Sparta – Bern 4:1 (kon.) | Växjö – Zürich 3:2 (kon.) | Fribourg – Vítkovice 3:2 (kon.)
Linköping – Frölunda 2:5 (kon.)
konec
Linköpings HC
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Frölunda HC
Úterý 13.12.2016, 20:00 • Saab Arena • Hokejová Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z čtvrtfinále Ligy mistrů. Společně se podíváme na odvetu mezi Linköpings HC a Frölunda Indians. Úvodní vhazování padne ve 20 hodin.
     
    Už po úvodním čtvrtfinálovém duelu na ledě loňského šampióna je o postupujícím takřka rozhodnuto. Frölunda Indians na svém ledě přehrála Linköpings vysoko 4:0 a dnešní odvetu by měla s přehledem zvládnout. Linköping se v prvním utkání ani nedostával do šancí a Indiáni kralovali zápasu od začátku do konce. Linköpingu nenahrává ani domácí soutěž, ve které se pohybuje ve středních patrech, zatímco Frölunda kraluje ligové tabulce!

    První utkání

    Frölunda Indians – Linköpings HC 4:0
    21. Sundström (Lundqvist, Olofsson), 27. Hjalmarsson, 40. Olofsson (Tömmernes, Lundqvist), 44. Figren (Grundström, Hjalmarsson)
     
    Úvodní sestavy:

    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Björkman, Salmela, Roe, Little, Bergfors – Karlsson, Ginning, Leuvenius, Lilja, Olimb – Lundgren, Näkyvä, Sylvegård, Gallo, Persson – Horrsell, Karlsson, Törnqvist, Rodensjö, Fogström

    Frölunda Indians: Gustafsson (Bakala) – Tömmernes, Nörstebö, Wellman, Lundqvist, Rosseli Olsen – Larsson, Sigalet, Grundström, Figren, Sundström – Nyberg, Donovan, Bergenheim, Olofsson, Ehn – Westerlund, Ikonen, Stålberg, Lasu, Hjalmarsson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování uspěli hostující hráči. Sigalet okamžitě vyslal dlouhou přihrávku do útočného pásma, na kterou nedosáhl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    00:25
    Poprvé v utkání se do útoku hnali také domácí. Lundgren zavezl kotouč do útočného pásma a vypálil z ostrého úhlu, ale Gustafsson byl na místě.
     
    01:04
    Další akci domácích táhl Persson, ale jeden z jeho spoluhráčů byl moc rychlý a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    01:30
    Figren bojoval o odražený kotouč v rohu útočného pásma. Puk se ze souboje odrazil před branku domácích, ale Högberg jej okamžitě přikryl.
     
    02:15
    Rosseli Olsen zavezl kotouč do útočného pásma, kde udělal široký oblouk, ale přihrávkou za branku nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    02:47
    Na druhé straně se v zajímavé pozici ocitl Leuvenius. Domácí hokejista projel do útočného pásma po pravé straně, ale střelou na zadní tyč minul branku.
     
    03:20
    Wellman dojel odražený kotouč ve středním pásmu, kde si pohrál s napadajícím útočníkem a obrátil hru na druhou stranu.
     
    03:50
    Obrovskou chybu hostující obrany mohl zužitkovat Lilja, ale domácí hráč se nechal vytlačil mimo ideální palebnou pozici a hosté jeho ránu srazili.
     
    04:30
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z celků se zatím nemůže usadit v útočném pásmu. Kotouč létá z jedné strany na druhou.
     
    04:57
    Obrovská šance Indiánů! Domácí brankář neudržel nahození od mantinelu, puk mu vypadal, ale dotírající Sigalet puk nedoklepl za čáru!
     
    05:14
    Bude se poprvé vylučovat! Přesilovku si zahraje domácí celek. Donovan si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:34
    Od modré čáry napřáhl ke střele Salmela, ale jeden z obětavých soupeřů se mu vrhl pod nohy a dělovku od modré zastavil vlastním tělem.
     
