Vítkovice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.)
Litvínov – Zlín 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Pátek 09.12.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:05 Miroslav FORMAN - 1:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pokud vám ještě nic neříká výraz „tic-tac-toe“, tak hostující útočníci ho teď předvedli v praxi, a to naprosto precizním a oku lahodícím způsobem! MIROSLAV FORMAN si hned několikrát v akci tři na jednoho vyměnil puk s Petrem Kalinou a poté trefil mezírku mezi Kacetlovými betony. Opravdu nádherná akce! Asistence: Petr Kalina.
    47:45 Jan KERN - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po sérii domácích šancí nakonec udeřili Pražané. Lukáš Cingel naznačil, že pojede za branku, ale nakonec kotouč poslal před ni na hůl volného JANA KERNA, který propasíroval puk za Kacetla a může se radovat z gólu ve svém vůbec prvním extraligovém zápase! Asistence: Lukáš Cingel a Juraj Mikuš.
    40:30 Tomáš ROLINEK - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ale teď už Dynamo gól dalo a to po naprosto famózní přihrávce Tylera Redenbacha! Kanadský útočník našel perfektním pasem přes osu hřiště úplně volného TOMÁŠE ROLINKA, který zakončoval za zcela bezmocného Škarka. Akce jako z učebnice. Asistence: Tyler Redenbach.
    32:05 Dominik UHER - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tato akce ale stála za to a Sparta vede už o tři branky! Střelu Martina Gerhát vyrazil Ondřej Kacetl pouze před sebe a vynikající práci odvedl před bránou DOMINIK UHER, který byl u odraženého kotouče jako první a dorazil jej za zcela bezmocného Kacetla. Asistence: Martin Gernát, Miroslav Forman.
    13:05 Petr VRÁNA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už ale o regulérnosti druhé branky hostů nemůže být pochyb! Pražané zaujali klasické přesilovkové postavení a Jaroslav Hlinka přihrávkou přes osu hřiště našel dobře postaveného PETRA VRÁNU, jenž se s ničím nepáral a propálil Kacetla. Asistence: Jaroslav Hlinka a Juraj Mikuš.
    09:56 Lukáš KLIMEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po tragické přesilovce Dynama se prosazují Pražané! Hlinkovu nebezpečnou střelu z první ještě dokázal Kacetl vyrazit, ale obránci Pardubic si nedokázali pohlídat dorážejícího LUKÁŠE KLIMKA, jenž otevřel gólový účet dnešního zápasu. Asistence: Jaroslav Hlinka, Petr Vrána.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 41. Rolinek (Redenbach) – 10. Klimek (J. Hlinka, P. Vrána), 14. P. Vrána (J. Hlinka, Mikuš), 33. Uher (Gernát, Forman), 48. Kern (Cingel, Mikuš), 54. Forman (Kalina)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Schaus, Ščotka, Nedbal, Čáslava, Leduc, Ovčačík, Bokroš – P. Sýkora, Tomášek, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – M. Kaut, Redenbach, Panna – Poulíček, T. Kaut, Mallet.
    HC Sparta Praha: Škarek (F. Novotný) – Piskáček, Mikuš, Švrček, Kalina, Gernát, Nedomlel, Eminger, Barinka – Klimek, P. Vrána, J. Hlinka – Kern, Cingel, Uher – Forman, Ihnačák, Kumstát – Martin Procházka, Černoch, J. Havel.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8455
    bahis siteleri