Sparta – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Třinec – Pardubice 3:2 (po pr.) | K. Vary – Chomutov 4:5 (0:1 po s.n.)
Zlín – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Plzeň – Liberec 5:2 (kon.) | Olomouc – Litvínov 7:1 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 04.12.2016, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:48 David NOSEK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Oceláři podruhé v řadě na domácím ledě vítězí v prodloužení! Hrňa přihrál puk Krepsovi, který unikl po pravé straně až za branku. Pak se ke Krepsovi stáhli hned dva protihráči, on toho využil a prostrčil puk mezi kruhy. Tam si najel DAVID NOSEK a střelou pod horní tyčku přidal svůj druhý zásah v zápase – 3:2 pp! Asistence: Kamil Kreps, Erik Hrňa.
     
    61:46
    Nahodil se na levé straně dostal ke kotouči, zbavil se Draveckého a najel si mezi kruhy. Pak jeho střela jen o fous minula levou tyč!
     
    55:58
    M. Doudera se vydal na útočný výlet za Kacetlovu branku a přihrál ke střele Noskovi. Ten tentokrát z dobré pozici na pravém křídle minul.
     
    54:31
    Dynamo mohlo znovu okamžitě odskočit, ale Hrubec předvedl proti střele zblízka skvělý zákrok lapačkou. Třinecký gólman teď podržel své mužstvo.
    54:17 David NOSEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dlouhé čekání Ocelářů na vyrovnávací branku je u konce! Zadina už se vracel do hry, ale ještě se nestihl zapojit, když DAVID NOSEK obdržel na modré čáře přihrávku od Marosze. Třinecký obránce si nabruslil do lepší pozice a vypálil přesně pod břevno – 2:2! Asistence: Rostislav Marosz, Vladimír Dravecký.
     
    52:15
    Příležitost přichází v podobě přesilové hry Třince. Ondřej Kacetl (PCE) před bránou podrazil Kanea a je potrestán dvěma minutami. Trest za pardubického gólmana odpyká Filip Zadina, přesilovka začne po komerční přestávce.
     
    36:35
    Dynamo si vybírá oddechový čas. Třinečtí fanoušci zatím vyvolávají jméno nehrajícího útočníka Jiřího Polanského.
     
    33:09
    Za vzájemné osekávání jsou potrestáni Daniel Rákos (TRI) a Nicholas Schaus (PCE). Odsedí si po dvou minutách, hrát se bude ve čtyřech.
     
    29:29
    Pardubice přečkaly dvě dobré šance domácího celku. Nejdříve bylo nahození ze strany tečováno těsně vedle, o něco později si Kacetl poradil se střelou Marosze zblízka!
     
    26:57
    Po Maroszově přihrávce se octl v zajímavé příležitosti Irgl, ale skákavý puk mu při pokusu o střelu sjel z hole. Třinecká přesilovka končí.
     
    25:09
    Třinec si zahraje v pěti proti čtyřem. Petr Sýkora (PCE) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    19:44
    Rostislav Marosz (TRI) zasáhl v boji o kotouč Tomáška vysokou holí a odsedí si dvě minuty. Pokud se Pardubice v následující patnácti vteřinách neprosadí, podstatná část přesilovky se jim přenese do druhé periody.
    14:05 Patrik POULÍČEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po minutě a deseti vteřinách si berou Východočeši svůj náskok zpět! PATRIK POULÍČEK se na pravém křídle dostal ke kotouči, nabruslil si na středovou osu a střelou přes bránícího Krajíčka nedal Hrubcovi šanci. Nádherná rána zapadla přímo do pravého horního růžku – 1:2! Asistence: Petr Sýkora.
    12:55 Daniel RÁKOS - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyrovnávají stav utkání! Dravecký na modré čáře přihrál ještě do druhé vlny na Rotha, který si moc dobře rozmyslel svůj záměr a udělal to nejlépe, jak mohl. Poslal prudkou přihrávku přímo na hůl DANIELA RÁKOSE, jenž pouze nastavil hokejku a usměrnil puk za Kacetla – 1:1! Asistence: Vladimír Roth, Vladimír Dravecký.
     
    06:37
    Po komerční přestávce si hru v početní výhodě vyzkoušejí také Slezané. Petr Hubáček (PCE) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    05:47
    Ve skupince pardubických fanoušků mohlo být ještě veseleji! Leducova rána od modré čáry se otřela o pravou tyčku, o něco později došlo k posunutí branky.
     
    04:05
    Je tady první přesilovka pro Pardubice. Martin Adamský (TRI) odjíždí na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za hrubost.
    02:50 Petr SÝKORA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se překvapivě, ale zcela po zásluze ujímá vedení! Kacetl vykopl Petružálkovu střelu a Pardubice vyrazil po levé straně do protiútoku. Tomášek přihrál mezi kruhy PETRU SÝKOROVI a zkušený ostrostřelec ranou přes bránícího Linharta pokořil Hrubce – 0:1! Asistence: David Tomášek, Petr Hubáček.
     
    02:24
    Další gólová šance Východočechů! Bokroš ujel po pravém křídle a přihrál před branku Rohlíkovi. Zakončení pardubického juniora skončilo v Hrubcově lapačce.
     
    01:03
    Čáslavova střela zlomila Irglovu hůl a nadělala zmatky před třineckou bránou. Mallet si v dobré šanci nedokázal zpracovat kotouč a úspěšně zakončit.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 13. Rákos (Roth, Dravecký), 55. Nosek (Marosz, Dravecký), 63. Nosek (Kreps, Hrňa) – 3. P. Sýkora (Tomášek, Hubáček), 15. Poulíček (P. Sýkora)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, Kania, Krajíček, M. Doudera, Nosek, L. Doudera – Hrňa, Marosz, Petružálek (A) – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Rákos, Kreps, Dravecký – J. Sýkora, Špirko, Martin Růžička. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Ščotka, Schaus, Čáslava (A), Nedbal, Ovčačík, Leduc, Bokroš, Havlík – Hubáček (A), Tomášek, P. Sýkora (C) – Mallet, Nahodil, Poulíček – M. Kaut, T. Kaut, Panna – Beran, Zadina, Rohlík. Trenér: Pavel Rohlík.

    Rozhodčí: Robert Čech, Oldřich Hejduk – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 095 (79 % celkové kapacity)
    bahis siteleri