    06:05
    Hosté navíc vybojovali kotouč před Gustafssonem a okamžitě jej vyhodili přes celé kluziště. Domácí musejí začít nanovo.
     
    06:29
    Gustafsson si našel odražený kotouč ve změti těl před sebou. Hostující brankář neváhal a přikryl puk lapačkou. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    07:14
    Hosté v plném počtu.
     
    07:35
    Domácí zůstali i po skončení přesilové hry v útočném pásmu, nicméně ani tentokrát Gustafssona nedokázali ohrozit. Obrana Indiánů zatím pracuje na výbornou.
     
    08:08
    Nyberg dojel prudké nahození za domácí branku, pustil se do souboje s přesilou obránců, ale domácí zadáci byli nakonec důraznější.
     
    08:25
    Zatím sledujeme hodně bojovné utkání. Po dalším z mnoha soubojů ve středním pásmu se puk vymrštil na střídačku domácího celku.
     
    08:28
    Domácí si zahrají další přesilovou hru. Grundström totiž vyfasoval dvouminutový trest za krosček.
     
    08:50
    A hned vzápětí je tady další nedovolený zákrok. Tentokrát však na domácí straně. Persson dostává dvě minuty za hákování.
     
    09:21
    Rosseli Olsen hledal přihrávkou před branku někoho v bílém dresu. Po puku se natahoval Figren, ale obránce mu stačil přizvednout hůl.
     
    10:08
    Nyberg projel do útočného pásma, zbavil se obránce a žabičkou před branku hledal rozjetého kolegu. Domácí gólman však nemusel zasahovat.
     
    10:28
    Hosté v plném počtu.
     
    10:50
    Domácí v plném počtu.
     
    11:05
    Obrovská šance také na domácí straně! Salmela si sjel na krásnou přihrávku křížem, nicméně jeho rána zápěstím prosvištěla nad břevnem!
     
    11:43
    Hosté se v posledních minutách nemohou vymanit z rostoucího tlaku svého soupeře. Další akci Linköpingu ale zastavuje postavení mimo hru.
     
    12:09
    Jeden z domácích obránců natlačil manévrujícího Sigaleta na domácí klec, která vypadla ze svého postavení. Rozhodčí musel přerušit hru.
     
    12:30
    Larsson protečoval za branku prudké nahození po mantinelu. Nikdo z hostujících hráčů se však neprokličkoval až do palebné pozice.
     
    13:22
    Bude se znovu vylučovat. Vrátka se otevírají na trestné lavici domácích. Dvě plus deset minut za hrubost dostává Sylvegard.
     
    13:40
    Sigalet ztratil kotouč u mantinelu a Salmela bez váhání poslal puk přes všechny čáry. Ani Indiánům se zatím v přesilovce nedaří.
     
    14:16
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale hosté ujímají vedení! Indiáni sehráli parádní přesilovkovou kombinaci. Přihrávku před branku si zpracoval VICTOR OLOFSSON a propálil domácího brankáře! Asistence: Joel Lundqvist, Henrik Tömmernes.
    14:16 Victor OLOFSSON - 0:1
     
    15:10
    Domácí se snažili přispěchat s rychlou odpovědí, ale výpad po levém křídle zastavil na modré čáře obránce Wellman.
     
    15:40
    Na druhé straně operoval s pukem v rohu útočného pásma Nyberg, ale ani útočník Indiánů nenašel recept na přesilu obránců a o puk přišel.
     
    16:15
    Karlsson se hnal do rychlého protiútoku, ale ve středním pásmu zapomněl kotouč za sebou a hosté jeho akci zneškodnili.
     
    16:50
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Indiáni jsou znovu u puku a opět hledají cestičku k domácí kleci.
     
