Pittsburgh – Arizona 7:0 (kon.) | Montreal – Boston 1:2 (po pr.)
po prodl.
Montreal Canadiens
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Boston Bruins
Úterý 13.12.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:20 Ryan SPOONER - 1:2
     
    63:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gól Krejčího sice uznán nebyl, ale hosté nakonec v prodloužení přeci jen vítězí! Torey Krug v útočném pásmu narazil puk RYANOVI SPOONEROVI, který najížděl sám na Price a překonal ho rychlou forhendovou kličkou, kdy zasunul kotouč mezi roztažené betony domácího gólmana. Asistence: Torey Krug.
    56:48 Paul BYRON - 1:1
     
    56:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přeci jen se domácí prosazují! Torrey Mitchell sice z mezikruží neprostřelil hostující obranný val, ovšem puk se následně odrazil k PAULOVI BYRONOVI a ten ho zametl za již ježícího Tuukku Raska – 1:1. Asistence: Torrey Mitchell a Andrej Markov.
    38:55 Austin CZARNIK - 0:1
     
    38:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté jdou v závěru třetiny do vedení! Medvědi vyrazili do přečíslení 3 na 2, které vyřešil přesnou střelou zápěstím z levé strany AUSTIN CZARNIK, jenž tak stylově oslavil své 24. narozeniny. Asistence: Adam McQuaid a Ryan Spooner.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 57. Byron (T. Mitchell, Markov) – 39. Czarnik (McQuaid, Spooner), 64. Spooner (Krug, Czarnik)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – S. Weber, Jemelin, Petry, Markov (A), Redmond, Beaulieu – Radulov, Plekanec (A), Pacioretty (C) – Gallagher, T. Mitchell, Byron – A. Shaw, Danault, Lehkonen – Carr, Flynn, Andrighetto.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, Morrow – Backes (A), Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí, Schaller – J. Hayes, Czarnik, Spooner – Acciari, Riley Nash, D. Moore.

    Rozhodčí: Rehman, Meier – Alphonso, Mills

    Diváci: 21288
    bahis siteleri