Teplice – N. Strašecí 5:2 (kon.)
konec
HBC Rondo Teplice
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HBC Nové Strašecí
Neděle 13.11.2016, 11:00 • Krupka • 1. Liga
     
    V zápase mělo lehce navrch domácí Rondo Teplice a to po celé utkání. Hostující Nové Strašecí se sice ujalo vedení jako první. Poté domácí rychle vyrovnali a byli vždy o krok napřed, přes veškerou snahu hostujícího Nového Strašecí nedokázali srovnat krok ani skóre. Třetí třetinu si domácí pohlídali a vyčkávali už jen na příležitostné akce, které byly velmi nebezpečné. Ve třetí třetině dokázal skórovat pouze domácí ke konci třetiny a tím bylo o výsledku rozhodnuto. Tři body zůstaly domácímu Rondu Teplice. (12:52:07)
     
    Konec zápasu.
     
    43:38
    Teplice právě vstřelily branku!

    Poté co se domácí ubránili tlaku hostů, se následně vrhli do útoku. Domácí kapitán Bím poslal míček do prostoru před bránu, kde si míček našel LUKÁŠ SIEDTMANN a střelou do horní části překonal hostujícího gólmana. O osudu utkání je rozhodnuto.
    Asistence: Bím.
     
    43:05
    Hostující tým zatlačil domácí, a však domácí se úspěšně ubránili.
     
    41:52
    Hostující tým měl obrovské štěstí a to hned dvakrát. Nejdříve pustili domácí do situace dva na jednoho a následně k přečíslení tři na dva. Nejdříve domácí pokazili nahrávku v akci dva na jednoho. Přečíslení tři na dva se jim povedlo mnohem lépe, ale hostující gólman našel míček v lapačce.
     
    40:49
    Hostující se nevzdávají a stále se snaží zvrátit výsledek zápasu. Domácí však drží zápas ve svých rukou.
     
    38:20
    Teplice právě vstřelily branku!

    Domácí ukázali, že umí hrát přesilové hry. Poté co se rozestavili, mohla začít jejich akce. Bím přihrál Poláčkovi, jenž se nebál poslat křižnou nahrávku na JANA PLACHÉHO, který propálil hostujícího gólmana z první.
    Asistence: Poláček, Bím.
     
    38:15
    Domácí se usídlili v pásmu, rozestavili své postavení, jenže se jim nepovedla rozehrávka a tím se hostující na chviličku osvobodili.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HBC Nové Strašecí (Samšuk – 2 min., podražení).
     
    35:04
    Domácí tým se vzchopil a hned nebezpečně ohrozil hostující branku. Hostující gólman Liška srazil míček, ale nevěděl že ho má pod sebou. Naštěstí pro hosty, byla hostující obrana včas na svém místě a míček uklidila z brankového prostoru.
     
    34:03
    Hostující tým přitlačil domácí v jejich obranném pásmu. Snaží se vyrovnat, jenže se jim nedaří překonat domácího gólmana Vanečka.
     
    33:13
    Hostující Faliař chtěl po vyhraném vhazování vyslat do brejku Čadka pomocí lobu. Lob se mu nepovedl, proto domácí hráč zachytil přihrávku a vypálil. Hostující gólman Liška vyrazil, následně hosté vyhazují na zakázané uvolnění
     
    32:16
    Hostující se dostali ze sevření domácích a hned měli příležitost ke srovnání. Od modré čáry pálil Ševčík a následně se pokoušel dorážet Čadek, který byl následně sražen k zemi domácí obranou.
     
    31:17
    Hra se přelívala ze strany na stranu, poté se domácí usadili v útočném pásmu, hostující se ubránili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    30:10
    Hostující tým vyhrál úvodní vhazování a snaží si vypracovat šance, ale nepovedlo se.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hostující tým se konečně probral a vytváří si nebezpečné situace, domácí tým není pozadu. Oba týmy v druhé patnáctiminutovce skórovali pouze jednou, protože o proti první třetině se zápas vyrovnal.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:57
    Hostující tým si špatně rozebral domácí hráče. K míčku se dostal Bačák, který se z bez prostřední blízkosti snažil propálit hostujícího gólmana Lišku. Liška díky své výstroji lapil míček, který následně zůstal pod ním.

    Jan Vacek

    Branky a nahrávky: 3. Bačák (Jarkovský, Melina), 15. Prokš (Bím, Jarkovský), 19. Chmelina (Bím, Plachý), 39. Plachý (Poláček, Bím), 44. Siedtmann (Bím) – 3. Čížek (Čadek, Lev), 17. Kmeť (Čadek)


    HBC Rondo Teplice: Váníček – Prokš, Chmelina, Hovorka, Plachý – Sláma, Bím "C", Siedtmann, Bačák, Poláček, Jarkovský, Kubeš
    HBC Nové Strašecí: Liška (Dvořák) – Samšuk, Duchoň T. "C", Husák, Lev – Čadek, Kmeť, Faliař, Hlausa,Čížek, Duchoň O., Brada, Ševčík

    Rozhodčí: Cícha, Žák

    Diváci: 17
    bahis siteleri