Vancouver – Columbus 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Ottawa 2:6 (kon.) | Chicago – San Jose 4:1 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
New York Rangers
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
New Jersey Devils
Pondělí 19.12.2016, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kevin HAYES - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Rangers.
    Autorem vítězné branky je KEVIN HAYES.
    58:47 Derek STEPAN - 2:2
     
    58:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    73 sekund před koncem třetí třetiny vyrovnávají domácí na 2:2! Hra bez brankáře se jim vyplatila, když z levého křídla přihrál Ryan McDonagh parádním způsobem přímo na hokejku DEREKU STEPANOVI, který jen jemným dotykem dopravil kotouč do branky. Cory Schneider na to nestihl zareagovat, máme srovnáno! Asistence: Ryan McDonagh a Kevin Klein.
    50:32 Miles WOOD - 1:2
     
    50:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se poměrně rychle vrací zpátky do vedení, to jsou věci! Velmi dobrou práci za brankou odvedl Adam Henrique, který vybojoval kotouč pro MILESE WOODA. Ten napravil neproměněný samostatný únik z úvodu třetiny tím nejlepším možným způsobem a upravil skóre utkání na 2:1! Asistence: Adam Henrique a Kyle Palmieri.
    48:10 Chris KREIDER - 1:1
     
    48:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno, Rangers si nyní vytvořili velký tlak a upravili stav zápasu na 1:1! Mats Zuccarello znovu prokázal svou šikovnost a zpoza branky krásnou přihrávkou vybídl ke skórování nepohlídaného CHRISE KREIDERA, který touto šancí nepohrdl. Začínáme znovu od začátku! Asistence: Mats Zuccarello a Brady Skjei.
    24:37 P.A. PARENTEAU - 0:1
     
    24:37
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní branku duelu, New Jersey využívá přesilovou hru a jde do vedení! Kyle Palmieri se dostal ke střele zblízka, Henrik Lundqvist ji vyrazil před sebe a z následné skrumáže se bekhendem prosadil P.A. PARENTEAU. Jeho pokus sice zamířil do tyče, ale Lundqvist si jej posléze vyrážečkou srazil do vlastní branky. Útočník s číslem 11 na zádech slaví vynikající návrat do sestavy, 1:0 pro Devils! Asistence: Kyle Palmieri a Damon Severson.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 49. Kreider (Zuccarello, Skjei), 59. Stepan (McDonagh, Klein), rozh. náj. K. Hayes – 25. Parenteau (Palmieri, Severson), 51. Wood (Henrique, Palmieri)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Mats Zuccarello (NYR)
    1:0   P.A. Parenteau (NJD)
    2. série:
    1:0   Jimmy Vesey (NYR)
    1:0   Taylor Hall (NJD)
    3. série:
    1:0   Derek Stepan (NYR)
    1:1   Michael Cammalleri (NJD)
    4. série:
    2:1   Kevin Hayes (NYR)
    2:1   Damon Severson (NJD)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Vesey, K. Hayes, Rick Nash – Kreider, Stepan (A), Zuccarello – J. T. Miller, Lindberg, Fast – Grabner, Hrivík, Puempel.
    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Lovejoy, Merrill, Severson, J. Moore, Quincey – Hall, Zajac (A), Cammalleri (A) – Wood, Henrique, Palmieri – B. Bennett, Zacha, Parenteau – Kalinin, Fiddler, Lappin.

    Rozhodčí: St. Pierre, Walsh – MacPherson, Cameron.

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri