Kometa Brno – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 2:1 (kon.)
Písek – Vsetín 4:9 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (po pr.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.)
Zlín – Sparta 5:2 (kon.) | Letňany – Kolín 2:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 4:1 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 0:6 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:1 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 09.12.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    61:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dobojováno jest. Nyní už jihlavská kombinace vyšla. Střelu Mareše z pravé strany ještě Novák vyrazil, ale JIŘÍ SLABÝ byl tam, kde stát měl a zblízka dostal kotouč do branky. Asistence: Lukáš Mareš, Josef Vrátný.
     
    60:00
    Richard Habermann, který prošel všemi žákovskými kategoriemi Dukly a v mladším dorostu odešel do Liberce, dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 3-4.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    58:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle musí Liberecké hodně mrzet. Tygři od osmnácté minuty drželi jednobrankový náskok, a pak si dají téměř vlastní branku. Vala zavezl puk do pásma, který přes Slabého udržel v pásmu Mareš. Udělal si místo a vystřelil. SLAVOMÍR KADLEČEK se před brankou chopil puku a změnil jeho směr tak, že si jej jeden z hostujících hokejistů sklepl do své branky. Asistence: Lukáš Mareš, Jiří Slabý.
     
    56:17
    Sudí se nyní rozhodl netrestat poměrně jasné podražení Tomáše Valy, který si to na modré namířil přes dva hráče. Domácí téměř přestali hrát a ve velké šanci byli hosté, kdy se jeden z jejich hráčů ocitl před Šťastným. Velkou šanci ale neproměnil. To už hrají Tygři v plném počtu.
     
    54:17
    Šťastný měl kotouč bezpečně v moci, ale dorážel na něj Luboš Vospěl. Hráč hostí tak dostává dvě minuty, stejně jako Oliver Havelka, který jde ven také za hrubost.

    Na vyloučení: 3-3.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    48:49
    Kryštof Bouřil pálí svoje šance jak na běžícím pásu. Nyní převzal puk nabruslil si před branku, kde byl znovu tváří v tvář před Šťastným, jenže mířil nad branku.
     
    45:35
    Mezi kruhy byl na okamžik nehlídaný Kryštof Bouřil, který tváří v tvář Šťastnému ve velké šanci přestřelil.
     
    42:33
    Sám před částí volné branky u pravé tyče Nováka se dostal do zakončení Kadleček, ovšem liberecký gólman ještě stačil kotouč nějakým způsobem pokrýt. Zřejmě betonem.
     
    41:24
    Kryštf Bouřil se ujal puku a zleva si to namířil před branku. Vyhnul se padajícímu obránci, který mu chtěl vypíchnout puk, a už byl před Šťastným, který jeho blafák schoval do lapačky.
     
    33:11
    Oslabení pro domácí tým. Nejproduktivnější hráč Dukly Dominik Adam byl vyloučen za hákování. Jihlavský útočník nebyl s výrokem sudího příliš spokojen a zřejmě se ho jel zeptat, co udělal. To by ještě bylo v pořádku, jenže při odchodu na střídačku zlostně mrštil svojí hokejkou a dostává navrch desítku za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 2-2.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    31:03
    Lukáš Jindra jel sám na branku, tohle byla další velká šance Dukly. Mířil znovu pod horní tyč do horní části branky, ovšem také on přestřelil.
     
    27:10
    Jen aby to domácí hokejisty nemrzelo. Z levé strany postupoval sám na Novákovu branku Jaroslav Musil. Mířil na horní tyčku, ovšem zblízka přestřelil brankovou konstrukci.
     
    26:07
    Jihlava už slavila vyrovnání po tom, co nahození z velkého úhlu z pravé strany prošlo téměř až za záda Nováka. A právě slovo TÉMĚŘ je hodně důležité, puk totiž zůstal stát někde kousek před brankou.
     
    25:02
    Jihlavští hokejisté se i při přesilovce museli bránit výpadu Kryštofa Bouřila, který si z levé strany najel před branku a měl před sebou jen Šťastného, avšak nezamířil přesně.
     
    24:48
    Druhé vyloučení v libereckém kádru. Dvě minuty dostává kapitán Vítek Turský za krosček.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    23:19
    Na druhé straně mířil hodně nebezpečně z pravé strany na vzdálenější tyč, a ještě kousek nad ledem, útočník Lukáš Jindra.. Novák má puk i tak v lapačce.
     
    17:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se ujímají vedení. Aubrecht střílel od modré a Šťastný přes několik hráčů vůbec nic neviděl. Puk s poté pohyboval před brankovištěm, kde ho ještě Habermann přistrčil k MATĚJI HÁJKOVI, který kotouč ve velké tlačenici dostrkal do branky. Domácí tým marně signalizuje, že byl gólman Dukly natlačen do branky i s kotoučem. Asistence: Richard Habermann, David Aubrecht.
     
    14:33
    Do střely kapitána Turského od modré lehce sáhl Jan Šír. Spíše to vypadalo, že liberecký hráč ani neměl ponětí, že se kotouč odrazil od něj. Následně kus černé gumy zamířil těsně vedle levou tyčku Štastného.
     
    12:42
    A právě Jakub Filip dostává dvě minuty za hákování. Je tak prvním vyloučeným hráčem Dukly v dnešním utkání.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    09:31
    Adam hledal před brankou volného Jaroslava Musila, kterého při zakončení do odkryté branky zablokoval Miloslav Adamec. Domácí útočník nemohl střílet.
     
    07:50
    První vyloučení v utkání vidíme na liberecké straně. Petr Had zbytečně ve středním pásmu podrazil soupeře a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    02:47
    Další dobré střídání domácích. Ve finále celé akce dostal Dominik Adam puk před branku, ovšem zblízka si na Nováka nepřišel a gólman Liberce udržel puk i po tom, co chtěl Adam dorážet.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Kadleček (Mareš, Slabý), 62. Slabý (Mareš, Vrátný) – 18. Hájek (Habermann, Aubrecht)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Chaloupek) – Vrátný, Veleba, Marek, Mareš, Havelka, Musil – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Slabý – Úlovec, Kardoš, Daňhel. Trenér: Štěpán Moravec
    Bílí Tygři Liberec: Novák (Hrstka) – Turský, Had, Žůrek, Ira, Adamec, Krejsa, Habermann, Aubrecht – Rychlovský, Šír, piroutek – Litera, Bouřil, Mocek – Šíp, Šafařovský, Bitman – Dospěl, Čermák, Hájek. Trenér: Jiří Kudrna

    Rozhodčí: Maršálek – Bernard, Mikoviny

    Diváci: 52
    bahis siteleri