Innsbruck – Znojmo 1:4 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 13.12.2016, 19:15 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Orli právě vstřelili branku!
    A už je to jasné, Znojmo si z Innsbrucku odveze všechny tři body! DAVID BARTOŠ se zmocnil kotouče ve středním pásmu a jednoduchým nahozením ho poslal do odkryté domácí klece. Asistence: Libor Šulák.
     
    54:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Že by bylo rozhodnuto? Veterán Pucher našel chytrou přihrávkou od modré čáry trestuhodně neobsazeného ADAMA HUGHESMANA, který svůj samostatný únik na Chioda vyřešil mazácky! Asistence: Peter Pucher, Jan Lattner.
     
    32:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli si berou ztracený náskok zpět, přesnou střelou z pravého kruhu se o to postaral trestuhodně neobsazený JAN LATTNER, který tak z přesného Podešvova pasu vytěžil maximum! Asistence: Martin Podešva, Peter Pucher.
     
    16:09
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! John Lammers rychle projel po pravém křídle a poté našel přesným pasem v mezikruží volného HUNTERA BISHOPA, proti jehož střele Nechvátal nestihl zareagovat! Asistence: John Lammers, Tyler Spurgeon.
     
    09:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté se po necelých deseti minutách hry dostávají do vedení! PATRIK WRONKA nenápadně vystřelil od levého mantinelu a jeho projektil skončil až za Chiodovými zády! Asistence: Sean McMonagle, Adam Hughesman.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 17. Bishop (Lammers, Spurgeon) – 10. Wronka (McMonagle, Hughesman), 33. Lattner (Podešva, Pucher), 55. Hughesman (Pucher), 58. Bartoš (Šulák)


    HC TWK Innsbruck: Chiodo (Litterbach) – Ross, DeSantis, Štach, Lindner, Pedevilla, Mitterdorfer – Bishop, Spurgeon, Lammers – Lamoureux, Clark, Smith – Šedivý, Huber, Schramm – Schennach, Mössmer, Paulweber.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Lakos, McMonagle, Šulák, Stehlík, Biro, Řezníček, Kadeřávek – Vodný, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Lattner – Wronka, Šeda, Hughesman – Csamango, Györi, Špaček.

    Rozhodčí: Smetana, Štolc – Kontschieder, Pardatscher

    Diváci: 1800
    bahis siteleri