Česko – Čína 5:1 (kon.)
konec
Česko
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Čína
Pátek 09.12.2016, 17:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    59:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    České juniorky přidávají 19 sekund před koncem razítko na své vítězství a znovu nám nezbývá než zatleskat nádherné akci! Tereza Karlecová našla od brankové čáry ZUZANU MARTINŮ, která si sjela od modré čáry do střelecké pozice a celou dobu věděla, co chce udělat. Z první parádně vyslala kotouč pod vyrážečku gólmanky, která neměla nárok – 5:1! Také pro naši obránkyni jde o premiérovou trefu v osmnáctce. Asistence: Tereza Karlecová.
     
    50:05
    Dvacet tři, vyžídala si paní rozhodčí z lavičky Annu Kotounovou (CZE). Ta si na dvě minuty odpočine za faul kolenem, to bude hodně důležité oslabení.
     
    47:26
    Poprvé, a to výborně. Česká chyba v rozehrávce společně se střídáním mohly vést k pohromě, jenže rozjetá Minghui Bláhovou neprostřelila.
     
    40:28
    To mohlo být nepříjemné přivítání do třetí třetiny. Zhang Mengying z úhlu napálila bližší českou tyčku!
     
    39:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně takhle to chtělo zakončit i druhou třetinu, vedeme už o tři branky! Z pravého kruhu poslala puk do ohně Šarlota Tomasco, a to velice chytře, totiž vzduchem. V nepřehledné situaci před brankou se jako první zorientovala BARBORA MACHALOVÁ a i když proti její dorážce předvedla Yuqing tygří skok, puk jí propadl za záda – 4:1! Asistence: Šarlota Tomasco.
     
    34:49
    Natálie Mlýnková ve vlastním oslabení nabrala rychlost, krásně objela soupeřku a byla z toho obrovská šance! Zlínská útočnice poslala gólmanku do strany a už už zakončovala do prázdné brány, ale tu bohužel i vlivem zákroku zezadu netrefila. Trestné střílení ani vyloučení z toho není.
     
    33:44
    Nyní čeká oslabení naopak naši reprezentaci. Karolína Hornická (CZE) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    33:15
    Na Kristýnu Bláhovou uháněla sama Zhang Mengying, ale naše gólmanka jí vychytala a puk jí z výstroje nevypadl!
     
    32:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tomu skutečně tak, podruhé v zápase využíváme přesilovku a vedeme zase o dvě branky! Od modré vypálila Zuzana Martinů a před gólmankou operovala neústupná KATEŘINA ZRNOVÁ. Té se povedlo dorazit kotouč za záda Yuqing a je to 3:1! Asistence: Zuzana Martinů.
     
    31:53
    Český tým může odpovědět ve třetí přesilovce. Deng Di (CHN) pyká za podražení.
     
    28:32
    Čína právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl. Vzápětí totiž přišel rychlý a důrazný protiútok Číňanek, po němž platí nejtěsnější rozdíl! Tian Naiyuan vystřelila z levé strany a FANG XIN dokázala v souboji s českou hokejistkou tečovat puk pod výstrojí Bláhové do sítě – 2:1! Asistence: Tian Naiyuan.
     
    27:33
    Pěknou kličku do středu hřiště udělala He Xin, střílela do protipohybu, ale Bláhová vykopla svůj levý beton.
     
    24:14
    Jedna z Číňanek pocítila na vlastní kůži Kateřinu Zrnovou. Tedy přesněji řečeno její faul, naše útočnice je vyloučena za vražení na hrazení a jdeme na první oslabení.
     
    19:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Wow, to byla paráda! Krásný gól, přesilovkový, a taky první v zápasové premiéře za osmnáctku pro čtrnáctiletou KRISTÝNU KALTOUNKOVOU! Naše útočnice v přesilovce zaujala místo na modré čáře a dostala pas od Sandry Halounové. Do puku se opřela z první a poslala ho fantastickým způsobem o tyčku za záda gólmanky – 2:0! Asistence: Sandra Halounová, Adéla Škrdlová.
     
    18:47
    Češky se bleskově vymotaly před branku a Bára Machalová se natáhla po puku. Napálila tyčku, pokud ne přímo spojnici!
     
    18:21
    A mám pocit, že právě Bucifalová se postarala o druhou českou přesilovku. Yo Baiwei (CHN) je vyloučena za podražení.
     
    15:48
    Teď jsme to ale my, kdo se musí bránit pod tlakem. Kong Minghui se parádně opřela do skákavého kotouče a z úhlu napálila českou tyč! Bláhová se teprve přesouvala.
     
    14:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zlepšený výkon české osmnáctky vede k prvnímu gólu! Tady se ukázal černošický důraz spojený s chytrostí. Co se totiž nepovedlo Matouškové a Machalové v závaru před brankou, to dokonala ŠARLOTA TOMASCO. U tyče už místo nebylo, tak bleskurychle objela branku a v pádu zasunula ke druhé tyčce – 1:0! Bez asistence.
     
    09:55
    První vyloučení je na světě. Čínský faul, přesněji řečeno podražení, si vynutila Kaltounková, takže jdeme na přesilovku. Pyká Fang Xin.
     
    06:01
    Skvěle Kristýna Bláhová! Nejdřív parádně vykopla pravý beton proti Fang Xin, potom nepustila do branky ani dorážku z hokejky Lu Shuang.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Tomasco, 20. Kaltounková (S. Halounová, Škrdlová), 33. Zrnová (Martinů), 39. Machalová (Tomasco), 60. Martinů (Karlecová) – 29. F. Xin (Naiyuan)


    Česko: Bláhová (Jandová) – Škrdlová, Cornová, Martinů, Zachová, Seroiszková, Vozdecká, Jandušíková, Kotounová – Mlýnková, Zrnová, Bucifalová (C) – Matoušková, Machalová, Tomasco – S. Halounová, Kaltounková, Karlecová – Lorencová, Hornická, A. Halounová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Čína: Yuqing (Siye) – Qinan, Siyang, Wenzhuo, Baiwei (C), Lu, Di – H. Xin, Mengying, Minghui – Naiyuan, F. Xin, Schuang – Jingwen, Yingying, Yue – Rui, Bowen. Trenér: Rick Seeley.

    Rozhodčí: Malá – Svobodová, Jakešová.

    Diváci: 113
    bahis siteleri