Engineers Prague – UK Kings Prague 1:2 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
UK Kings Prague
Úterý 15.11.2016, 18:00 • ZS Hvězda Praha • European University Hockey League
Partner:
     
    59:42
    Oddechový čas si berou ve stejnou dobu také hosté z Univerzity Karlovy.
     
    59:42
    Oddechový čas pro Techniku Praha.
     
    59:33
    Příhoda míří na střídačku. Technika hraje v šesti.
     
    54:28
    Tak to byla veliká příležitost Univerzity Karlovy. Hosté se dostali do přečíslení, které zakončoval Baláž. Aleš Příhoda se však výborně přemístil a střelu hostujícího obránce dokázal zlikvidovat.
     
    48:23
    Vyloučení v týmu Technika Praha (Jakub Hudek – 2 min., podražení).
     
    40:23
    Vyloučení v týmu UK Praha (2 min. – podražení).
     
    39:11
    Vyloučení v týmu UK Praha (Karel Herr – 2 min., hákování).
     
    38:26
    Tým Technika Praha právě vstřelil branku!
    Domácím se daří snížit. Odražený kotouč se dostal před branku na hůl ADAMA HYRŠLA, který na nic nečekal a kotouč poslal pod horní tyč hostující branky. Bez asistence.
     
    36:58
    Hosté jeli do přečíslení dvou na jednoho. Štěpán Veselý to vzal na sebe a zkusil Příhodu propálit. Domácí gólman dokázala kotouč zastavit svou výstrojí. To byla velmi slibná šance Univerzity Karlovy.
     
    35:08
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali ubránit oslabení a sami záhy odskakují na rozdíl dvou branek. Přesným střelcem se stal PETR NOVÁK. Asistence: Matyáš Hložek.
     
    32:48
    Vyloučení v týmu UK Praha (Jaroslav Vacek – 2 min., hrubost).
     
    26:20
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. VÁCLAV KLINDERA dostal kotouč na hokejku, sjel si na střed, odkud přízemní střelou propálil Aleše Příhodu. Bez asistence.
     
    24:34
    Vzápětí je tu další obrovská šance hostů. Martin Slánský se dostal za obranu domácích a uháněl na branku. Zakončení mu nakonec ztížil vracející se obránce Techniky. Slánský tak nemohl zakončit tak, jak by chtěl.
     
    23:56
    Obrovská šance Univerzity Karlovy. Odražený kotouč nedokázal dostat do prázdné branky jeden z hostujících hráčů. Příhoda by byl bez šance. Kotouč se však mezi tři tyče nevešel a domácí následně vyvezli puk ven z pásma.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu Technika Praha (Vítězslav Pálka – 2 min., hákování).
     
    06:45
    Po špatné rozehrávce hostů se dostal do obrovské šance Bazgier, který jel sám na Olivu. Ten však dokázala ztlumit ránu domácího hráče a jen díky němu je stav stále nerozhodný.
     
    04:53
    Václav Klindera se dostal na středu ke kotouči a byl sám před Příhodou. Ten nakonec zasahovat nemusel, jelikož kotouč minul domácí branku. To byla dobrá šance hostujícího mužstva.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 39. Hyršl – 27. Klindera, 36. Novák (Hložek)


    ČVUT Engineers Prague: Příhoda (Matuna) – Klement, Kuruc, Pelc, Žáček, Zilcher, Pálka, Herna, Sem – Janoušek, Ujfaluši, Bazgier – Ad. Hyršl, Tobola, Fiala – Kolář, Hlaváč, Heža – Urbánek, Potocký, Hudek
    UK Kings Prague: Oliva (Skuhrovec) – Krátký, Knobloch, Baláž, Bartoš, Herr, Ottomanský, Pastier, Vacek – Al. Hyršl, Kasala, Slánský – Hložek, Klindera, Novák – Špičan, Valder, Gremlica – Klindera, Svoboda
    bahis siteleri