    17:12
    Nyní se však hostům vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká pobídka po pravé straně nenašla nikoho v bílém a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    17:26
    Linköping právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí se přeci jen prosazují. JAKOB LILJA si po rychlém protiútoku sjel na přihrávku mezi kruhy, dostal se před brankáře a střelou pod břevno vyrovnal! Asistence: Ken-Andre Olimb, Hugo Leuvenius.
    17:26 Jakob LILJA - 1:1
     
    18:14
    Domácím po vstřelení vyrovnávací branky narostla křídla. Další útok domácího celku však zastavuje ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    18:35
    V závěru první třetiny se ani jeden z celků nikam nežene. Hraje se ve středním pásmu a oba brankáři mohou zůstat v naprostém klidu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:20
    Ještě jeden zásah si musel připsat brankář Gustafsson. Hostující brankář si povyjel proti střele z pravé strany a vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný hokej s minimem šancí. Oba celky si vyzkoušely přesilovou hru, ale svou početní výhodu zužitkovali jen Indiáni. Hosté se v patnácté minutě ujali vedení zásluhou Olofssona! Linköping se však nenechal zahanbit a dvě minuty před přestávkou vyrovnal Lilja! Do kabin se proto odchází za nerozhodného stavu 1:1!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe domácí hokejisté. Linköping se ihned vydal do útoku, ale obrana Indiánů útok po levé straně zastavila.
     
    20:27
    Bude se vylučovat! Přesilovku si zahrají hosté. Sebastian Karlsson dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    21:02
    Hosté se zatím nemohou usadit v útočném pásmu. Domácí obránci nadvakrát vybojovali kotouč a vyhodili jej přes celé kluziště.
     
    21:19
    A další vyloučení na domácí straně. Näkyvä dostává dvě minuty za vyhození kotouče mimo led.
     
    21:47
    Ale hosté dlouho přesilovku 5 na 3 nehráli! Dvě minuty za podražení totiž vyfasoval Bergenheim.
     
    22:33
    Na domácí brankoviště přilétla prudká pobídka, ale obětavý obránce Salmela v kleče zablokoval kotouč!
     
    22:49
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Indiáni si berou zpět své ztracené vedení! Domácí přišli o kotouč ve středním pásmu a hostům se povedl bleskový protiútok! Na prudkou pobídku si sjel JOHAN SUNDSTROM a lehkou tečí dopravil puk do sítě! Asistence: Joel Lundqvist.
    22:49 Johan SUNDSTRÖM - 1:2
     
    23:03
    Bude se znovu vylučovat! Tentokrát si přesilovou hru vyzkoušení domácí celek. Dvě minuty za podražení dostává Lasu.
     
    23:50
    Hosté přestáli dlouhé oslabeni ve třech. Linköping však stále pokračuje v klasické přesilovce pěti proti čtyřem.
     
    24:30
    Domácí se zatím ne a ne usadit v útočném pásmu. Další prudké nahození zastavil připravený Rosseli Olsen, jež puk okamžitě vyhodil.
     
    25:03
    Hosté v plném počtu.
     
    25:12
    Až nyní si Linköping vypracoval nadějnou možnost! Před Gustafssonem se s pukem otočil Leuvenius, ale zadovkou puk za brankovou čáru nedostal!
     
    26:10
    Linköping se v posledních minutách tlačí před Gustafssona. Domácí rozjeli kombinaci v útočném pásmu, ale nikdo z nich nevystřelil.
     
    26:32
    Hostujícímu brankáři málem propadlo nahození od červené čáry. Gustafsson dlouho nevěděl, kde má kotouč, ale nakonec jej našel pod betonem.
     
    27:05
    Aktivní Gallo se po levém křídle prodíral do útočného pásma, nicméně jeden z hostujících obránců byl na místě a včas zasáhl.
     
    27:35
    Na druhé straně ledové plochy dojel nahozený kotouč Salmela. Domácí obránce se rychlou brzdou zbavil soupeře a rozjel akci domácích.
     
    28:10
    Domácí zbytečným nahozením puku do útočného pásma odevzdali kotouč obraně Indiánů. Hosté mohou rozjet akci od vlastní branky.
     
    28:30
    Za brankou hostů operoval s kotoučem aktivní Gallo. Domácí útočník se chtěl zbavit obránce, jenže Rosseli Olsen byl opačného názoru.
     
