Boston – St. Louis 2:4 (kon.) | Toronto – Carolina 1:2 (kon.) | Florida – Philadelphia 1:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 3:4 (kon.) | Anaheim – NY Islanders 2:3 (4:5 po s.n.)
konec
Boston Bruins
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
St. Louis Blues
Středa 23.11.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Jori LEHTERÄ - 2:4
     
    58:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A vzápětí přišla druhá branka JORIHO LEHTERY v tomto utkání. Finský útočník dostal kotouč do útoku, kde se následně střelou z levé strany dokázal prosadit. Je rozhodnuto! Asistence: David Perron a Patrik Berglund.
    36:11 Paul STASTNY - 2:3
     
    36:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A nyní je tu obrat! Jaden Schwartz se dostal k puku mezi kruhy. Svým pokusem z otočky ovšem trefil jen beton připraveného Raska. Ten ale kotouč srazil jen před volného PAULA STASTNYHO, jenž trefil odkrytou branku! Totožná branka jako ta druhá. Asistence: Jaden Schwartz a Nail Jakupov.
    33:59 Robert BORTUZZO - 2:2
     
    33:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno je až nyní! Snažení Blues pokračovalo a zakončeno bylo střeleckým pokusem od modré čáry. Ten byl Raskem vyražen na levou stranu, kde se bekhendem do odkryté klece prosadil ROBERT BORTUZZO! Asistence: Patrik Berglund a Colton Parayko.
    28:59 Dominic MOORE - 2:1
     
    28:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    A hosté následně v přesilovce inkasují! Odražený kotouč dojel DOMINIC MOORE, jenž se na levém kruhu dostal ke střele. Jeho pokus k pravé tyčce nakonec skončil v síti a Boston opět vede! Asistence: Riley Nash.
    23:23 Jori LEHTERÄ - 1:1
     
    23:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Aktivnější hosté se po své aktivitě konečně dočkávají vyrovnávací branky! Colton Parayko na modré čáře napřáhl k tvrdé střele, která se před brankou ještě otřela o JORIHO LEHTERU a následně skončila za zády Tuukky Raska! Asistence: Colton Parayko a Vladimir Tarasenko.
    07:44 David BACKES - 1:0
     
    07:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po následném snažení ovšem padá první branka! Kdo jiný by mohl dát branku, než DAVID BACKES! Ten se postavil skvěle do brankoviště, kde střelou mezi betony dokázal překonat svého bývalého spoluhráče. Byla to branka číslo 20 000 v historii bostonského hokeje. Asistence: Torey Krug a David Krejčí.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Backes (Krug, Krejčí), 29. D. Moore (Riley Nash) – 24. Lehterä (Parayko, Tarasenko), 34. Bortuzzo (Berglund, Parayko), 37. Stastny (Schwartz, Jakupov), 59. Lehterä (Perron, Berglund)


    Boston Bruins: T. Rask – Carlo, Chára, McQuaid, Krug, Liles, Morrow – Riley Nash, Bergeron, Marchand – Backes, Krejčí, Beleskey – Czarnik, Spooner, Kuraly – J. Hayes, D. Moore, Schaller.
    St. Louis Blues: Allen – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Bortuzzo – Perron, Stastny, Schwartz – Tarasenko, Lehterä, Fabbri – Jakupov, Berglund, Jaškin – Reaves, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: Meier, Watson – Nowak, Knorr

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri