí, Vlasák, Kosina, Mokrý, Novotný – Kubeš, Bílý, Förstl, Březina, Česák, Urbanec, Urban, Merta, Skřivánek, Staněk.

    Rozhodčí: Kettner, Záhora

    Diváci: 72
    bahis siteleri