    29:17
    Další útočnou snahu domácího celku zhatil čárový rozhodčí, který odpískal ofsajd. Linköping se sice snaží, ale vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    29:29
    Bude se vylučovat! Další přesilovou hru si zahraje domácí Linköping. Dvě minuty za hákování si odsedí Bergenheim.
     
    29:39
    A další trest na straně hostů! Jonathan Sigalet posílá svůj celek do tří. Odsedí si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    30:20
    Domácím se zatím v dvojnásobné početní převaze nepodařilo ohrozit branku Gustafssona. Hosté skvěle brání.
     
    30:50
    Fantastický Gustafsson! Hostující brankář se dokázal přemístit k levé tyčce, kde zlikvidoval střelu zápěstím z takřka nulového úhlu!
     
    31:10
    Hostům se nyní podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. S akciemi domácího celku v této přesilovce to nevypadá moc dobře.
     
    31:29
    Linköping právě vstřelil branku!
    Asi jsem to zakřikl! Linköping přeci jen vyrovnává na 2:2! Domácí rozjeli akci v přesilové hře. První dělovku sice obrana zablokovala, ale puk se dostal NIKLASI PERSSONOVI, jež dopravil puk do sítě! Asistence: Broc Little, Anssi Salmela.
    31:29 Niklas PERSSON - 2:2
     
    32:30
    Hosté se okamžitě po inkasování branky vydali do útoku, ale přihrávka na levé křídlo směřovala do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    33:02
    Domácí brankář vyrazil za svou klec, kde zkrotil prudké nahození po mantinelu a ještě stačil konstruktivně rozehrát.
     
    33:09
    Horrsell však ve středním pásmu zahrál vysokou holí a po jeho zásahu se hra vrátí před domácí klec. Zatím sledujeme hodně přerušení.
     
    34:10
    Gallo motal hlavy hostujícím obráncům v rohu kluziště, kde si troufl snad na tři kličky, ale nakonec se sám utopil v moři vlastních manévrů.
     
    34:23
    Přesilová hra pro hosty! Adam Ginning vyfasoval dvě minuty za krosček!
     
    35:00
    Linköping se zatím dobře brání. Salmela vystihl nepřesnou přihrávku do rohu kluziště a bez váhání poslal kotouče přes všechny čáry.
     
    35:19
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Jenže Frölunda znovu využívá přesilovou hru! Po rychlé kombinaci na modré čáry se ke střele dostal VICTOR OLOFSSON a dělovkou bez přípravy vrátil hostům vedení! Asistence: Henrik Tömmernes, Casey Wellman.
    35:19 Victor OLOFSSON - 2:3
     
    36:07
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (Karlsson – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Grundström – 2 min., hrubost).
     
    37:20
    Hosté kontrolují závěr druhé periody. Indiáni drží kotouč na svých hokejkách a zatím k němu nepouštějí nažhavené domácí hráče.
     
    37:44
    Další vyloučení na hostující straně. Sean Bergenheim dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    38:02
    Gustafsson si poradil se střelou zápěstím z mezikruží. Hostující brankář přizvedl střelu hokejkou nad branku.
     
    38:07
    Domácí v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:10
    Domácí se stále nemohou prodrat do útočného pásma. Oslabení hosté skvěle napadají rozehrávku soupeře už ve středním pásmu.
     
    39:44
    Hosté v plném počtu.
     
    39:56
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka hostů na závěr druhé třetiny! Domácí obraně pláchl SEAN BERGENHEIM, který se natlačil před obránce a tváří v tvář domácímu brankáři nezaváhal! Asistence: Mats Rosseli Olsen, Nicklas Lasu.
    39:56 Sean BERGENHEIM - 2:4
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách hry jsou určitě spokojenější hosté! Frölunda se těsně po přestávce vrátila do vedení zásluhou Sundströma, ale Persson dokázal v polovině utkání vyrovnat! Hosté ale měli k dobru přesilovou hru a Olofsson svou druhou brankou v utkání poslal Indiány do vedení 3:2! V samotném závěru prostřední části ještě ujel domácí obraně Bergenheim, který navýšil náskok hostů na 4:2!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Vstup do třetí třetiny se lépe podařil domácím hokejistům. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale v rohu třetiny zasáhl Lundqvist.
     
