Minsk – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | Jaroslavl – Barys 7:1 (kon.)
Jokerit – Ufa 2:1 (2:0 po s.n.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Riga – Čeljabinsk 2:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 04.12.2016, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Miks INDRAŠIS - 2:4
     
    59:23
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je alespoň znovu sníženo a sympatický výkon Rigy je tak částečně odměněn. Po rychlém kontru se dostal ke střele z dálky Galvinš, jeho pokus Děmčenko vyrazil pouze před sebe, kde byl jako první MIKS INDRAŠIS, jenž dokázal puk doklepnout do sítě! Asistence: Guntis Galvinš a Oskars Cibulskis.
    57:30 Maxim JAKUCEŇA - 1:4
     
    57:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hodně riskovali a zkusili to bez gólmana, tento tah ale nevyšel – MAXIM JAKUCEŇA se dostal v útočné třetině k puku, měl dost času na to, aby zamířil a tak vlastně neměl žádný problém s tím, aby dokázal propálit blokujícího Redlihse, který se snažil marně! Asistence: Alexandr Černikov a Vasilij Děmčenko.
    55:10 Lauris DARZINŠ - 1:3
     
    55:10
    Riga právě vstřelila branku!
    No a přeci jen je nakonec alespoň sníženo! LAURIS DARZINŠ se vrátil z trestné lavice s velkým elánem a dokázal se dostat do palebné pozice – jeho první střelu sice ještě vyrazil Děmčenko, ale na dorážku už byl krátký a puk tak skončil v brance! Asistence: Aleksandrs Jerofejevs.
    33:57 Alexej KRUČININ - 0:3
     
    33:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak toto už je pro domácí jen hodně těžko hratelné! K puku se dostal v levém kruhu ALEXEJ KRUNIČIN, který viděl, že Kalninš nemá dobře pokrytou zadní tyč a vyslal tak projektil, který zapadl naprosto přesně tam, kam měl – hosté tak jdou do trháku o tři branky! Asistence: Paul Szczechura.
    27:11 Paul SZCZECHURA - 0:2
     
    27:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přesilovka je hodně rychle využita a hosté jdou do vedení o dvě branky! Pestunov se dostal k puku za bránou, odkud vyjel a poslal přesný pas přes celé brankoviště na volného PAULA SZCZECHURU, jenž byl velice pohotový a protlačil puk z velkého úhlu do branky! Asistence: Dmitrij Pestunov.
    12:20 Derek ROY - 0:1
     
    12:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    No a domácí nakonec asi zaslouženě inkasují jako první – k individuální akci se nadechl DEREK ROY, který prokličkoval přes několik obránců a celou pohlednou akci zakončil přesnou ranou do horního rohu Kalninšovy brány! Asistence: Dmitrij Pestunov.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 56. Darzinš (Jerofejevs), 60. Indrašis (Galvinš, Cibulskis) – 13. Roy (Pestunov), 28. Szczechura (Pestunov), 34. Kručinin (Szczechura), 58. Jakuceňa (Černikov, Děmčenko)


    Dinamo Riga: Kalninš (41. Sedláček) – Mullen, K. Redlihs (A), J. Redlihs, Jerofejevs, Cibulskis, Galvinš – Meija (C), Gillies, Shugg – E. Kulda, Sčastlivyj, Skvorcovs – Indrašis, Bičevskis, Darzinš – Saulietis, Pavlovs, Lipsbergs (A).
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Borodkin, N. Bělov, Kolcov, Děnisov (A), Klimontov, Šinin (C), Mamajev, A. Petrov – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Černikov, J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Pestunov (A), Roy – Peňkovskij, Gubarev, Šolochov.

    Rozhodčí: Gusev, Kulakov – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri