Jihlava – Prostějov 4:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Havířov – Litoměřice 2:1 (po pr.)
Kladno – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Slavia – Motor ČB 2:5 (kon.) | Přerov – Třebíč 2:3 (kon.)
konec
HC Most
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 23.11.2016, 17:30 • ZS Most • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:26
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre utkání! ADAM RULÍK zachytil ve středním pásmu rozehrávku Ústí, vybruslil za modrou a vypálil na Soukupa, kterému puk nešťastn propadl mezi rukou a tělem a došoural se za brankovou čáru. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    38:14
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen prosazují po velkém tlaku! TOMÁŠ DIVÍŠEK přihrával napříč pásmem na Šestáka, ten mu přihrávku vrátil a prvně jmenovaný trefil přesně prostor u bližší tyče. Asistence: David Šesták.
     
    11:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté znovu vedou! JAN DALECKÝ přihrál na Berana, který se v přečíslení 2 na 1 rozhodl pro střelu, Hübl jeho pokus vyrazil před sebe a pro prvně jmenovaného už nebyl problém přehodit ležícího brankáře Mostu. Asistence: Matěj Beran.
     
    04:28
    Most právě vstřelil branku!
    JAROSLAV ŠIMEČEK se postaral o bleskové vyrovnání Mostu! Ve středním pásmu zpracoval puk, udělal dva rychlé kroky za modrou a střelou zápěstím pod víko překvapil Soukupa. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    03:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují těsně po konci přesilové hry! JAROSLAV ROUBÍK dostal přesnou přihrávku na levý kruh napříč pásmem a trefil přesně prostor mezi lapačkou a tělem Hübla. Asistence: Jan Kloz.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 5. J. Šimeček (Stříbrný), 39. Divíšek (Šesták), 42. Rulík (Stříbrný) – 4. Roubík (J. Kloz), 12. Dalecký (Beran)


    HC Most: J. Hübl – Kokeš, Charousek, Šesták, K. Černý, Rulík, Hora – Gerhát, Válek, Kubinčák – Divíšek, Dufek, Rod – J. Šimeček, Stříbrný, Smolka – Řehoř, M. Havelka.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup – M. Vágner, Bernad, Vl. Brož, Kasík, Přindiš, Husák, Zajíc – J. Kloz, Roubík, Melka – D. Merta, Vrdlovec, Z. Doležal – Poulíček, Beran, Dalecký – Moučka, Gengel, Loskot.

    Rozhodčí: Sýkora – Šperl, Jílek

    Diváci: 247
    bahis siteleri