    40:30
    Gallo držel kotouč za hostující brankou. Domácí útočník si vybruslil do rohu kluziště, odkud ale neoslovil nikoho v modrém dresu.
     
    41:10
    Rosseli Olsen dojel za brankou jednoho ze soupeřů a tvrdým hitem jej přišpendlil k mantinelu. Diváci se dožadovali odpískání faulu, ale rozhodčí nepíská.
     
    41:40
    Na druhé straně musel Gustafsson dávat pozor na prudké vyhození. Hostující brankář puk posunul hokejkou ke svým obráncům.
     
    42:15
    Persson nahodil puk o mantinel do útočného pásma, kam se však nedostal nikdo z domácích hokejistů. Třetí třetina se zatím hraje v rekreačním tempu.
     
    42:44
    Indiáni vybojovali kotouč ve středním pásmu a hnali se do protiútoku. Naneštěstí pro hosty byl Figren netrpělivý a přejel do ofsajdu.
     
    43:10
    Na prudkou přihrávku před branku domácího celku si sjížděl Ehn, ale v pádu už nedokázal nasměrovat puk mezi tři tyče.
     
    43:35
    Domácí brankář se nenechal nachytat a zalepil mezírku u levé tyče. Nyberg sice objel branku, ale jeho zakončení bylo hodně naivní.
     
    44:10
    Domácí se ve třetí třetině vůbec nemohou dostat do hry. Další vyhození obloučkem do středního pásma nenašlo nikoho v modrém dresu.
     
    44:38
    Až nyní se v obrovské šanci ocitl Lundgren, jež se dostal před Gustafssona, ale hostující brankář se parádně roztáhl a nepustil puk za svá záda!
     
    45:16
    Brankář Indiánů si připsal další jistý zákrok. Gustafsson měl dobrý výhled na střelu z levé strany a bez problémů vyrazil puk ramenem do ochranné sítě.
     
    45:30
    Další ostrý zákrok! Rosseli Olsen za hostující brankou zboural jednoho z domácích útočníků, ale rozhodčí nevylučuje ani tentokrát.
     
    46:10
    Výbornou práci odvedl v rohu útočného pásma Karlsson. Domácí hokejista se pustil do souboje s dvojicí zadáků a nakonec udržel puk.
     
    46:25
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (Leuvenius – 2 min. + 10 min. osobní trest, napadení).
     
    47:10
    Domácí však získali kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry. Gustafsson vyjel z branky, aby urychlil hru.
     
    47:40
    Högberg se fantasticky přemístil a dokázal vyrazit prudkou střelu z mezikruží! Tohle byl zákrok večera!
     
    48:25
    Domácí v plném počtu.
     
    48:30
    Po vyhraném vhazování v útočném pásmu napřáhl ke střele od modré čáry Lundqvist. Jeho dělovka těsně nad ledem zasáhla brusle jednoho z domácích zadáků.
     
    49:13
    Hosté si zahrají další přesilovou hru! Roe vyfasoval 2+2 minuty za napadení!
     
    50:00
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (Karlsson – 2 min., podražení).
     
    50:05
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Další branka Indiánů! Hosté vedou už 5:2 a prosazuje se také jejich nejlepší střelec! Ihned po vyhraném vhazování tvrdě vystřelil CASEY WELLMAN a jeho rána skončila v síti! Bez asistence.
    50:05 Casey WELLMAN - 2:5
     
    51:10
    Hosté navíc pokračují v klasické přesilovce pěti proti čtyřem. Indiáni se znovu usadili v útočném pásmu a hledají si střeleckou pozici.
     
    52:00
    Domácí v plném počtu.
     
