Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 3:1 (kon.) | Toronto – Colorado 1:3 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 5:0 (kon.)
Chicago – Dallas 3:1 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Dallas Stars
Pondělí 12.12.2016, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:03 Artěmij PANARIN - 3:1
     
    50:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tuhle přesilovku ale Chicago stejně využije! Keith přihrál na levý kruh ARTĚMIJI PANARINOVI a ten z hodně těžkého úhlu propálil Lehtonena, kterému prošel puk mezi rukou a tělem. Asistence: Duncan Keith, Patrick Kane.
    32:30 Arťom ANISIMOV - 2:1
     
    32:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hartman se okamžité po naskočení do hry z trestné lavice dostal do úniku. Ten sice ještě dokázal Kari Lehtonen zlikvidoval, celou situaci ale ještě dojel ARŤOM ANISIMOV a od jeho nohy se kotouč odrazil do odkryté klece. Asistence: Bez Asistence.
    22:17 Marián HOSSA - 1:1
     
    22:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu bleskové vyrovnání! Raduje se z něj MARIÁN HOSA, který střelou z levého kruhu propálil Kariho Lehtonena mezi nohy. Asistence: Ryan Hartman, Vinnie Hinostroza.
    21:25 Devin SHORE - 0:1
     
    21:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Díky výborné přihrávce Klingberga se dostali hosté do rychlého protiútoku a i když to už vypadalo, že velkou šanci nevyužijí, kotouč přeci jen za brankovou čáru dokázal dostrkat DEVIN SHORE. Asistence: John Klingberg, Curtis McKenzie.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 23. Hossa (Hartman, Hinostroza), 33. Anisimov, 51. Panarin (Keith, P. Kane) – 22. D. Shore (Klingberg, McKenzie)


    Chicago Blackhawks: Darling (L. Johansson) – Hjalmarsson, Keith (A), B. Campbell, T. van Riemsdyk, Rozsíval, Forsling – P. Kane (A), Anisimov, Panarin – Hossa (A), Krüger, Hartman – Pánik, Rasmussen, Motte – Tootoo, Hinostroza, Desjardins.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Lindell, Johns, Hamhuis, Jo. Benn, Oduya – Spezza (A), Seguin (A), Ja. Benn (C) – B. Ritchie, Faksa, Roussel – Eaves, Eakin, Cracknell – D. Shore, McKenzie, Hudler.

    Rozhodčí: Tim Peel, Tom Chmielewski – Scott Driscoll, Greg Devorski
    bahis siteleri