    52:15
    Domácí se však stále nedokázali vymanit ze sevření v obranném pásmu. Indiáni si třetí třetinu užívají a nepouštějí soupeře do hry.
     
    53:10
    Až nyní se domácí po dlouhé době podívali do útočného pásma. Prudké nahození po mantinelu ale zastavil připravený Wellman.
     
    53:45
    Na druhé straně se do útoku řítil Nyberg, který se rychlou brzdou v rohu útočného pásma zbavil obránce, ale už nedokázal najít nikoho ze spoluhráčů.
     
    54:30
    Hraje se opravdu dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se už nikam nežene. Hosté mají velký náskok a pro domácí celek je vidina postupu nenávratně pryč.
     
    55:10
    Ani z dalšího souboje za Gustafssonovou brankou nevyšli domácí hráči jako vítězové. Frölunda neponechává nic náhodě.
     
    55:32
    Ve středním pásmu se Leuvenius srazil s Nybergem. Hostující hokejista se přesto dokázal udržet na puku a hosté mohou zaútočit.
     
    56:08
    Domácí gólman vyrazil ven ze své branky, aby zastavil prudké nahození po mantinelu. Svůj úkol zvládl a ještě stačil konstruktivně rozehrát.
     
    56:40
    Na druhé straně se do zakončení tlačil Persson, který se natahoval po prudké přihrávce před branku, ale obránci mu nedovolili zakončit.
     
    57:15
    Larsson ještě udržel kotouč na modré čáře a hosté mohli pokračovat v útočení. Hostující hráč dovezl puk za branku, odkud nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:30
    Domácí fanoušci v závěru utkání odměňují své oblíbence hlasitým skandováním za letošní výkon v Lize mistrů!
     
    59:02
    Lundgren se ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale jeho ránu stačil zablokovat připravený obránce.
     
    59:30
    Ještě jedno zakázané uvolnění! Domácím se nepovedlo přenesení hry na pravé křídlo a kotouč prosvištěl přes všechny čáry. Vhazuje se před Högbergem.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Obhájce titulu Frölunda Indians vítězí i v odvetném utkání čtvrtfinále Ligy mistrů a postupuje do semifinále! Na ledě Linköpingu zvítězila vysoko 5:2! Domácí drželi s favoritem krok jen do poloviny zápasu, kdy bylo skóre nerozhodné 2:2! Od té doby však Indiáni zařadili vyšší rychlostní stupeň a zaslouženě dokráčeli za vítězstvím. O vítězství hostů dnes rozhodly početní převahy. Hosté využili hned tři přesilové hry! Vítěznou branku vsítil ve 36. minutě Olofsson!
     
    V semifinále se Frölunda utká s Fribourgem, který přemohl Vítkovice!
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:27:13)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Lilja (Olimb, Leuvenius), 32. Persson (Little, Salmela) – 15. Olofsson (Lundqvist, Tömmernes), 23. Sundström (Lundqvist), 36. Olofsson (Tömmernes, Wellman), 40. Bergenheim (Rosseli Olsen, Lasu), 51. Wellman


    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Björkman, Salmela, Roe, Little, Bergfors – Karlsson, Ginning, Leuvenius, Lilja, Olimb – Lundgren, Näkyvä, Sylvegård, Gallo, Persson – Horrsell, Karlsson, Törnqvist, Rodensjö, Fogström
    Frölunda HC: Gustafsson (Bakala) – Tömmernes, Nörstebö, Wellman, Lundqvist, Rosseli Olsen – Larsson, Sigalet, Grundström, Figren, Sundström – Nyberg, Donovan, Bergenheim, Olofsson, Ehn – Westerlund, Ikonen, Stålberg, Lasu, Hjalmarsson
    06.12.2016
    Frölunda - Linköping 4:0

    Branky a nahrávky: 21. Sundström (Lundqvist, Olofsson), 27. Hjalmarsson, 40. Olofsson (Tömmernes, Lundqvist), 44. Figren (Grundström, Hjalmarsson)

    bahis siteleri